This version of the page http://1c.lutsk.ua/about.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-02. The original page over time could change.
Волинська софтова компанія розповсюджує весь асортимент програмних продуктів серії 1С
УКР | РУС
ПРО НАС
ПРОДУКТИ
РОЗРОБКИ
НАВЧАННЯ
ВІДГУКИ
ПІРАТСТВУ - СТОП!
ВАКАНСІЇ НОВИНИ СТАТТІ КОНСУЛЬТАЦІЇ КОНТАКТИ
Сертифікати
ПРО НАС
Сертифікати
Кращий регіональний партнер
ABBYY Україна
1С франчайзи
Партнер по продажу корпоративних
ліцензій компанії
ABBYY Software House
Офіційний дилер програмного
забезпечення "БЕСТ - ЗВІТ"
Кращий регіональний партнер
ABBYY Україна


ВОЛИНСЬКА СОФТОВА КОМПАНІЯ
24.03.2006 рік «Волинська Софтова Компанія» взяла за правило проводити стафмітінги (колективні збори) у неформальній обстановці


Волинська Софтова Компанія заснована в 1999 році і є фірмою Франчайзі 1С по просуванню і впровадженню на ринку Луцька, Волинської області та усього Західного регіону систем комплексної автоматизації управління обліку для підприємств різних форм власності.
З 2001 року при Компанії діє Авторизований Навчальний Центр „1С”. За цей час на спеціалізованих курсах пройшли навчання до 300 чоловік.
На даний момент в компанії працює 23 працівника. Всі співробітників мають сертифікати „1С:Професіонал” і „1С:Спеціаліст” фірми „1С”, які підтверджують їх кваліфікацію в галузі впровадження даного ПЗ.

По результатах щорічних рейтингів „Кращий регіональний партнер. ДП „Волинська Софтова Компанія” отримала звання „Кращий Партнер ABBYY-Україна у Волинській області, ось уже третій рік поспіль.

Створена 6 років тому, наша компанія стала ведучим постачальником ліцензійного програмного забезпечення та інформаційно-консультаційних послуг з автоматизації управління та обліку в нашому регіоні. Приведемо коротку історичну довідку.

На даний час «Волинська Софтова Компанія» є офіційним партнером Українського Антивірусного Центру, ТзОВ «Бест Бюджет», ексклюзивним сертифікованим партнером компанії «Microsoft Україна». Заключені партнерські договори з відомими київськими компаніями «Софтпром», «Бакотек», «Айтіпро» («ITPRO»).
Наша компанія співпрацює з Обласним Центром Зайнятості по організації на базі розширеного Навчального Центру «Перспектива 21 століття» курсів по перекваліфікації безробітніх громадян за спеціальністю «Бухгалтер зі знанням комп’ютерної бухгалтерії 7.7. для України»
Стратегічним завданням на сьогоднішній день є побудова системного підходу до якісного обслуговування клієнтів та розвитку матеріальної та кадрової бази для впровадження складних програмних продуктів на платформі 1С:Підприємство 8.0, які будуть базуватись на ТQM (Total Qualіty Management).

Зустріч колективу відбувалась в приємній та дружній атмосфері пивного бару "Майдан" .
Сертифікат спеціаліста "БЕСТ - ЗВІТ"
Сертифікат атестації спеціаліста 1С
Сертифікат атестації спеціаліста 1С
Сертифікат атестації спеціаліста 1С


  
ПРО НАС  |  ПРОДУКТИ  |  ПОСЛУГИ  |  НАВЧАННЯ  |  ВІДГУКИ  |  ВАКАНСІЇ  |  НОВИНИ  |  СТАТТІ  |  КОНСУЛЬТАЦІЇ  |  КОНТАКТИ
Волинська софтова компанія © 2005 All rights reserved
Design and programming by RIOLA Company