This version of the page http://www.flyzzza.com.ua/news_2004.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-04. The original page over time could change.
ФлайZzZa :: news
2004


2004 – залишився позаду і залишив із собою новини, які вже і не новини, а згодяться лише на мемуари і фрази типу: "Вот в наше время..."

2004

[свіжі новини...]
[Неприємні факти] відкрила для себе ФЛАЙzzzА останніми тижнями:
  • помітили на ФДР-розсилці (до більшості радіостанцій України) майже передертий трек "Марина" (зо всіма фішками) у виконанні банди "mp3" :( і

  • на підбірочці "Український шлягер" – пісню "Джамайка", виконану того разу ТНМК, як вказано у трек-листі до диску, хоча насправді занотовано там трек "Джамайка", ремікшований свого часу "Тартаком" на пісню ФЛАЙzzzИ! :( :( :( Шановні добродії-упорядники, якшо вже не ділитесь, то хоча б підпишіть правильно, або ше ліпше – прислухайтесь до текстів і голосів (у ТНМК в складі дівчат не має, та й горлянки у них не ті!). Вирішили негайно дістатись до юристів, аби узаконити свої права.
[Кипить робота] над горлянками (тривають заняття з вокалу без бокалу), ведуться преговори з гітарастами гурту "Своя сорочка" про більш регулярну співпрацю і водночас подали знову для Ромка Сороки новий витвір на опрацювання. Робоча назва наступного треку "Йдем бахнем!" і йтиметься у ній про "зайців-засранців, які набили морду моєму собаці". Можливо, до Нового року буде готова уже "риба" пісні, а от днями ФЛАЙzzzА підсяде на студії для запису голосочків до пісні "Небезпечна зона".
[16.12.2004] Тіма розігрівав студенство (і не тільки) Волині на театральному майдані Луцька. Дякуєм усім, хто підтримав акцію! 26 грудня ФЛАЙzzzА збирається на вибори виборювати свою надію на шось краще, принаймні в українській музиці Гарні зміни нам не завадять! Ні в якому разі не пропустіть! Це ж наше "ЗАВТРА"!
[Спільний доробок] Підтвердили, перебуваючи на Рівненщині, все ж спільний доробок разом із гуртом "От Вінта". Певно, то буде кавер на пісню "Два кольори" про чорно-білий телевізор.
[Відеоблим] Забиваємо собі голову думками про відеоблим. Напевно, на пісню "Марина", або "Сонце" (актуально якраз взимку). Тому, якшо маєте купу грошей, дядька на еМТіВі або файні ідеї, будемо раді ВАС розцілувати!.
[Наворочена ніч] поки під питанням? Скорше за все будемо лабати у клюбі "ХХІ сторіччя".
[25-26.12.2004] ФЛАЙzzzУ запросили на корпоративні вечірки супермаркетів "Край" покраїти краян.
[Постараємось] підтримати файну тенденцію "пісня в місяць", яку запримітили уже багато хто, а ми от, як завжди, в останню чергу: того разу ще на грудень може зліпимо трек "Небезпечна зона", занотований свого часу Тіминою "М.С. Фірою". Аранжування вже фактично готове, музиканти прописані, лишається вокал, для якого, як завше бракує бокалу:).
[7.12.2004] лушпашили на 10-річному ювілеї поважної у Луцьку контори "Агроконтракт".
[Помаранчева Революція] Коли в країні революція, ми не можемо стояти десь зліва, бо ми і є шматком тієї країни. Тому у важливий для нас момент ми так само відморожували собі ..., вуха, носи, долоні і стогнали на майданах:
  • в Луцьку – 22, 23, 24 листопада і 5 грудня
  • у Рівному – 29 листопада
у якості громадан України фактично щодня (підтримували своїми спинами і Київ). Спеціяльно присвячували свій свіжий трек "Шуруй звідси!" для злодіїв Януковича та Кучми, а пісню про помаранчеве "Сонце" волали для тих, хто качанів у наметах і тих, хто був особливо яскравим (оранжевим) у ці сірі осінньо-зимові дні. Мали на собі спеціальну атрибутику – помаранчеві шапочки і куртафани (до речі, купили їх ще років два тому, бо то є наш улюблений колір).
[23.11.2004] Ми сильні!!! Ми здатні відстояти свою гідність і свій вірний вибір!!! ФЛАЙzzzА сьогодні на майдані підтримає Ющенка!!! А ти?!!
[18.11.2004] ФЛАЙzzzА влушпашила трохи пісень на дні народження НАЙсімейнішого радіво "Сім'я і Дім", з яким файно колєгують (саме тут можна почути найбільше української музики!). Перед тим було інтерву в прямому кефірі, де банда запрезентувала свою нову штукєнцію під назвою "Шуруй звідси!". Пісня занотована на студії "Глорія", за шо їй окрема дяка! Ще раз вітаємо "СіД"!
