This version of the page http://yuka.kiev.ua/ukrainian/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-03. The original page over time could change.
Клуб ЮКА. Нові часи – нові ігри
Сайт нових спортивних ігор
 
 

Нові часи – нові ігри  







    З незапам'ятних часів і до наших днів ігри були і залишаються невід'ємними складовими життя людства. Граючи, ми розвиваємося фізично і маємо можливість "розрядитися", і можливість загартуватися в азартному суперництві, у боротьбі за перемогу не тільки тіла, але і духу.

     Крім того, ігри служать і немаловажним компонентом гармонічного, повноцінного й активного відпочинку, допомагають робити дозвілля більш різноманітним і цікавим.

    За багатовікову історію людства в різних куточках нашої планети було вигадано безліч ігор, що завоювали загальну любов і популярність.

    Час від часу в різних країнах винаходяться нові ігри. Їхніми творцями рухають усілякі причини, серед яких далеко не останнє місце займає природне прагнення людей до різноманітності.

    Принциповими особливостями нових спортивних ігор, про які ми і будемо говорити далі, є невеликі по розмірах змагальні площадки, мала кількість гравців і специфічні, але прості правила. Прототипами нових ігор послужили такі відомі види спорту, як футбол, хокей, гандбол, баскетбол, водне поло, теніс, настільний теніс, хокей з м'ячем, бадмінтон, мотобол, автобол, велобол.

Завантажити відео ролик (1 хв)

Завантажити відео ролик (2 хв)

 

 
Copyright ® 2003-2005 СК "ЮКА" Усі права захищені.
BGS-Дизайн