This version of the page http://oxi.com.ua/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-03. The original page over time could change.
ТОВ "ОКСІВІЖЕН Груп"
  • Портал взаємозалiкiв
  • FineX PAY
  • ФК Альтернатива
  • Контрверсiя Юрідікел
  • Pravo.net.ua
  • Maverick.net.ua
  •    ПРО  КОМПАНIЮ   

       Торговець цінними паперами ТОВ "ОКСІВІЖЕН Груп" створений у серпні 2002 року (ліцензія ДКЦПФР АБ № 177177). Наша компанія надає широкий спектр послуг по випуску і обігу цінних паперів своїм клієнтам. Є членом ЗАТ "Українська Міжнародна Фондова Біржа" (УМФБ), а також має брокерське місце на ЗАТ "Українська Міжбанківська Валютна Біржа" (УМВБ).

    Детальнiше >>      
       ПОСЛУГИ   

       Компанія "ОКСІВІЖЕН Груп" надає клієнтам широкий спектр послуг по випуску та обігу цінних паперів. Робота з клієнтом ведеться на партнерських засадах, ґрунтується на принципах конфіденційності, безпеці і економічній доцільності здійснення фінансових операцій. Кваліфікований персонал забезпечує постійний супровід операцій клієнта на фондовому ринку. Клієнт завжди має можливість одержувати достовірну й оперативну інформацію про стан ринку і поточних змін законодавства, а також відповідні рекомендації з вибору стратегії поведінки та ухвалення оптимального рішення в тій чи іншій ситуації.
       У процесі співробітництва наші фахівці ґрунтуються на індивідуальному підході до кожного клієнта, що в найбільшій мірі сприяє реалізації поставлених перед компанією задач. Наші клієнти знають, що співробітництво з ТОВ "ОКСIВIЖЕН Груп" - це економія не лише коштів, але і часу для реалізації Ваших програм.

       Послуги, які надаються клієнтам:

    Детальнiше >>      
       ПРОЕКТИ   

    Сторінка знаходиться на стадії розробки

    Всі новини >>     
        Товариство з Обмеженою Відповідальністю  
        "ОКСІВІЖЕН Груп"

      
    RU / EN