Виділені лінії Iнтернет
Статистика для кліентів
Логiн Пароль
   Укр  |   Рус   |   Eng Новини Kар`єра Видiленi лiнiї Колокейшен Контакти
Про компанію
Послуги
Пiдтримка
Новини
Статистика
 
WEB-пошта

Нашi переваги

Постiйний монiторинг стану мережi

Наша система контролю якостi мережi постiйно стежить за якiстю мережi i миттєво повiдомляє оператору про падiння якостi сервiсу як на мiжнародних каналах, так i на внутрiшнiх сегментах мережi.

Надiйнiсть (подвiйний запас по резервуванню каналiв)

У випадку аварiї на мiжнародному каналi мережа автоматично переключає навантаження на резервний канал, а у випадку великої аварiї - вiдразу на 2-а резервних канали. Український сегмент мережi побудований таким чином, що забезпечує як мiнiмум восьмикратний запас по резервуванню каналiв.

Замiна офiсного сервера*

При пiдключеннi до мережi "ТЕРАБiТ" Вам зовсiм не обов'язково купувати сервер для забезпечення доступу усiм своїм комп'ютерам до мережi iнтернет: ми можемо надати устаткування, що буде виконувати основнi задачi вашого сервера.

Абонентський файрвол (Users Firewall)*

Користувачi мережi "ТЕРАБiТ" мають можливiсть замовити послугу базового захисту своєї мережi вiд зловмисника. Послуга не гарантує повного захисту мережi, однак сильно ускладнює несанкцiонований доступ до Вашої мережi.

Якiсть обслуговування (QoS)*

Наше устаткування дозволяє встановити Вам прiоритетнiсть у доступi до протоколiв та сервiсiв iнтернет у випадку перевантаження Вашого каналу. Так, наприклад, Ви маєте можливiсть прiоритезувати доступ до Веб-сайтiв або IP-телефонiї.

Можливiсть тесту якостi

До пiдключення до мережi "ТЕРАБiТ" Ви маєте можливiсть оцiнити якiсть роботи мережi за допомогою програми, або замовивши VPN тест у нашого менеджера за телефоном - (044) 259-01-01.

Власний сервер JABBER

Jabber - це протокол, призначений для швидкого обмiну повiдомленнями та iнформацiєю про присутнiсть мiж будь-якими двома абонентами в iнтернет. Першим застосуванням технологiї Jabber стала поява мережi обмiну миттєвими повiдомленнями (вiд англ. IM - Instant Messaging), подiбної по можливостях з комерцiйними системами IM, такими як AIM, ICQ, MSN i Yahoo. Протокол JABBER є бiльш швидким, безпечним i унiверсальним клiєнтом IM. Бiльш докладно про сервiс i клiєнтiв JABBER, читайте на www.jabber.net.ua.

Вебмейл

Система вебмейл дозволяє одержати доступ до вмiсту своєї поштової скриньки з будь-якої точки iнтернет. (В ПОДАЛЬШОМУ Ви зможете створювати свiй вiртуальний поштовий сервер на нашому устаткуваннi).

Спам-фiльтр

Замовивши послугу "Спам-фiльтр", Ви позбавите себе вiд перегляду бiльшостi небажаних рекламних оголошень, розповсюджуваних по Е-мэйл.

Антивiрус*

Замовивши послугу "Антивiрус", Ви пiдвищите безпеку своєї мережi i зменшите шанси зараження ваших комп'ютерiв вiрусами, розповсюджуваними по Е-мэйл.

Сервер новин

Ви завжди можете прочитати свiжi новини, пiдписавшись на телеконференцiї, пiдтримуванi нашим сервером новин. Сервер приймає з'єднання по протоколi NNTP i знаходиться за адресою news.terabit.net.ua

  • Послуга сплачується вiдповiдно до тарифiв на додатковi послуги




  • ТОВ "Терабіт"
    03040 м.Київ
    вул.Васильківська, 22
    офіс 502 (5-й поверх)
    тел/факс: (044) 259-01-01
    e-mail: info@terabit.net.ua