На головнуНовиниІнформація про DE:CODED 2006ФорумКонтакти

> Підписка на новини
>

> Загальна інформація : :
> Новини і оновлення
> Що таке DE:CODED 2006?
> Програма Фестивалю
> Тайм-лайн Фестивалю
> Переможці Фестивалю
> Блог Фестивалю
> Опис семінарів
> Як дістатись до Фестивалю?
> Умови проживання

> Учасникам : :
> Правила участі
> Зареєстровані учасники
> Реєстрація учасників
> Ресурси

> Для CJ & DJ & VJ : :
> Бажаєте пограти?
> Музичний конкурс від компанії Intel®
> Конкурс для VJ-їв від компанії Intel®

> Для компаній : :
> Подача семінарів

> Для медіа : :
>
Прес-релізи
> Програма заходів
> Преса про нас


> Матеріали : :
> Фотографії
> Символіка
> Семінари

> Додатково : :
> Наші партнери
> Про BEST
> Контакти організаторів

Генеральний спонсор
Офіційна платформа фестивалю - Intel

Почесний спонсор

Офіційнi партнери

 

> ZYXEL :: Мережевий партнер фестивалю
> ua.zyxel.com

ZyXEL сьогодні

Корпорація ZyXEL Communications є провідним розробником мережних рішень на базі інтернет- технологій. Застосування обладнання ZyXEL надасть Вам можливість максимально ефективно використовувати переваги широкосмугового доступу та сучасних бездротових технологій.

Наша місія

З моменту заснування в 1989 році компанія ZyXEL Communications поставила собі на меті створення рішень, що підвищують швидкість передачі інформації та ефективність роботи людей та організацій.

ZyXEL послідовно відкриває нові можливості своїми авангардними продуктами, що ґрунтуються на розробках та дослідах, і передбачають сучасні тенденції в області індустріального виробництва та новітніх технологій.

Менш ніж за п’ятнадцять років із виробника телефонних модемів ZyXEL стала лідером у виробництві комплексних рішень широкосмугового доступу для домашнього використання, корпоративного сектора та операторів зв’язку.

Місією компанії ZyXEL Communications є вивчення потреб людей і організацій та створення для них зручного мережевого середовища для максимально ефективного та безпечного використання Інтернет.

Наші досягнення

Сьогодні рішення запропоновані ZyXEL Communications охоплюють практично всі технології віддаленого доступу, такі як абонентське та серверне обладнання для каналів ТЧ, ADSL, SHDSL, VDSL, ISDN, Ethernet-комутатори, бездротове обладнання стандартів IEEE 802.11b і 802.11g для локальних і міських бездротових мереж і обладнання для IP-телефонії.

ZуХЕL працює з дистриб’юторами більш ніж в 150 країнах світу. Продукцію ZуХЕL використовують Інтернет-провайдери та телекомунікаційні компанії в усьому світі, такі як Sprint, Time Warner, Charter, Earthlink, Chunghwa Telecom, Deutsche Telecom, France Telecom, Telefonica Brazil, Telia, Verizon та деякі інші компанії.

ZyXEL є дійсним членом DSL Forum, Wi-Fi Forum, SHDSL Consortium Group та інших організацій, що займаються сертифікацією та стандартизацією, і це є гарантією відповідності продукції ZyXEL всім міжнародним вимогам і сумісності з обладнанням інших виробників. В Україні ZуХЕL Communications працює з 2003 р.

Фірмові протоколі ZуХ на швидкостях 16,8 і 19,2 кбіт/с в середині 1990-хр фактично стали стандартом швидкісного обміну даними, а протокол ZyCELL і до тепер залишається найкращим по завадозахищенності.

Виробництво модемів для аналогових ліній і до тепер залишається одним із важливих напрямів діяльності компанії. Проте головну увагу на даний час ZyXEL приділяє новим і перспективним рішенням широкосмугового доступу, дротових і бездротових локальних мереж в професійному сегменті ринку.

За підсумками 2003 р компанія Gartner Dataquest визнала ZyXEL найбільшим в світі виробником DSL-маршрутизаторів: частка маршрутизаторів ZyXEL на ринку EMEA склала 40 відсотків, а в усьому світі - 16 відсотків. Як відзначає Gartner, ZyXEL стала єдиною компанією, що залишається на перших місцях на протязі трьох років, починаючи з 2001 року.

 

  © TM :::Nova Attack:::
  Hosted on prostohosting.net
.