This version of the page http://www.pokrova.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-12. The original page over time could change.
Марш УПА 14 жовтня
Марш УПА

Організатори

Звернення до влади

Контакти



Підписи за УПА

Плакати і наліпки

Банери та кнопки

Акція "Прапор УПА"



Разом з нами





Учасники маршу:

Олег Тягнибок
ВО "Свобода"
















Лічильники:



Слідкуйте за змінами: окремі розділи постійно поновлюються!

Марш УПА 14 жовтня

14 жовтня виповнюється 64 річниця створення Української Повстанської Армії - Армії, яка героїчно і жертовно боролась за Українську Самостійну Соборну Державу. Найкращі сини й доньки Української нації встали до лав борців проти чужоземного поневолення. УПА воювала проти польських шовіністів Армії Крайової, проти гітлерівської Німеччини і комуно-большевицького Совєтського Союзу. Війна з московськими окупантами велась українськими повстанцями майже 10 років після завершення Другої світової війни.

Проте день створення УПА не є державним святом. Сьогодні на 16-му році Незалежності України Українська Повстанська Армія не визнана на державному рівні і не пошанована належним чином у суспільстві. Це ганьба для кожного українця і пряма загроза державності. Невизнання борців за волю України офіційною владою ставить під сумнів легітимність нашої держави. Наш обов'язок - заставити владу визнати національно-визвольну боротьбу ОУН і УПА за державну незалежність України.

Запрошуємо всіх патріотів долучитися до гідного вшанування ветеранів Української Повстанської Армії. Оргкомітет готовий до співпраці і приймає пропозиції щодо проведення Свята Української Зброї

Ми повинні привернути увагу влади та громадськості до проблеми визнання ОУН-УПА. Ми маємо продемонструвати важливість цього питання для Української нації. Ми зобов'язані захистити ветеранів УПА у разі провокаційних дій україножерів.

Місце кожного українця 14 жовтня - на Майдані Незалежності. Початок акції о 10-00.

Оргкомітет