This version of the page http://www.kt.kiev.ua/alwil (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-13. The original page over time could change.
ALWIL Software

 
  УКР | РУС | ENG       
 
Головна Прес-центр Продукція Контакти Прайс-лист
Новини Сервіс центр Конфігуратор Про компанію Вакансії
 
ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН     

 
 
шукати товар шукати
інформацію

Реєстрація     
              Логін  
              Пароль
Забули пароль?

 


   
    ALWIL Software


ALWIL Software - Чеська компанія заснована у квітні 1991 года. Перші продукти спеціалісти компанії випускали ще з 1988 року для Чехословацького ринку. Компанія спеціалізується на програмному забезпеченні для безпеки, флагманом є антивірус Avast.

ALWIL Software співпрацює з виробниками антивірусних програм для комп'ютерів з усього світу для досягнення максимальної якості для власних клієнтів. 

Новини:

31.03.06 Компании ALWIL Software исполняется 15 лет. Акция.

Сайт: www.avast.com

Прайс на продукцію Avast!




 

Avast Antivirus

Механізм захисту антивірусних продуктів Avast! заснований на високоефективній технології, котра вдосконалюється з 1988 року. Використовуючи швидкісні та ефективні оновлення та потужний багаторівневий захист від усіх джерел зараження у режимі реального часу, продукти Avast! завжди на сторожі безпеки Вашого комп'ютера.

Програма підтримує багатомовний інтерфейс, у тому числі й російський.

 

Avast! 4 Professional Edition об'єднав всі високопродуктивні технології для досягнення однієї мети: забезпечити найвищий рівень захисту від комп'ютерних вірусів. Даний продукт представляє собою ідеальне рішення для робочих станцій на базі Windows.

 

(На початок)


Avast! 4 Home Edition - повнофункціональний антивірусний пакет, розроблений виключно для домашніх користувачів. Даний продукт розповсюджується безкоштовно, дозволяючи тим самим уникнути глобальних вірусних епідемій.

 

(На початок)


Avast! PDA Edition створений для захисту карманних персональних комп'ютерів (КПК) від вірусів. 
PDA Edition підтримує наступні платформи:

  • Palm OS
  • Windows CE (включ. SmartPhone Edition - спеціальну редакцію для смартфонів)
 

(На початок)


Avast! BART CD (Bootable Antivirus & Recovery Tools) - прорив у галузі розробки утиліт для адміністрування! Даний продукт дозволяє знайти та вилікувати вірусне зараження на комп'ютері. Всі дії проходять швидко та надійно, без ризику розповсюдження інфекції. Але це ще не все! BART CD містить утиліти для редагування реєстру (файлів настроєк операційої системи Windows) і утиліту для перевірки та корегування помилок на диску. 
  Головна особливість даного продукту - це те, що він працює з усіма файловими системами, які підтримує Windows, навіть з NTFS! Менш розповсюджені пристрої для зберіганні інформації, наприклад SCSI/RAID, також підтримуються. Нестандартні драйвера можуть бути завантажені з дискети виробника.
  BART CD також підтримує мережеву роботу. Після старту мережевих сервісів доступні протоколи NETBIOS і TCP/IP. Для більш комфортної роботи є можливість монтування мережевих дисків. 

 

(На початок)


 

 
© Київ-Тек 2005
Розробка сайту Vintall Ltd.
Мінімальне розширення 1024 х 768