This version of the page http://galychyna-avto.lviv.ua/ukrauto.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-03. The original page over time could change.
Галичина Авто

щасливий клієнт - наш клієнт

сервіс світового рівня


Корпорація УкрАВТО

Історія Корпорації "УкрАВТО" розпочалася 1969 року зі створення Головного управління технічного обслуговування та ремонту автомобілів, до складу якого увійшли 7 регіональних виробничих управлінь і близько 50 сервісних станцій. У 1989 році, за часів перебудови та глобальних реформ, Управління було реорганізовано в Українське орендне виробниче об`єднання "Автосервіс", у складі якого вже було 25 обласних підприємств, 7 регіональних центрів, 280 СТО і 90 автомагазинів.

Наступний етап трансформації датується 1992 роком - добою початку новітньої історії України. Тоді сталися найважливіші структурні перетворення українського автомобільного гіганта, що вилилися у створення цього ж року Відкритого акціонерного товариства "Українська автомобільна корпорація", більше відомого за його скороченою назвою - Корпорація "УкрАВТО", та завершилися в 1995 році повною приватизацією Корпорації.

Сьогодні до складу Корпорації, великої холдингової компанії багатьох напрямів діяльності, входять найпотужніший в Україні ЗАТ "Запорізький автомобілебудівельний завод" (ЗАЗ) з виробництва автомобілів, регіональні представництва в усіх областях України і в Автономній Республіці Крим, 4 заводи з виробництва автомобільних агрегатів і комплектуючих виробів, 7 спільних підприємств, створених за участю іноземних партнерів, близько 400 центрів технічного обслуговування, автосалонів, магазинів запасних частин і комплектуючих, 6 великих оптово-роздрібних складів, страхові компанії, а також низка фінансових організацій і підприємств інших видів діяльності.

Унікальність Корпорації "УкрАВТО" - компанії майже з сорокарічною історією - полягає в тому, що на відміну від більшості колишніх вітчизняних гігантів, вона не лише змогла пережити складні часи перебудови, але й стала найефективнішою компанією автомобільної галузі, лідером ринку, корпорацією, яка впроваджує сьогодні найновітніші методи ведення бізнесу, передові технології діагностування, виробництва та ремонту, співробітництво з якою приносить стабільність і надійність клієнтам і партнерам.

Сьогодні "УкрАВТО" прагне закріпити позиції лідера українського автомобільного ринку; не лише бути присутньою, а залишатись взірцем на кожній ланці автомобільної індустрії, керуючись при цьому інтересами акціонерів компанії, сучасними вимогами ринку та йдучи на зустріч потребам клієнтів.

Пріоритети Корпорації сьогодні - це відродження вітчизняного автомобілебудування, розвиток автомобільної галузі в цілому, створення нових робочих місць. В основі ринкової діяльності "УкрАВТО" була й надалі залишатиметься справедлива та вільна конкуренція, створення й розвиток нових брендів, розширення та якісне вдосконалення мережі продажу автомобілів і станцій сервісного обслуговування, впровадження передових технологій корпоративного управління, перехід на найновітніші обладнання і технології, висока якість продукції та послуг.

Корпорація "УкрАВТО" бере активну участь у житті держави, плідно співпрацюючи з Верховною Радою, Кабінетом Міністрів України, а також з органами місцевого самоврядування в усіх українських регіонах.

Активне співробітництво з Міністерствами промислової політики, економіки, транспорту, з Державною митною службою та наполеглива діяльність в українському Парламенті дозволили "УкрАВТО" зробити власний вагомий внесок у розробку національного законодавства та забезпечення державної підтримки як автомобільної, так і інших галузей вітчизняної промисловості.

Досягнення

2004 рік - початок дрібно вузлового серійного виробництва автомобілів "Опель".2003 рік -підписання угоди між ВАТ "АвтоВАЗ", Корпорацією "УкрАВТО" та ЗАТ "ЗАЗ" щодо налагодження виробництва автомобілів ВАЗ-21093 та ВАЗ-21099 на потужностях Запорізького автомобілебудівного заводу.

