Олексій Геннадійович Гончаренко. Народився 14 липня 1972 року. Закінчив акторське відділення Інституту театрального мистецтва ім.. Карпенка-Карого. Працював в Театрі Російської драми ім.. Лесі Українки. На телебаченні був ведучим передач “На добраніч Діти” (УТ-1) та “Вірю-Не-Вірю” (ICTV). Зараз працює на телефонній станції, приймаючи дзвінки від телеглядачів програми “НЛО” на “Інтері”. Любить, проте не вміє куховарити. Найулюбленіша страва – вареники з вишнями та спагеті теж з вишнями. Лояльно ставиться до всіх алкогольних напоїв. Хобі: просто лежати на дивані, тобто відпочивати від буденності. Фірмові фрази: “НУ ЧТО ЖЕ ВЫ НЕ ЗВАНИТЕ???” та “ПАЗВАНИ МНЕ, ПАЗВАНИ”



Асія Ахат. За гороскопом – Близнюки. Закінчила Музичну академію у французькому місті Ніцца. Лауреат міжнародного конкурсу в Парижі, дипломант музичного фестивалю – в Трієсті. Професійне прагнення – навчитися грати на віолончелі. Вивчає англійську та французьку мови. Уявляє себе сучасною амазонкою, коли із захопленням водить улюблену Mitsubishi Eclipse, забуваючи про обмеження швидкості. Займається аеробікою, досліджує йогу, непогано малює. Блакитна мрія дитинства – виконати класичний твір на скрипці під час стрибку з парашутом.



Марина Одольська. За гороскопом Стрілець. Студентка Київського Національного університету культури і мистецтв. За висловом власного продюсера Олександра Бригинця, є “Найтитулованішою співачкою України” (за словами продюсера О. Бригінця), адже завоювала Гран-прі майже всіх вітчизняних музичних фестивалів. Має сина Микиту п’яти років. Єдине, що вміє готувати – млинці з медом, ізюмом та сиром, але мріє навчитися створювати і інші страви, як Сергій Манек,. Любить вишивати хрестиком. Не палить, не п’є, обожнює оселедець.



Валерій Малишев. Народився за Полярним колом у році Дракона. Має дві вищі освіти – закінчив Барнаульське вище військове авіаційне училище льотчиків-винищувачив та юридичний факультет Київського Державного Університету. Принципово не бере участь в музичних конкурсах. Випустив 4 альбоми. Хобі – розповідати непристойні анекдоти та плюватися з 14 поверху та радіти, коли влучно попадає. Улюблена страва – картопля в мундирі з оселедцем. Мрія – нарешті спланувати власний відпочинок та купити собі великий гребінець з масажером і не розлучатися з ним ніколи.



Святослав Вакарчук. За гороскопом – Тілець. Соліст гурту “Океан Ельзи”, який було створено у Львові 5 років тому. В 1998 році “Океан Ельзи” переїхав до Києва. 1999 рік – вихід компакт-диску “Там, де нас нема”. Найближчим часом виходить новий альбом – “Я на небі був”. Премія “Золота Жар-птиця” 1999 року за номінацію краща поп-група. Основні плани гурту – солний концерт в Лондоні. Святослав Вакарчук закінчив Львівський Національний університет, за фахом фізик. Любить будити сусідів звуками фортепіано. Має улюблену кішку Ельзу, яка під час гастролей постійно вмирає від голоду. Улюблений напій – молочний коктейль. Модна їжа – кабачкова ікра. Нікого не запрошує в гості, проте дуже любить, щоб приходили...



Лілія Пустовіт. За гороскопом Стрілець. Закінчила Академію легкої промисловості. За висловами деяких представників українського бомонду – найоригнінальніший дизайнер-модел’єр сучасної української буденності. Отримала Гран-прі міжнародного конкурсу “En Vogue”. Вона та Сергій Бизов – ініціатори створенння та проведення традиційного фестивалю “Сезони моди”. Улюблений колір – зелений. Улюблена їжа – морські продукти. Любить ходити в гості та слухати різноманітну музику. За власною думкою – має почуття гумору. Можна постійно зустріти в ресторані “Шелтер”, адже поважає блюз та затишну й солідну атмосферу.



Олександр Ломінський, він же Льомі Льом. За гороскопом ­Козерог. Має вищу юридичну освіту, зараз навчається на 4-му курсі в університеті Михайла Поплавського. Несе повну відповідальність за музичний продукт, що пропонує слухачеві, адже є композитором, поетом, аранжувальником, продюсером, саунд-продюсером та виконавцем своїх пісень. Нещодавно випустив альбом “Best Lomi Lom” з бонус-треком “Сноугурочка”. Зараз працює над 3 новими кліпами. Улюблене зайняття – сидіти наодинці у себе в студії, читаючи дитячі книжки та переглядаючи мультики.Уважно спостерігає за пригодами героїв “The Simpson family”. Не бачить свого життя без кави з молоком. Щоночі бачить сон про свій виступ на “Madison Square Garden”.



