This version of the page http://uman.kiev.ua/news.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-30. The original page over time could change.
Офіційний сайт міста Умані
 
Умань
     
               
       
Архів новин    
 
МІСЬКА ВЛАДА
    Міська рада  
    Новини  
    Міжнародні зв'язки  
    Умань сьогодні  
    Економіка міста  
    Підприємництво  
    Інвестиційна діяльність  
    Органи самоврядування  
    Нормативно-правові та інші акти міської ради та виконкому  
МІСТО
    Історія  
    Фотогалерея  
    Міста побратими  
    Карта  
    Державні установи  
    Дендропарк "Софіївка"  
    Умань туристична  
КОНТАКТИ
    Наша адреса  
    Гостьова книга  
    Web-ресурси Умані  
 

* 11 вересня перший заступник міського голови Володимир Віблий провів особистий прийом громадян, на який звернулись 15 мешканців міста з різних питань. Частину питань було вирішено відразу, з інших були дані доручення структурним підрозділам міської ради. Їх виконання взято на контроль.

* 13 вересня в місті за ініціативи міської організації Всеукраїнського союзу жінок - трудівниць "За майбутнє дітей України" відбувся мітинг – протест щодо підвищення тарифів на енергоносії та комунальні послуги за участю міських осередків Комуністичної та Соціалістичної партій України, громадських організацій: ветеранів війни та праці, Всеукраїнського Союзу робітників , Всеукраїнської г ромадської організації "Захист дітей війни". Всього взяли участь близько 70 осіб.

* 14 вересня на засіданні виконавчого комітету Уманської міської ради ухвалено рішення про взяття на повне державне утримання вихованців Уманської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів ім. Ю.Гагаріна в 2006/2007 навчальному році та надання одноразової цільової грошової допомоги окремим громадянам; затверджено нові редакції статуту комунального підприємства „Телекомпанія Умань” та Положення про Центр соціальної допомоги управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради; надано дозволи на розміщення об'єктів торгівлі, реконструкцію та будівництво, оформлення прав власності на житлові і нежитлові приміщення та будівлі тощо.

* 15 вересня на щотижневій нараді за участю керівників управлінь, відділів, служб міської ради було обговорено питання щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2006 року.

* 15 вересня на сесії міської ради заслухано звіти щодо підсумків виконання програми економічного і соціального розвитку, виконання міського бюджету за І півріччя 2006 р.; проінформовано про хід виконання програми профілактики злочинності в м. Умані на 2006 – 2010 роки; внесено зміни та доповнення до рішень міської ради «Про міський бюджет на 2006 р.»; створено відділ комунального майна та затверджено Положення про відділ взаємодії з депутатами Уманської міської ради.

* 16 вересня в місті Умані перший заступник облдержадміністрації Петро Гаман провів нараду щодо вирішення завдань по забезпеченню паломництва хасидів до могили цадика Нахмана у вересні 2006 р., у якій взяли участь міський голова Юрій Бодров, керівники управлінь, служб облдержадміністрації та Уманської міської ради і виконкому, представники Міжнародного благодійного фонду ім. рабі Нахмана. За підсумками наради дані доручення відповідним структурам щодо підготовки до прийому паломників хасидів.

АНОНС ПОДІЙ  

25 – 28 вересня 2006 р.

Міжнародна наукова конференція «Старовинні парки і ботанічні сади – наукові центри збереження біорізноманіття та охорона історико-культурної спадщини», присвячена 210 – ій річниці заснування національного дендрологічного парку «Софіївка», яка відбудеться в актовій залі науково-лабораторного корпусу НДП «Софіївка» НАН України, за адресою: м. Умань, вул. Київська, 12-А.

26 – 30 вересня 2006 р.

Всеукраїнська спілка громадських організацій «Конфедерація громадських організацій інвалідів України» спільно з управлінням праці та соціального захисту населення м. Умані проводять «Круглий стіл» на тему: «Працевлаштування психічно хворих інвалідів», який відбудеться в актовій залі Уманського державного педагогічного університету ім. П.Тичини за адресою: м. Умань, вул. Садова, 2.

27 вересня 2006 р.

15.00 год. в міському Будинку культури відбудуться урочистості та святкові заходи, присвячені Дню вчителя.

30 вересня – 1 жовтня 2006 р.

Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное пам’яті воїна – афганця Олександра Захаревського.

м. Умань, Осташівський став.

© 2005 TO XpresSion