Пошук по сайту
© 2004 Веб-студія "Терен"
Суміжні сайти
        


Приміщення інституту по вул. Шевченка.
1949 р.

Вступне слово ректора
Г.С.Маслай
Наші здобутки - заслуга тих людей, які працювали і працюють в інституті.
За період існування Інститут став сучасним центром післядипломної освіти педагогічних кадрів, впровадження нових методик і педагогічних технологій в освітньому просторі Волині, поєднав свою діяльність з розвитком вітчизняної науки.
Висловлюю подяку позаштатним лекторам і методистам, педагогічним колективам базових шкіл і працівникам районних, міських відділів освіти за співпрацю та плідний внесок у підвищення фахового рівня наших слухачів.

Історична довідка
60 років - це вагома дата для оцінення ідейних починань, числених здобутків та примноження творчого потенціалу вчителів.

Інститут сьогодні
Сьогоднішній інститут - це сучасний центр підвищення кваліфікації педагогічнних кадрів. Його наукова, соціально-культурна та матеріально технічна база дозволяє забезпечувати найскладніші завдання зростання педагогічної майстерності, підвищення психолого-педагогічної компетентності освітянських кадрів області.

В колі наукових інтересів інституту чільне місце займають питання управління навчально виховним процесом, диференційованого підходу до навчання і виховання учнів, стимулювання і розвитку мотивації пізнавального інтересу, гуманізації та гуманітаризації навчання в школі, Проблеми психолого-педагогічної діагностики, перспективних педагогічних технологій.

Сьогодні підрозділи інституту працюють над науковою темою: "Методологічно-світоглядні основи сучасної освіти і практика навчання".
Інститут працює у тісній співдружності з професорамии, доцентами і викладачами ВДУ ім.Лесі Українки.

Справжнім науковим і методичним порадником для освітян області став журнал "Педагогічний пошук", який був заснований інститутом у березні 1994 року. (редактор - Лідія Петрівна Вегера).

Основа інституту - це учбово-лабораторний корпус і гуртожиток для слухачів інституту з господарчим блоком, які займають площу 1413 м3
В учбово-лабораторному корпусі розміщена бібліотека, два актових зали на 180 і 100 місць, гардероб, навчальні кабінети, адміністративні приміщення. Робоча площа учбового корпусу передбачає навчання 428 слухачів.
Нещодавно інститут отримав у користування приміщення по вулиці Ківерцівській 9, в якому планується обладнати профіілакторій для працівників освіти.

 

Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти.
Amaena spyware Win Fixer Remove WinFixer

Питання і зауваження з приводу роботи сайту надсилайте до вебмайстра.