This version of the page http://www.kt.kiev.ua/adata (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-13. The original page over time could change.
Adata

 
  УКР | РУС | ENG       
 
Головна Прес-центр Продукція Контакти Прайс-лист
Новини Сервіс центр Конфігуратор Про компанію Вакансії
 
ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН     

 
 
шукати товар шукати
інформацію

Реєстрація     
              Логін  
              Пароль
Забули пароль?
 


   
    Adata

Компанія А-Data визнана одним з провідних постачальників пристроїв пам'яті. Вона була заснована у 2001 році. Її засновником і генеральним директором є пан Саймон Чен. До числа топ-менеджерів входять досвідчені спеціалісти з багаторічним досвідом в ІТ-індустрії. Штаб-квартира А-Data знаходиться у м. Чжонгхе, недалеко від столиці Тайваня, м. Тайбей.

Продукти, що виробляє А-Data, постачаються на ринок під двома торговими марками - А-Data і V-Data. Вони орієнтовані на різні ринкові ниші. Три основні лінії продуктів компанії А-Data складають - DRAM-модулі, пристрої на основі флеш-пам'яті та мультимедіа-продукти.

Компанія А-Data одна з перших представила модулі пам'яті DDR2-1066 (PC 8500), що працюють на частоті 1066 МГц. А-Data стала першою тайванською компанією, чия продукція (модулі пам'яті серії Vitesta DDR2) успішно пройшла тестування за програмою Intel Inside Validation Testing для модулів DDR2. Модулі пам'яті DDR2-667 компанії А-Data також успішно витримали тестове випробування за програмою ATI Radeon Xpress200 QVL.

Широкий спектр пристроїв на основі флеш-пам'яті, що пропонується для користувачів компанією А-Data, складають флеш-накопичувачі з інтерфейсом USB і флеш-карти форматів CF, SD, MMC, miniSD і RS-MMC. А-Data також приймає активну участь в просуванні на ринок нових перспективних форматів ММС (таких як MMCplus, MMCmobile, TurboMMC).

Третій основний напрям діяльності А-Data - мультимедіа-продукти. Вони характеризуються інноваційністю рішень і стильним зовнішнім виглядом. Серед продуктів цього напрямку можна знайти МР3-плеєри і мініатюрні цифрові камери PenDSC.

Продукція компанії А-Data неодноразово відзначалася престижними національними та міжнародними призми. Серед них можна виділити Good Product Design (2004), Taiwan Symbol of Exellence (2004, 2005) і премія японської організації JIDPO (Japan Industrial Design Promotion Organization) премія G-Mark Award (2003).

Завдяки ретельній системі контролю і уважному тестуванню обладння, А-Data гарантує високу якість своєї продукції. Будучи провідним незалежним азіатським постачальником пристроїв пам?яті, А-Data також входить до числа лідерів світового ринку. За підсумками 2004 року згідно з оцінками аналітиків iSuppli, А-Data посіла третє місце в рейтингу постачальників DRAM-модулів і п'яте в рейтингу постачальників флеш-дисків (рейтинг було опубліковано у 2005 році).

Новини:

15.05.06 Акция: Ulead + A-Data

Cайт: www.adata.com.tw

Прайс на продукцію A-Data


   

Пропонуємо Вам увесь спектр флеш-накопичувачів MyFlash від компанії A-Data.

Лінійка MyFlash на сьогодні складається з кількох серій:

  • PD - класичні накопичувачі;
  • RB - накопичувачі в протиударному, водозахищеному, резиновому корпусі;
  • BC - флеш з дисплеєм для відображення вільного місця;
  • FP - накопичувачі зі сканером відбитків пальців та програмним забезпеченням для захисту даних, як на самому накопичувачі, так і на ПК.
 

(На початок)


 

 

 

 
© Київ-Тек 2005
Розробка сайту Vintall Ltd.
Мінімальне розширення 1024 х 768