This version of the page http://www.center-sapr.com/21_mill.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-02. The original page over time could change.
Центр Сапр ::.. Новини
 
 Новини
 Семінар САПР
 Про нас
 Програмне забезпечення
 Регіональні представництва
 Партнери
 Клієнти
 Прайс-лист
 Наша фірма
 Карта сайту
Навігация по сайту :
Програмне забезпечення/Delcam plc/ PowerMILL
 Система підготовки керуючих програм (КП) для оптимального та безпечного оброблення на сучасних верстатах з ЧПК, яка ефективна для всіх видів фрезерного оброблення, в тому числі:
- високошвидкісного фрезерування;
- оптимізованого чорнового оброблення та чорнового дороблення;
- 5-ти вісного позиційного та неперервного оброблення.
Ефективність обробленя PowerMILL надає технологу широкі можливості для створення КП чорнового оброблення деталі: вибір методу побудови КП, задавання порядку оброблення «кишень» та виступів, автоматичне знаходження та оброблення в чистовий розмір горизонтальних ділянок моделі. Для високошвидкісного чорнового оброблення передбачено згладжування траєкторії (використання запатентованої DELCAM технології «raceline») та автоматичне вставлення трохоїдальних робочих проходів інструментом для усунення обробленя повним його діаметром. При створенні траєкторії чорнового дороблення PowerMILL аналізує попереднє оброблення або модель заготовки (як результат попередніх оброблень) та видаляє робочі проходи в місцях відсутності матеріалу. Це дає суттєвий виграш в тривалості оброблення.
Чистове оброблення в PowerMILL передбачає використання великої кількості методів побудови КП в залежності від складності геометрії моделі. Для досягнення максимальної ефективності оброблення передбачено використання користувацьких шаблонів як робочих проходів інструменту чи проекції проходів на модель. Для ефективності як чорнового, так і чистового оброблень передбачено використання границь оброблення для обмеження за певним критерієм (ділянка з певним ухилом до вісі оброблення, ділянка дороблення, оброблення вибраних поверхонь з врахуванням контакту різальної частини інструменту тощо). PowerMILL дає можливість створити стандартні цикли свердління або розточування, нарізання різі тощо. Система передбачає використання інструменту різноманітної геометрії, в тому числі фасонного, що задається користувачем.
Для застосування високошвидкісного оброблення передбачено широкі можливості редагування підводів, відводів та переходів між робочими проходами траєкторії. При цьому можливе згладжування швидких переміщень між робочими проходами.
При обробленні певних видів виробів, наприклад, електродів у PowerMILL передбачено задавання різних припусків на радіальне та осьове оброблення для всієї деталі чи для окремих її ділянок. Можливе задавання від'ємного значення припуску. Для досягнення більшої ефективності оброблення в PowerMILL передбачено широку можливість редагування керуючих програм. Сюди відносяться різноманітні опції трансформації (переміщення, поворот, дзеркальне відображення, копіювання тощо), редагування технологічних проходів (обтинання, зміна початкових точок, зміна напрямку та порядку оброблення, видалення технологічних проходів тощо).
5-ти осьове оброблення
PowerMILL має можливість як 5-ти вісного позиційного (так званого 3+2-ох вісного) оброблення, так і 5-ти вісного неперервного оброблення. Велику увагу приділено вдосконаленню стратегій, які працюють по напрямній поверхні. Система PowerMILL традиційно вважалася системою підготовки керуючих програм для оброблення виробів складної форми в інструментальному виробництві. Проте функціонал нової версії дозволяє ефективно розраховувати 4 та 5-ти вісні керуючі програми для оброблення турбінних лопаток, моноколіс (турбін) та шнеків.
Безпека оброблення
PowerMILL надає можливість перевірки керуючої програми на наявність небезпечних факторів. За наявності зарізання моделі інструментом видаляються технологічні проходи або сегменти траєкторії, що викликали зарізання. За наявності зіткнення хвостовика інструменту й патрона вираховується та змінюється мінімальний виліт інструменту з патрона; за наявності автоматичної зміни інструменту на верстаті можлива заміна інструментом, евівалентним застосованому з більшим вильотом.
Візуалізація оброблення
PowerMILL дозволяє візуалізувати процес оброблення ще до передачі керуючих програм на верстат. Можливий перегляд руху інструменту по моделі, перегляд оброблення з візуалізацією зняття матеріалу заготовки, візуалізація з імітацією руху робочих органів верстату. Додатковий аналіз вузлів верстату виявить та усуне взаємне їх зіткнення, що унеможливить поломку верстата при реальному обробленні.

http://www.delcam.com/powermill/powermill.htm

Інформація
жовтень 2006
"CAD/CAM - форум"
 >>>

Новини від Центр САПР 

4 - 5 жовтня 2006 року відбудеться 3-й міжнародний "САМ-Форум' 2006"

6.03.2006 Участь у міжнародному технологічному форумі "Мир металлообработки" (Київ, IEC - Міжнародний виставковий центр)

Новини від Delcam


11.09.2006 CopyCAD (7.0.03)

13.12.2005 ArtCAM
JewelSmith (8.200)

15.06.2006 PowerSHAPE (7.0.80)

06.09.2006 PowerMILL (7.0.06)

24.07.2006 ArtCAM Pro (9.0.21)

02.05.2006 PowerINSPECT (4.2.30)
Новини від АСКОН

АСКОН на Softool 2006. Фоторепортаж. Часть вторая

АСКОН на Softool 2006. Фоторепортаж. Часть первая

Представление КОМПАС-3D на CAT.PRO подтверждает интерес к CAD-системам mid-range класса

АСКОН и Softline провели совместный семинар в Минске

АСКОН автоматизирует инженерные службы в Средневолжской газовой компании

Корпоративный институт ОАО «Газпром» обучит сотрудников работе в системе автоматизированного проектирования КОМПАС

Одесса. Выставка «СТАНКОМАШ ЭКСПО 2006». Экспозиция Группы компаний АСКОН, АСКОН-КР и Центра САПР

SofTool 2006, САПР-ЭКСПО

Конкурс «Будущие АСы КОМПьютерного 3D-моделирования – 2007» открыт!

Более 18 тысяч рабочих мест КОМПАС в вузах — в новом учебном году

Новини від ГеММа

01.08.2006 Нова версія системи геометричного моделювання та програмування для станків з ЧПК - ГеММа-3D v.9.5

[ Нагору ]

2004 © Центр САПР / 1999-2004 © VIP Web-Architect
http://www.center-sapr.com
info@center-sapr.com
Центр САПР
Наша адреса :
Україна, м.Львів 79057,
вул. Антоновича, 94, a/c 5706
+38 (032) 297-66-17