|  русский
Головна сторiнка
ЧТЕI сьогоднi
Факультети
Кафедри
Бiблiотека
Центр iнформацiйних технологiй
   Проблемна лабораторiя
  дистанцiйного навчання
Науково-дослiдна робота
Навчальний процес
Вища школа України на шляху
          до Болонського процесу
Золота книга випускника
Новини
Центр розвитку кар'єри
Спорт
Абітурієнту
        Газета інституту
Сходинками до profi
Пошук по сайту
Карта сайту
Адреса:
      58002 м. Чернiвцi,
               Центральна площа, 7
      58000 м. Чернiвцi, вул. Головна, 91,
         тел.(0372) 51-11-58, 3-20-10
          Тел/факс 51-11-58
      e-mail: main@chtei.cv.ua
Чи потрібний нашому сайту форум?
Так
Ні
Мені байдуже, я приймати участь не збираюсь

          




Спорт



В І Т А Є М О !!!
Івана Гешко
з перемогою на дистанції 1500 м.
зимового Чемпіонату світу з легкої атлетики
МОСКВА, 2006


Перший триместр студентів спортсменів ЧТЕІ зданий на відмінно!

     Аналізуючи спортивне життя нашого навчального закладу хотілося б відмітити значний прогрес. На даний момент в інституті займаються:
     Заслужених майстрів спорту - 1: Іван Гешко - факультет економіки та менеджменту
     Майстрів спорту міжнародного класу - 2: Василь Лісютенко-ФЕМ, Лариса Малованюк -ОФФ
     Майстрів спорту - 14: легка атлетика - 3; стрільба з луку - 2; художня гімнастика - 2; бокс - 1; карате-до - 6.
     Кандидатів у майстри спорту - 17: легка атлетика, карате-до, бокс, стрільба з луку, художня гімнастика.
     Рекордсменів України - 2: Іван Гешко - біг на 800м, 1500м, 1 міля, Севіль Ібрагімова - біг на 60м з бар'єрами, естафета 4х100м.
     Учасників Олімпійських ігор - 1: Іван Гешко - 5 місце в бігу на 1500м.
     Учасників Чемпіонатів світу -3: Іван Гешко - 2 місце в бігу на 1500м, Севіль Ібрагімова - легка атлетика, Лариса Малованюк - стрільба з луку.
     Учасники чемпіонату Європи - 5: Василь Лісютенко, Андрій Лазаренко, Максим Мінюк - карате-до, Лариса Малованюк стрільба з луку, Андрій Міленко -бокс.
     Членів збірної України -12: легка атлетика-3, стрільба з луку - 2, карате-до - 5, бокс -2.
     Завдяки значному поповненню - студенти нашого інституту на першому етапі VII обласної Універсіади впевнено займають перше місце, залишивши за собою таку потужну команду, як Чернівецький національний університет з факультетом фізичного виховання.
     Перший вид VII обласної Універсіади - "королева спорту" легка атлетика, вересень 2004 р. Потужна команда нашого інституту посіла друге загальнокомандне місце. В особистій першості студенти факультету економіки та менеджменту Іван Гешко, Севіль Ібрагімова, Тетяна Григорець, Альона Парнета, Марина Луківчук, Володимир Ковалик - посіли перші місця у своїх видах програми. З 10 учасників змагань з легкої атлетики всі 10 стали Чемпіонами та призерами обласних змагань.
     Другий вид - "король спорту" - футбол, жовтень 2004 р. Команда нашого інституту яка дуже вдало виступила на змаганнях обласного рівня посівши у клубному заліку III місце, а також зробила дубль вигравши першість міста, дуже вдало зіграла на VII обласній Універсіаді посівши почесне 1-е місце, що дас змогу формувати збірну команду студентів для участі у VII Універсіаді України.
     Третій вид Універсіади - настільний теніс, листопад 2004 р. Чоловіча команда у складі студентів ФЕМ Віталія Косована, Івана Возного, Олександра Галака вибороли і місце залишивши позаду дуже погужні команди ЧНУ і БДМА. Наші дівчата у складі студенток обліково-фінансового Тетяни Русак, Наталі Вітвицької, Катерини Марішанової вибороли загально-командне II місце. На підставі даних змагань до збірної команди області увійшли четверо наших студентів - Віталій Косова, Іван Возний, Тетяна Русак та Наталя Вітвицька. Заключним видом І етапу в VII обласній Універсіаді були шахи. Команда хлопців посіли II місце, а дівчата вибороли III загальнокомандне місце див.
     Студент I курсу ФЕМ заслужений майстер спорту Іван Гешко був учасником Олімпійських ігор у Греції, вересень 2004 р., де посів почеснс 5-е місце. А заключним акордом у минулому році була перемога на Гран прі у Монако, вересень 2004 р. 3а підсумками у минулому році Іван посів 4 місце у Світовому рейтингу серед бігунів на 1500м.
     За звітний період студентка I курсу обліково-фінансового Лариса Малованюк, вересень 2004 р., - виконала норматив майстра спорту міжнародного класу у стрільбі з луку, а студент цього ж факультету Андрій Мілснко виконав норматив майстра спорту з боксу, жовтень 2004 р. 3а підсумками року визнаний кращим боксером Буковинського краю. Студент I курсу Андрій Лазаренко включений до збірної команди України з карате - до для участі в Чемпіонати Європи що пройде у травні 2005 р.
     На даний період в нашому інституті працюють секції очолювані викладачами фізичного виховання з легкої атлетики, баскетболу (дівчата, хлопці), волейболу (дівчата, хлопці), настільного тенісу. Дівоча команда з волейболу приймає участь у змаганнях вищої студентської ліги. Чоловіча команда, вересень-жовтень 2004 р, з баскетболу с постійним призером чемпіонату області та міста.
     У гуртожитку працює секція аеробіки для дівчат та по загально фізичній підготовці для хлопців.
     Збірна команда з карате-до є однією з найсильніших команд області.
     Попереду II етап обласної Універсіади, вересень 2005 р., і дуже б хотілося, щоб II та III триместри були б такими ж вдалими як і I триместр.