2003 рік - укладання генеральної дистриб'юторської угоди між Корпорацією "УкрАвто" (в особі одного з її підрозділів - компанії "УкрАвтоЗАЗ-Сервіс"), Запорізьким автомобілебудівним заводом та німецькою компанією "Adam Opel AG" (європейським представництвом "GMC"). Крім імпорту автомобілів до України, "Опель" тепер виступив виробничим партнером "ЗАЗу" і "УкрАВТО", надавши інвестиції для освоєння велико й дрібновузлового складання автомобілів свого модельного ряду. 2003 рік - придбання швейцарською фінансово-інвестиційною компанією "Hirsch & Cie" 50% акцій ЗАТ "ЗАЗ", що належали "ДЕУ-Мотор".

2003 рік - початок виробництва автомобілів "Дачія" на ЗАТ "ЗАЗ" (м. Іллічівськ).

2002 рік - Корпорація "УкрАВТО" стала власником державного пакету акцій Запорізького автомобілебудівного заводу (більш, ніж 82% акцій ОАО "АвтоЗАЗ", яка в свою чергу є власником 50% акцій ЗАТ "ЗАЗ") та отримала право управління підприємством і, зокрема, його виробничими програмами.

2001 рік - створення першої в Україні станції технічного обслуговування "Bosch Service" на базі торгово-діагностичного центру Корпорації - автосервісного філіалу "ТДЦ-АВТО". Другу фірмову станцію в рамках спільної програми фінансування ЄБРР та "БОШ" в Україні було відкрито в листопаді 2003 року у м. Полтава.

2001 рік - філіал "Дунай-Транс" АТ "Української Автомобільної Корпорації" стає офіційним дистриб'ютором автомобілів марки "Дачія" (РЕНО-ГРУП) в Україні. 1999 рік - створення "ЗІП-АВТО", філіалу "УкрАВТО", основним напрямком діяльності якого є оптова торгівля в Україні запчастинами та компонентами десятків всесвітньо відомих торгівельних марок.

1998 рік - початок виробництва автомобілів "Ланос", "Нубіра", "Леганза", модернізованої "Таврії" після виконання робіт по реновації виробництва на Запорізькому автомобілебудівному заводі.

1998 рік - Корпорація "УкрАВТО" стала офіційним представником компанії "HOFMANN Werkstatt-Technik" в Україні, що призвело до заснування центру технічного обслуговування "Hofmann" при автосервісній філії "Бліц-Авто" у 2001 році.

1995 рік - "УкрАВТО" стає співзасновником фінансової групи "Автоальянс", яка надає повний перелік послуг на фондовому ринку та активно освоює реальний сектор економіки.

1994 рік - "Автомобільний дім "Україна" стає г енеральним представництвом "ДаймлерКрайслер" в Україні. У 2001 році дочірнє підприємство "АвтоКапітал" наслідує функції генерального представництва та стає дистриб'ю тором марок "Мерседес", "Крайслер" та "Джип" в Україні.

1993 рік - початок співробітництва Корпорації "УкрАВТО" з концерном "ДаймлерКрайслер" та створення спільного підприємства "Автомобільний дім "Україна".

1993 рік - створення спільного підприємства "Ніссан-Україна" у співробітництві з "Марубені Корпорейшн", яке стало першим дистриб'ютором "Нісан" в Україні.

1992 рік - Корпорація "УкрАВТО" стала одним із засновників страхової компанії "Гарант-Авто", яка стала сьогодні одним з найбільших операторів страхового ринку України.

1992 рік - створення СП "Автосамміт" спільно з "Сумітомо Корпорейшн", яке незабаром стало офіційним представництвом "Тойота" в Україні. 1992 рік - заснування відкритого акціонерного товариства "Українська Автомобільна Корпорація".

на верх версія для друку
   

історія і сьогодення
про нас
корпорація УкрАВТО
ЗАТ "ЗАЗ"
новини
автомобілі
Шевроле
Деу
ЗАЗ
ВАЗ
ТАТА
Донг Фенг
сервіс
запчастини, аксесуари
акції
контакти

 

 

 

 

ВАТ "Галичина - Авто"
79040, м.Львів,
вул. Городоцька, 282

тел. 8 (032) 242-07-65, 62-00-90
факс 8(032)297-89-43
office@galychyna-avto.lviv.ua

©GA