Руслана Писанка. Скорпіон за гороскопом та Змія за роком народження. Закінчила Київський Державний інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого – за фахом режисер телебачення. Початком кар’єри вважає зйомки фільму “Кілька любовних історій” у 1994 році. У 1995 – бере участь у фільмі “Москаль-чарівник”, 1998 рік – роль відьми у стрічці Єжи Гофмана “Вогнем та мечем”. Зараз завершує роботу у фільмі – “Чорна Рада”. Кульмінація та зоряний час Писанки припадає на 1996 рік, саме тоді п. Канішевський роздивився в Руслані – міс Погоду українського телебачення. Хобі – автомобілі, хоча в наявності лише ВАЗ 2108 червоного кольору. Улюблені напої: вранці – морковний сік, ввечері – шампанське. Любить різноманітні кінофестивалі, але не відвідує тусовки без інформаційного навантаження.



Влада Литовченко. Лев за гороскопом. Віце-президент модельного агентства “КАРІН”, міс Київ 1994 року, міс Україна 1995, переможниця всеукраїнського рейтингу популярності “Золота Фортуна” 1999 року, Мати двох доньок, наймолодшій – всього 2 місяці. Була ведучою телепрограми “Фешн шоу” та багатьох конкурсів моделей. Не любить вести домашнє господарство. Улюблена справа – власний бізнес. Виграш у лотерею витратила б на розвиток своєї справи. Живе за принципами: “Професія моделі – нен тільки зовнішні дані, але й велика праця” та “Імідж України – не тільки досягнення політики та спорту, але й врода українських жінок”.



Гурт “4 kings” – чотири королі української естради. Офіційна дата народження колективу – 1 кітня 1998 року. Ідея створення гурту належить композитору та аранжувальнику Сергію Сметаніну та продюсерам “Грін Грея”: Майклу та Джуззі. “4 kings” – це Женя Фокін, два харків’янина: Борис Таршис та Микола Савельєв і Снейкі. Вересень 1998 року – початок концертної діяльності. Найперша робота та кліп – композиція “4 короля”. Володарі премії “Нова Евордз” в номінації ”Найкраща група-початківець”. Березень 1999 – зйомки кліпу “Домой” у Санкт-Петербурзі. Спеціально під фестиваль “Таврійські Ігри” – записали пісню “Два выстрела в сердце”, яка згодом стала справжнім хітом. Всі дуже різні, і єдине, що їх об’єднує – це любов до водних мотоциклів.



Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко. Народні артисти України. Закінчили Київське училище естрадно-циркового мистецтва. Товаришують з 1978 року, працюють разом з 87. 24 квітня того ж року відбулася прем’єра першого номеру – “Індійський фільм”. У цей день відзначається народження “Маленького гумористичного театру”. Володарі найпрестижнішої нагороди серед гумористів СНД – “Кубку Райкіна” у 1991 році. Принципово не вживають у їжу крольчатину, адже вважають, що годівників не їдять. Люблять дітей і цю справу. Володимир Давилець пише музику і примушує Моїсеєнка співати на неї пісні. Мріють працювати доки зможуть ходити.



Бужинська Катерина Володимирівна. Народилась 13 серпня 1979 року. За гороскопом лев. У 1992 р. бере участь у першому в своєму житті професійному конкурсі “Невідомі голоси”, де займає друге місце і отримує перший в житті приз. У період з 1995 по 1999 роки бере участь у безлічі міжнародних і всеукраїнських фестивалів і конкурсів; у семи з яких стає переможцем, а на чотирьох найпрестижніших - володаркою Гран-при, останнім з яких є найбільший в світі фестиваль “Слов'янський базар-98”. Володар титулу – “Людина року – 98” в номінації “Юний Талант року”. У 1999 р. закінчила Київське вище музичне училище ім. Р. Глиєра за фахом естрадного вокалу. Захоплюється читанням художньої літератури, любить плавати, слухати класичну і популярну музику у виконанні яскравих зірок світової сцени.



Ольга Володимирівна Юнакова. За гороскопом Водолій. Студентка Київського національного університету культури та мистецтв – спеціальність режисура масових заходів. Співає з 4-х років. На професійній сцені з 1990 року. Лауреат більш ніж 10 пісенних конкурсів та фестивалів. Випустила 3 альбоми. Хобі – колекціонує м’які іграшки та декоративні кімнатні рослини. Має власну студію звукозапису з романтичною назвою “НАКУЛИЧКАХ РЕКОРДЗ”. Улюблена страва – манна каша. У вільний час займається хореографією, тенісом, плаванням, кінним спортом та грає в більярд.