     Бокс
     Андрій Міленко, студент І курсу обліково фінансового-факультету.

     З 26 по 30 січня 2005 року вiдбувся Міжнародний турнір з боксу
пам'яті Арсьонова
в м.Донецьк, де Андрій виборов третє місце.







     Волейбол
     В перiод з 17 листопада 2003 року по 15 квiтня 2004 року вiдбулись три тури Першостi серед команд першої Студентської лiги України. В результатi яких, наша жiноча збiрна, вдало виступала та отримувала перемоги. Так в змаганнях другого, третього та четвертого тура їм не було рiвних.
     На навчальний 2004-2005 рiк у вищiй лiзi Студентської волейбольної лiги України (жiнки), будуть приямати участь такi команди:
         1. ЧТЕI КНТЕУ м.Чернiвцi;
         2. Педунiверситет м.Вiнниця;
         3. Академiя мiського господарства м.Харкiв;
         4. Нацiональний морський унiверситет м.Одеса;
         5. Нацiональний аграрний унiверситет м.Київ;
         6. Державний економiчний унiверситет м.Харкiв;
         7. Державний педагогiчний унiверситет м.Полтава;
         7. Нацiональний технiчний унiверситет м.Київ.


     Каяк
     З 30 квiтня по 3 травня 2004 р. в Iвано-Франкiвськiй областi на р.Чорний Черемош вiдбувся Чемпiонат України з технiки водного туризму четвертої категорiї. В змаганнях брали участь 15 команд з рiзних областей України.
     В склад команди входили каяк, катамаран - 2, катамаран - 4.
     Змагання проходили в три етапи: Естафета; Слалом; Довга гонка. В сумi мiсть Чернiвецька команда посiла почесне 6 мiсце.
     Вдало виступив в класi "каяк" кандидат фiзико-математичних наук, асистент кафедри систем i мереж ЧТЕI КНТЕУ, кандидат в майстри спорту Виклюк Ярослав Iгорович зайнявши третє мiсце в довгiй гонцi, виконавши при цьому норматив "Майстра спорту України".


     Футзал
     Збірна команда факультету підприємництва - Чемпіон інституту з футзалу


WEB майстер