This version of the page http://www.loveradio.com.ua/love_story.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-30. The original page over time could change.
Love Radio / Радіо Кохання 95.2 fm - програма Love Story: Андре Тан, Таліта Кум, Альона Вінницька
програми
освідчуйтесь в коханні Love Radio Online

Love Story

Пт: 16.20

повтор програми Сб: 11.20, Нд: 19.20

Історії про кохання можна слухати незкінченно …

Своєрідний романтичний бренд Love Radio – програма «Love Story».

Якщо говорити мовою статистики, то вона має один з найвищих рейтингів серед програм радіостанції.

Якщо висловлюватись мовою почуттів – то це найулюбленіша та найромантичніша програма Love Radio.

«Love Story» - зворушливі та неординарні історії кохання відомих персон сучасності: щоп’ятниці героями програми стають найяскравіші особи вітчизняної сцени, кіно, моди, театру, політики, спорту. Під час своїх розповідей вони діляться з вами своїми найпотаємнішими історіями кохання (багато що із цих історій ви можете почути вперше!). Але ця відвертість у розповідях зовсім не передбачає наявності в ефірі скандальних подробиць та недоторканних інтимних таємниць. І це є беззаперечним плюсом програми «Love Story». Історії, розказані від першої особи підкупають своєю правдивістю і створюють в ефірі непідробно-романтичну атмосферу.


МІКА НЬЮТОН
Якою б людина не була яскравою і епатажною, все одно найголовнішу роль посідають не штучно створені цінності, а щирість, відвертість і обов’язково взаємні почуття. Молода українська співачка Міка Ньютон знає, що ж саме їй потрібно в житті і ніколи собі не зраджує. Адже життя любить впевнених. Тільки тоді можна очікувати на несподівані і безумовно, дуже приємні любовні моменти.


АЛЬОНА ВІННИЦЬКА
Коли людині багато дано природою, від неї очікують не меншої віддачі. Популярна українська співачка Альона Вінницька, обличчя і голос якої давно знають і люблять, реалізує свій життєвий і творчий потенціал сповна, не розмінюючись на дрібниці. І в цьому, безперечно, їй допомагає близька людина, з якою Альону поєднують не тільки довгі роки щасливого сімейного життя, але розуміння і велике кохання.


ТАЛІТА КУМ
В житті відомих людей не дивлячись на їх зірковий статус трапляються справжні, зворушливі і надзвичайно романтичні стосунки. Яскравий цьому приклад фронтвумен гурту Таліта Кум Юля Міщенко, історія кохання якої почалась в далекі часи, коли вона жила у Львові і збираючись їхати в Німеччину на навчання в університеті зустріла хлопця, який всерйоз і надовго увійшов в її життя.


АНДРЕ ТАН
Молодий, але вже широко відомий український модельєр Андре Тан цікавить багатьох – адже стати стилістом одного із телевізійних каналів, вести популярну програму «жертва моди» і посісти своє достойне місце в гламурному світі моди під силу тільки насправді самодостатній людині, яка перетворює своє житття на свято краси.





Кохання ніколи не звучало
так відверто, зворушливо і романтично.

Це - «Love Story».
Нескінченні історії про кохання на хвилях Love Radio!