This version of the page http://www.laocha.com.ua/puer.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-12. The original page over time could change.
Чай пуер в магазині чаю, чайного посуду та аксесуарів "Лао-ча"

Про те, що таке пуер можна прочитати в розділі "про чай" нашого сайту.

Довгий час (до кінця 1990-х років) пуер був майже невідомий за межами Китаю, Тайваню, Гонконгу та кількох інших сусудніх країн. З кінця 1990-х років завдяки, з одного боку, науковим дослідженням, що довели значну користь чаю пуер для здоров'я, а з другого боку, певній лібералізації економіки Китаю, пуер почав здобувати значну популярність у світі. Однак магія пуеру не лише в його користі, а, насамперед, в його унікальній властивості покращуватися з часом. Пуер дуже схожий на вино чи коньяк, з роками смак його стає м'якшим, збалансованішим та наповнюється новими н'юансами.
Ми пропонуємо Вам пуер, зібраний в знаменитих районах провінції Юньнань та вироблений провідними чайними фабриками Китаю. Завдяки прямим контактам з найбільшими пуерними ринками Китаю в містах Куньмін та Гуанчжоу ми можемо запропонувати Вам хороші ціни як на молоді, так і на витримані пуери. Ми гарантуємо Вам високу якість продукції та відсутність підробок, що особливо важливо зараз, коли мода на пуер дала поштовх великий кількості підробок та низькоякісних продуктів на ринку.

молодий шен пуер
витриманий шен пуер
шу пуер
дегустаційні набори
рус