Ольга В’ячеславівна Сумська. За гороскопом Лев. Заслужена артистка України. Лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка. Працює у Національному академічному театрі російської драми ім. Л. Українки. Знімалася у фільмах “Роксолана”, “Голос трави”, “Вечори на хуторі біля Диканьки”, “Принцеса на бобах” тощо. Хобі – пошиття одягу для всієї родини, що складається з коханого чоловіка та десятирічної доньки. Улюблена страва – суміш української та турецької кухні. Алкогольний напій – мартіні з лимоном. Блакитна мрія – злітати в космос, знятися там у фільмі та повернутися на Землю на звичайнісінькому парашуті



GALLINA – народилася в Кіровограді в 1976 році. За гороскопом тілець. Закінчила музичну школу за класом фортепіано. Студентка Київського національного університету культури та мистецтв – спеціальність менеджер шоу-бізнесу. Вокалом з GALLINою займається справжній професіонал Наталія Гура. Відомість до GALLINA прийшла піснею “Грустная звезда”. Зараз розкручується її черговий хіт – “Там далеко”. Наприкінці березня з’явиться дебютний альбом співачки. Своїми улюбленими виконавцями GALLINA вважає: Шер, Шаде та Мадонну. Прихильниця екстремальних видів спорту: любить гірські та водні лижи, катається на ковзанах. GALLINA добре куховарить. Улюблена та фірмова страва – млинці. Любить змінювати зачіску в залежності від настрою.



Дмитро Муравицький, більш відомий як Мурік. Народився у 1971 році під знаком Водолія. Є дійсним громадянином планети Місяць. Вважає себе світлою реінкарнацією Джима Морісона та ультранормальною людиною. Автор текстів та вокаліст гурту “Грін Грей”. Також пише тексти та мелодичні лінії для “Чотирьох королів”. Дуже любить море, місто Київ та динамічну агресивну музику. Віддає перевагу домашній кухні та підігрітому саке. Мріє про участь у якомога більшій кількості європейських фестивалів.



Руслан Квінта. Народився в 1972 році у м. Коростень. За гороскопом – Рак. Армійські роки провів у роті почесного караулу московського кремля. Вчився у чотирьох музичних училищах. Лауреат фестивалю "Перлини сезону". Зараз – студент Національної музичної академії – опановує навички гри на фаготі. Постійно працює (як композитор та аранжувальник) з такими виконавцями як-то: Ольга Юнакова, Костянтин Гнатенко, гурт "Аква Віта", Галліна та інші. Автор музики першої весрсії комп’ютерної заставки телепрограми "Молодіжна телевізійна служба". Має два відеокліпи: "Біле сонце" та "Лада".



Ігор Васильович Кондратюк. За гороскопом – Риба. Народився у 1962 році в Херсонській області. Має дружину Олександру і двох дітей. Закінчив фізичний факультет Київського державного університету. Науковий співробітник відділу молекулярної біофізики інституту молекулярної біології та генетики Національної академії наук України. Кандидат біологічних наук. На телебаченні – з середини 80-х років. Працював на передачах “Любов з першого погляду”, “Брейн-ринг”, “П’ять плюс один”, “Програма передач на завтра”, “Караоке на майдані”. Член клубу “Що? Де? Коли?”. Палкий вболівальник київського “Динамо”. Віддає перевагу червоному сухому вину та налисникам. Не палить. Мріє здійснити подорож Австралією.



Лері Вінн. Він же Валерій з Вінниці. За знаком гороскопу – Терези. Захоплюється грою на більярді та катанні на роликах. Часто буває у Москві, хоча більше любить Київ. Закінчив Вінницьке музичне училище, Вінницький політехнічний інститут та Київський державний Торговельно-економічний Університет. Добре володіє багатьма видами зброї. Плаває з аквалангом. Співпрацює з Ігорем Крутим та компанією АРС. Заслужений артист україни. Нещодавно народилася донька. Також має одинадцятирічного сина. Мріє купити острів на Дніпрі, на якому хоче розводити крокодилів та проводити свій вільний час з родиною.



Дует “Аква Віта” був заснований у 1993 році Ігорем Баланом та Іриною Філатовою. Лауреати фестивалів “Червона Рута”, “Мелодія”, телепрограми “Національний хіт-парад”. Ірина за гороскопом Скорпіон. Ігор – Водолій, закінчив Кіровоградське музичне училище, має дружину та восьмирічного сина. Студенти Київського університету культури. Регулярно сваряться з приводу роботи. Захоплюються організацією пікніків, під час яких з’їдають величезну кількість шашликів. Постійно перебувають у стані боротьби за свою мрію – відродження українського шоу-бізнесу.


[1]   [2]   [3]  




Интересное фото |  Материалы |  Звезды |  Гостевая |  Контакты
О нас |  Управление по делам семьи и молодежи |  Поиск |  Назад |  Дом