[18.11.2004] ФЛАЙzzzА лушпашитиме у клюбі "Оболонь" з нагоди річниці їх улюбленого (за об'єм української музики і часті ротації) радіво "Сім'я і дім". То все буде відбуватись десь з 20:00, а з 18:00 заплановані балачки гурту в прямому ефірі на хвилі 102,4FM. Зі святом!
[!!!] Приємно були здивовані новим контактом із радіо "Львівська хвиля" та інформаційно-розважальним музичним порталом http://www.navsisto.com, які найближчим часом хотіли би помітити бешкетників з ФЛАЙzzzИ у себе в прямому ефірі. Відтепер за ФЛАЙzzzУ можна віддати голос ще і в хіт-параді "Стартер" http://www.lwr.com.ua/starter Традиційно поки були би вдячні і за натискання клавіш на сайті www.fdr.com.ua, де поки що підвисли з піснею "Змія". ЩИРЕНЬКЕ ДЯКУЮ!!!
[13.11.2004] ФЛАЙzzzА вітала у себе в гостях файних друзяк із Запоріжжя гурт Хорта (ex-Спідвей). Дійство відгреміло у пивниці "Оболонь", де керує парадом (DJ, звуко- та світло інженер, масовик-затійник і просто крикун) якраз Тіма. Хлопаки і дівка привезли до Луцька нову акустичну програму і навіть запрезентували нову пісню. Свято вдалося! Лучани просікли для себе ще одну кльову українську команду. Дякуємо запорожцям!
[Як і обіцялося], підвисли нещодавно на студії для того, щоб зліпити щось новеньке. Отим новеньким виявилась пісня "Шуруй звідси!!!", яка в даний момент у робочому стані розташувалась на студії "Глорія". То є перша спроба співпраці саме з цими парубками (до того ФЛАЙzzzА видурювалась на студії "Олекса"), але доволі плідна. Дуже швидко зметикував головний звукоінженер та аранжувальник Роман Сорока, що саме тра для банди і занотував відразу два награння – "Шуруй звідси!!!" і "Небезпечна зона". Перше – уже з готовим вокалом в стадії мастерінгу, а друге – поки в якості "риби".
[Забули свого часу] проінформувати про фест "Чернігівське – краще разом!", який трафився на початку жовтня у Луцьку. В той день зібрались до купи файні музики із "От Вінта", "Чорні Черешні", "Мандри" та інші. Не сподобався дурнуватий ведучий.
[ВЖЕ] Ведуться переговори із звукоінженером та аранжувальником Романом Сорокою про виготовлення нового треку. Того разу ФЛАЙzzzА вирішила переспівати старенький хіт колишнього гурту Тіми (М.С. Фіра) "Небезпечна зона".
[19.10.04] УрррА!!! Ого! В Джамалки Хепі-Бьоздей!!! З чим і вітаємо! Сердешно. "Відмітили" після репетиції!
[18.10.04] Нарешті!!! Побачила світу нова пісня "Марина". Довго шукали як дівку, так і загублену свого часу "рибу" до треку. Відкопали і здали... Кузі. Він же над нею і потів (3 місяці). Гарний трек. Постараємось якнайшвидше і якнайближче донести його до ваших вух. До речі, фрагмент уже можна оцінити в рубриці MIKzzz. Цікавить ваша думка!
[16.10.04] Нетішин (Хмельницька область). Нарешті, після трьох спроб, попали і потішили на відкритому майдані гарних людей файного міста разом із ТНМК, ДжаРою, Дулібами, і... Степаном Гігою та Сашком Невже. Купа люду, маса вражень і замерзлі попи. Саме цікаве те, що за годину до концерту Тіму призначили ще й ведучим... І понеслась! Гарно!
[9 жовтня о 13:00] Колібріс порвався на шматки, недивлячись на кепську погоду. Івашка після концерту добре припав до "КОНЯ" (Закарпатського) – поправляв здоров'я!
Знову потрапили до "топ 10 важкої дiлянки" від ФДР Радіоцентру [www.fdr.com.ua]. Того разу з хітом "Змія". Здається, непоганий результат. Щиреньке ДЯКУЄМ тим, хто віддав свій голос, руки і трохи часу саме за нас!
Хороші друзяки-рокабіли з Рівного "От Вінта" запропонували зліпити спільний проект. Цікаво. Має вийти шось незвичне [реггі + рок-н-ролл?].
Завершується робота над двома новими витворами "Шуруй звідси!" і "Марина". Лишились дурниці.
Прилетіло запрошення від друзів з Польщі, реггі-гурту "Смішні гриби" полабати разом на забаві. З'ясовуємо нюанси.
[26 вересня] лабатимемо в м.Ковель для шанувальників фірмової піцци. Наїмося. Деталі згодом.

[свіжі новини...]