This version of the page http://www.taraplast.com.ua/u_main.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-10. The original page over time could change.
Тарапласт - Виробництво ПЕТ-тари
       на главную >>     e-mail >>       українська версія>>














ГОЛОВНА   
 
   ВАТ "Тарапласт" на протязі багатьох років успішно працює на ринку вирабників ПЕТ-тари в Україні.
   Наше підприємство було створене у 2001 році, у Дніпропетровську, де знаходяться обладнаний цех для виробництва ПЕТ-тари та склад.
   "Тарапласт" займається виготовленням ПЕТ-пляшок і ПЕТ-банок ( у тому числі твіст-оф) різноманітних об'ємів і форм. ПЕТ-тара може бути використана для фасування харчової та косметичної продукції, товарів побутової хімії, тощо.
   Пляшки і банки можуть мати різні форми і кольори ( блакитні, коричневі, прозорі, непрозорі).
   Особливим попитом користуються ПЕТ-пляшки об'ємом 1,5 л та 5 л, які ідеально підходять для розливу мінеральної води та напоїв.
   Нещодавно підприємство розпочало випуск нового виду продукції - ПЕТ-пляшок об'ємом 10 літрів.
   Вся наша продукція, за бажанням заказника, може бути укомплектована пластиковими кришками, ручками, дозаторами та розбризкувачами.
    Продукція нашого підприємства сертифікована:" Тара з преформ полiетилентерефталата (ПЕТФ) згiдно ТУ У 25.2-30852712-001-2003".
    Маємо висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи про те, що наша продукція є безпечною для здоров'я людини і за умов дотримання вимог цього висновку може бути використана за призначенням.
 
 
 
 
 
 
 
               ООО "Тарапласт", 2006 . Всі права захищені