This version of the page http://uman.kiev.ua/news75.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-30. The original page over time could change.
Офіційний сайт міста Умані
 
Умань
     
               
         
Архів   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87
МІСЬКА ВЛАДА
    Міська рада  
    Новини  
    Міжнародні зв'язки  
    Умань сьогодні  
    Економіка міста  
    Підприємництво  
    Інвестиційна діяльність  
    Органи самоврядування  
    Нормативно-правові та інші акти міської ради та виконкому  
МІСТО
    Історія  
    Фотогалерея  
    Міста побратими  
    Карта  
    Державні установи  
    Дендропарк "Софіївка"  
    Умань туристична  
КОНТАКТИ
    Наша адреса  
    Гостьова книга  
    Web-ресурси Умані  
 

* 4 травня на щомісячному Дні керівника за участю керівників підприємств, організацій, установ міста, управлінь, відділів, служб міської ради та виконавчого комітету бул о розглянут о питання про хід виконання програм економічного і соціального розвитку міста в квітні 2006 р., благоустрою міста 2003 – 2006 роки та завдань щодо продовження робіт по забезпеченню санітарної очистки міста, ознайомлено з основними заходами щодо відзначення святкування в місті Дня Перемоги.

* 4 травня заступник міського голови Петро Паєвський провів засідання організаційного комітету щодо підготовки та проведення заходів з нагоди відзначення 61 – ї річниці з Дня Великої Перемоги, на якій були заслухані інформації керівників відділів, служб і управлінь міської ради, представників навчальних закладів, громадських організацій про хід підготовки до цієї знаменної дати.

* 4 травня під головуванням заступника міського голови Галини Пруднікової відбулось засідання тимчасової комісії міськвиконкому з питань контролю за виплатою та погашенням заборгованості із заробітної плати, на яке були запрошені керівники підприємств-боржників, що призупинили свою діяльність або визнані банкрутами. За оперативними даними станом на 04.05.2006 р. загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати становила 525,9 тис. грн., що на 112,2 тис. грн. менше проти початку року.

Заборгованість на економічно активних підприємствах відсутня.

* 5 травня на щотижневій нараді за участю керівників відділів, управлінь, служб міської ради обговорено питання щодо готовності до відзначення 61 – ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років.

* 6 травня заступник міського голови Галина Пруднікова провела засідання комісії міськвиконкому з питань ліквідації збитковості підприємств та зменшення простроченої дебіторської і кредиторської заборгованості за участю керівників підприємств, що допустили збитки в І кварталі 2006 року.

За звітний період 73,3 % підприємств міста спрацювали прибутково, а решта 26,7 % - допустили збитки.

4 підприємства (ПП „Ломбард-Оскар”, ТОВ „Радіотелеательє”, ВАТ „Уманська автобаза”, ТОВ „Уманчанка”) мають збитковість, яка досягла 10 тис. грн.;

від 10 до 50 тис. грн. збитків мають 4 підприємства – ТОВ „Лада”, ТОВ „УСПМК- 2”, ТОВ „Уманьдоррембуд”, готель „Умань”;

від 50 до 100 тис. грн. – ВК ТОВ “Нева”, Лікеро-горілчаний завод, КП “Комунальник”, ПП “Стіплер-Умань”, ТОВ “Інтерфлора”, ТОВ “Енерго”, ЗАТ “Еталон”, ТОВ “Уманьбудпроект”;

від 100 до 500 тис. грн. - ТОВ „СП АТС-Україна”, ДП „Рубін”, ВАТ „Уманське АТП- 17107”, ВАТ „М'ясокомбінат”, ВАТ „Уманьгаз”, ВУВКГ;

від 500 тис. грн. і більше – ЗАТ „Лакталіс-Умань”, ДП „Уманський консервний комбінат” ТОВ „ТПК”, ВАТ „Уманьавтодор”, КП „Уманьтеплокомуненерго”.

Наростили прострочену дебіторську і кредиторську заборгованість в І кварталі КП „Уманьтеплокомуненерго”, ВУВКГ, ВАТ „Агрохім”, КП “Комунальник”, ТОВ „Аметист”.

Кожний з присутніх керівників пояснював причини збитковості і повідомляв про заходи щодо її ліквідації.

Нажаль, ряд керівників проігнорував засідання комісії.

* 8 травня світова спільнота відзначає Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

На 19 з’їзді Товариства Червоного Хреста України голова міськрайоного Товариства Валентина Чорна обрана до складу Правління Всеукраїнського Товариства Червоного Хреста. Організація працює над реалізацією цільових програм боротьби з туберкульозом, СНІДом, онкологічними захворюваннями. Впроваджується програма «Дослідження гуманітарного права», за якою працюють загальноосвітні школи № 1 та «Навчально-виховний комплекс - колегіум № 7». Міська рада надає всіляку підтримку Товариству, здійснює фінансування окремих програм.

 

ЗАХОДИ

щодо відзначення 61 – ї річниці Великої Перемоги

 

* 5 – 9 травня з метою відзначення 61 – ї річниці з Дня Великої Перемоги, вшанування великого подвигу та пам’яті переможців, популяризації славних традицій українського воїнства проведено низку культурно-мистецьких та спортивних заходів.

За участю ветеранів Великої Вітчизняної війни в трудових, студентських та учнівських колективах підприємств, організацій, установ, навчальних закладів міста відбулись «святкові вогники», Дні пам’яті, уроки мужності. В Краєзнавчому музеї, бібліотеках міста були розгорнуті виставки, організовано вечори пам’яті та екскурсії на дану тематику. Проведені спортивні змагання з різних видів спорту за участю вихованців ДЮСШ, представників трудових та студентських колективів міста. У ці дні для ветеранів війни за сприяння Уманського гарнізону та молодіжних громадських організацій «Уманський клуб веселих і найкмітлих» та «Союз молоді регіонів України» організовано концертні програми та «солдатську кашу».

* 9 Травня відбулась урочиста хода ветеранів війни на чолі з міським головою Юрієм Бодровим вулицями міста до Обеліску Слави, де покладено вінки та квіти. Після покладання учасники ходи були запрошені в міський Будинок культури на урочисті збори та концерт за участю гурту «Горлиця». Для всіх уманчан свято Великої Перемоги продовжилось на центральній площі міста, де відбулись концертно-розважальні програми оркестру Уманського музичного училища, гурту «Усмішки друзів». На закінчення відбувся святковий фейерверк.

* 9 Травня за ініціативи міської громадської організації «Союз радянських офіцерів» відбулись хода та покладання квітів до Обеліску Слави, в яких взяли участь близько 15 уманчан - членів громадської організації.

© 2005 TO XpresSion