This version of the page http://www.ceo.kiev.ua/ks5-09.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-10. The original page over time could change.
Центр Економічної Освіти запрошує на консультаційний семінар

Інформаційний лист №0905 від 07.07.2006

 

ПОДАТКОВЕ ПЛАНУВАННЯ

Коментар та роз'яснення останніх податкових змін та складних питань оподаткування

(5 - 8 вересня Крим, готель "Ялта-Інтурист")

ДОПОВІДАЧ НА СЕМІНАРІ:

Станіслав ПОГРЕБНЯК - відомий податковий консультант, кандидат юридичних наук, консультант Верховної Ради України, заступник шеф-редактора та постійний автор журналу "БУХГАЛТЕР" видавничо-консалтингової корпорації "ФАКТОР", доцент Юридичної академії ім. Ярослава Мудрого.

У ПРОГРАМІ СЕМІНАРУ:

Законні способи податкової оптимізації у 2006 році: сучасні методи (не використовувати, значить втрачати!) Податкове навантаження на підприємства у 2006 році - законні способи встановлення "оптимального" рівня податкового навантаження для підприємств різних галузей. Рекомендації експертів: перевірені методи, що пройшли податкові перевірки. Податкове планування в межах одного підприємства, підприємства і його філій, групи компаній.
Податок з доходів фізичних осіб: Податок на доходи фізичних осіб у 2006 р. - вплив змін прожиткового мінімуму, мінімальної зарплатні, податкова соціальна пільга, інші фактори. ПДФО і доходи нерезидентів. Додаткові блага фізичним особам і ПДФО. Особливості заповнення форми 1-ДФ. Аналіз останніх листів ДПАУ, нормативних актів та "свіжих" роз'яснень.
Податок на додану вартість: Особливості справляння ПДВ у 2006 році. Зміни в оподаткуванні ПДВ, внесені Законом "Про Держбюджет України на 2006 рік", наступні зміни. Бюджетне відшкодування ПДВ: новий порядок розрахунку, якісна підготовка аргументації для ДПІ. Імпорт, експорт товарів/послуг. Коментар до найбільш складних питань, що виникають при нарахуванні ПДВ.
Податок на прибуток підприємств. Оподаткування згідно нового Закону про держбюджет та інших. Поліпшення основних фондів, у тому числі орендованих. Відображення операцій з основними фондами та заборгованістю. Витрати на мобільний зв'язок, офісні витрати. Позики та фінансові кредити - є нюанси. Оподаткування операцій в іноземній валюті. Особливості заповнення окремих пунктів декларації та додатків. Наростаючий підсумок та зміни ставок оподаткування при виправленні помилок. Огляд останніх роз'яснень ДПАУ та судової практики з питань податків, рекомендації по застосуванню правових норм.

Готель "ЯЛТА-ІНТУРИСТ" - це чудове місце у Ялті в зеленому цілющому Масандрівському парку ХІХ століття. Комфортабельний та затишний, готель нагадує білосніжний океанський лайнер та справедливо заслуговує найвищих оцінок та добрих слів. З вікон його номерів відкривається чудова морська панорама, гори та місто Ялта. Перед готелем - його власні чисті морські пляжі. Ви в самому серці Криму!

ЕКСКУРСІЇ

5 вересня - екскурсія по канатній дорозі до легендарної вершини АЙ-ПЕТРІ. Милуйтесь виглядом Ялтинського амфітеатру гір та гірських лісів і насолоджуйтесь цілющим повітрям Південного узбережжя Криму!
8 вересня - екскурсія до всесвітньо відомого об'єднання "МАССАНДРА". Підвали, де відбувається таїнство визрівання незрівнянних мускатних вин, портвейнів та дегустаційні зали Массандри, які не один раз заслуговували найвищі нагороди у світі та Європі.

Вартість обслуговування слухача на семінарі (без урахування знижок - знижки див. нижче) - 1980 грн. (у т.ч. ПДВ - 330 грн.). ЦЕО є платником податку на загальних умовах за ставкою 25%.

До вартості входить: доповіді та консультації на семінарі; ексклюзивний альбом матеріалів до семінару; обіди в ресторані готелю в період проведення семінару (5-8 вересня); культурно- екскурсійна програма в період проведення семінару.

Оплата за проживання не входить до вартості обслуговування! Ми забронюємо місця та розташуємо Вас у готелі "ЯЛТА-ІНТУРИСТ" (є різні категорії номерів) згідно з Вашими побажаннями. Заявка на проживання та бронювання місць у готелі здійснюється ЗАВЧАСНО. Оплата за проживання в готелі здійснюється окремо за безготівковим розрахунком, згідно з виписаним нами рахунком "За проживання". Вартість проживання у готелі "ЯЛТА-ІНТУРИСТ" - від 190 грн. за добу - в залежності від категорії замовленого Вами номеру.

Реєстрація учасників - 5 вересня з 9.30 до 12.30 у холі готелю "ЯЛТА-ІНТУРИСТ" за адресою: м. Ялта, вул. Дрожинського, 50.

Чекаємо на Ваші дзвінки!

Участь у семінарі Вам необхідно підтвердити оплатою
та зареєструватися за нашими телефонами
до 1 вересня (!):

(044) 490-76-10 (багатоканальний)

Чекаємо на Ваші дзвінки з 9.00 до 18.30 без перерви.
Телефонуйте зараз!

Знижка!

Знижка за другого учасника - 10 %!