This version of the page http://www.uta-tm.org.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-30. The original page over time could change.
УАВТЗ • Українська Асоціація власників товарних знаків
Українська Асоціація власників товарних знаків

Домен mercedes.ru відібрали у кіберсквоттера

Дубненский міський суд Московської області зобов'язав російського кіберсквоттера – власника сайта mercedes.ru, що має таку ж назву як і товарний знак «mercedes», який по праву належить автоконцерну DaimlerChrysler, - передати спірний домен американської компанії. Домен mercedes.ru  до цього належав росіянинові Денису Глєдєнову. У період його адміністрування на цьому інтернет-сайті був розміщений каталог товарів і послуг, що містить інформацію про товари і послуги, у відношенні яких зареєстровані товарні знаки DaimlerChrysler.

Детальніше

Африканський студент подав скаргу на рекламний слоган «Пашем как негры»

На початку 2006 року на вулиці Кірова в центрі Ульяновська з’явився рекламний білборд автосервісу. Слоган говорить «Пашем как негры». Судячи з усього в такий спосіб рекламне агентство РСН, автор реклами, вирішило підкреслити працьовитість і ретельність співробітників авторемонтної майстерні.

Однак іноземний студент із Африки, що навчається в одному з вузів Ульяновська, порахував таке порівняння образливим, що дискредитує його по расовій ознаці й подав у скаргу в Управління федеральної антимонопольної служби по Уляновській області.
Детальніше

Навчально-практичний семінар

13 та 14 квітня 2006 Українська Асоціація власників товарних знаків спільно з ТОВ "Міжнародний науковий комітет" за підтримки Державного департаменту інтелектуальної власності проводить Навчально-практичний семінар: "Інформаційне забезпечення діяльності у сфері промислової власності: практичні поради для ефективного використання".

Друга національна виставка “Винаходи + Іновації 2006″

З 10 по 13 квітня 2006 у Виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б) пройде Друга національна виставка "Винаходи + Іновації 2006": інновації, винаходи, корисні моделі, промислові зразки, ідеї в різних сферах науки і техніки. Завітайте до нашого стенду у павільйоні №2 (вхід через групу G). Детальніше

Російський вчений збирається подати до суду на автора бестселера Код да Вінчі

Російський вчений з Петербурга, співробітник "Ермітажу" Михайло Анікін збирається подати до суду на автора бестселера "Код ДА Вінчі" Дэна Брауна. Михайло Анікін, як він стверджує, зумів розгадати "код" знаменитої картини італійського художника. Вчений вважає, що словосполучення, використане для назви детектива, вигадав саме він. Детальніше

— Далі »