This version of the page http://www.k1.tv/faces/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-30. The original page over time could change.
Обличчя К1 / Телеканал К1

  Телепрограма
Зараз на К1 30.09.2006, 21:50
СБ
НД
ПН
ВТ
СР
ЧТ
ПТ
Новини одного дня

Всі обличчя К1
Ганна Гомонай
Вона вміє бачити життя очима інших людей. Вірить, що телебачення – це мистецтво відчуттів. Вони – найважливіший і найвідповідальніший слід, який залишають після себе телевізійники.  Головна пристрасть у житті – робота, головна  любов – сім'я. Колекціонує Вінні-Пухів і обожнює Францію, у якій прожила рік.


Один день


Дмитро Анопченко
Свою першу телевізійну програму провів у шість років. У двадцять дитяче захоплення стало фахом. Виріс в Одесі біля самого моря і завжди сумує за цим містом та родиною, яка залишилася там. У минулому – власний кореспондент «Нового каналу». Завдяки роботі об’їхав практично цілий світ. Був разом із нашими миротворцями на базі «Дельта» в іракській провінції Аль-Кут.

Один день


Ольга Грицик
«Це було не інтерв’ю, а справжня прес-конференція», - зізнався один відомий політик, коли вимкнули мікрофон. Він і не підозрював, що це був перший журналістський досвід Ольги.
Співпрацювала з службою BBC та компанією НТА. Захоплюється джазом та творчістю імпресіоністів.

Один день


Руслан Сенічкін
«На одній з перших дніпропетровських FM-ок «Радіо-Прем’єр» я майже нічого не заробляю, але набираюся досвіду, спостерігаю, як ця «машина» працює. Це була справжня школа журналіста».

Один день


Юлія Литвиненко
У минулому стрингер телекомпаній «1+1» та «СТБ». Автор репортажів і прямих включень із Дніпропетровська і області. Випусковий редактор новин, автор і ведуча різних програм на провідних українських телеканалах. Ведуча інформаційної програми «Факти».

Позаочі


Ірина Гордійчук
Лауреат і призер багатьох міжнародних і вітчизняних теле та кінофестивалів. Серед них професійний український телеконкурс «Золота Ера», Міжнародний фестиваль телевізійних програм «Бархатный сезон», телефорум «Золота хвиля», Міжнародний фестиваль журналістики «Віра. Надія. Любов».
Член Спілки журналістів України. Член Спілки кінематографістів України.

Своя роль


Микола Вересень

В медіа-просторі з 1989 року. Автор та ведучий інформаційно-публіцистичних програм провідних телеканалів.
«Студія «1+1»: «Табу», «Без табу», «Особливий погляд».
ВВС: декілька тисяч репортажів з багатьох країн світу (зокрема з «гарячих точок»), десятки газетних публікацій, сотні сюжетів і програм.
«5 канал»: автор і ведучий інформаційно-аналітичних програм.
З 2005 року автор-ведучий ток-шоу «21 Вересня», телеканал К1.
Лауреат Міжнародної премії «За сприяння свободи слова» ім. В. Стуса, лауреат Міжнародної премії Cвободи Преси (Канадська організація журналістів «International Press Freedom Award»), володар титулу «Всенародне визнання» за здобутки в українській журналістиці.




Леонардо Лютий
Леонардо Лютий – космічний хакер, ведучий програми «Земля в ілюмінаторі». Його улюблене заняття – «вламуватися» у ефіри телеканалів. Мріє бути ведучим телевізійних програм, причому, усіх та одразу.

Земля в ілюмінаторі


Версія для друку
    




© 2006 "K1" Всі права захищено
При використанні матеріалів гіперлінк на www.К1.tv обов'язковий. Адміністратор сайту: klimov@k1.tv



розробка сайту
лютий, 2006
 ПОШУК ПО САЙТУ