This version of the page http://ntn.tv/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-30. The original page over time could change.
НТН » Про канал »

Телепрограма Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд

Русская версия


Пошук


Телеканал «НТН» розвивається як канал загальноформатного мовлення. В українському ефірі - з 1 листопада 2004 року. Генеральний директор каналу -  Ільяшенко Олександр Борисович.

В зоні впевненого прийому сигналу «НТН» - більша частина України, а завдяки кабельному та супутниковому мовленню нас дивляться у багатьох країнах близького та далекого зарубіжжя. Програми каналу можна дивитися протягом 20 годин на добу.

Щоденно НТН пропонує своїм глядачам 11 випусків новин! Гасло інформаційної служби каналу: «Новини зараз». Шість годин гарячого інформаційного продукту власного виробництва це - інформаційна кримінально-соціальна програма - «Свідок», розважально-пізнавальна програма «Вершки», інформаційна програма «Вчасно» та «Вчасно. Київ», новини бізнесу для вас підготують фахівці  програми «Ціна питання», актуальні події дня у програмі «Вчасно підсумки», новини дня та їх аналіз, точка зору експертів і спеціалістів у програмі «Вчасно про головне».

НТН - лідер серед українських каналів за рівнем технічної бази. Ми працюємо на техніці формату XDCAM, що була представлена компанією Sony тільки восени 2003 року.

А якщо додати до усього цього шедеври світового кінематографу, вітчизняні та зарубіжні телесеріали, то отримаємо саме те, що ви бачите щодня на своїх екранах! Залишайтеся з нами!

 


Про канал
Обличчя каналу
» Наталія Шулим
» Анжеліка Малашевич
» Олександр Бондарчук
» Віталій Гайдукевич
» Ілона Довгань
» Євген Міхін
» Дмитро Ключко
» Юлія Кравченко
» Наталя Маслова
» Катерина Нестеренко
» Ліна Нерус
» Василь Звєрєв
» Ілля Ноябрьов
» Сергій Оратовський
» Олексій Ліхман
» Людмила Харів
» Юлія Мотрич
» Олексій Стеценко
Мовлення каналу
Обладнання каналу
НТН в датах
Контакти
Прес-центр
Комерційна дирекція
Робота на НТН














© «Телестудія «Служба інформації», 2005. Усі права захищено. Використання матеріалів з сайту можливе лише за умови гіперпосилання на www.ntn.tv