This version of the page http://gothic.iatp.org.ua/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-30. The original page over time could change.
Black Hole - Край загублених мрій - www.gothic.in.ua

   Вітаємо Anonymous!  Головна    Форум готів   
Навігація
· Головна
· Архів новин
· Ваш профіль
· Галерея
· Записник гота
· Зворотний зв'язок
· Лірика
· Наші опитування
· Приватні повідомлення
· Список готів
· Форум готів
Sacratum
· Новини

Наш банер



Користувачі
Вітаємо , Гість
Логін
Пароль
(Регистр)
Зареєструвались:
Останній: Karst
Сьогодні: 0
Вчора: 0
Усього: 468

Відвідувачів онлайн:
Гостей: 16
Членів: 0
Усього: 16
Web-zones













     
 
Ласкаво просимо в світ Black Hole - www.gothic.in.ua

У Вас є можливість побачити готику в усій своїй красі, саме таку, якою її бачить кожен гот, котрий відвідав "BLACK HOLE", так чи інакше доповнивши її власними поглядами. В свою чергу Ви маєте три варіанти своїх подальших дій:

I. Втекти звідси, поки ще не пізно і продовжувати життя зі своїм світосприйняттям, а потім вмерти, так і не дізнавшись, що готика, як субкультура, має й інші прекрасні грані, які Вами не були побачені, але помічені кимось і показані іншим!

II. Все ж, відважитись і поринути в загадковий світ готики! Віддатись притягуючій силі „Чорної діри” і побачити все те, що вона накопичувала за весь час!

III. Та головною ідеєю створення, було надання Вам можливості поринути в „Край Загублених Мрій”, і в цьому таємничому світі, заснованому на фундаменті філософії, укріпленому запитаннями й порадами, емоціями й переживаннями, горем і радощами, реальністю й мріями. І, звичайно, вирощеному покликом душі, до чогось вищого, нестримним бажанням порвати ланцюги суспільства, котре так чи інакше керує нашими поглядами, вказуючи, що правильно, а що ні.

Отримати можливість життя вільного й без обмежень і вирощувати себе як індивідуальність - особистість єдину і неповторну!

Знайти тут свою загадкову мрію, про яку ви навіть і не здогадуєтесь, мрію, загублену кимось до Вас! І, в свою чергу, залишити тут свої погляди на світ, які, можливо, в свій час кардинально змінять чиєсь життя!

You feel no love,
But you feel no pain,
There's a black hole
In your soul

You see no hope,
There is no god,
Only darkness
In your soul

Terminal Choice

 
     

     
 
Останні відповіді з форуму

Тема Автор ПереглядівВідповідейОстання відповідь
  Що прикольного на цвинтарях?
tut
184
33
goth_anima_mundi
30/09/2006
  Що ви наразі слухаєте?
МаГога
4421
791
Кукла
30/09/2006
  звання
goth_anima_mundi
515
48
Кукла
30/09/2006
  Цікаві фото
goth_anima_mundi
50
6
goth_anima_mundi
29/09/2006
  Зображення у стилі "Dark Art" 8)
Chaotic
16
1
goth_anima_mundi
29/09/2006
  асоціації
Jul
3863
895
goth_anima_mundi
29/09/2006
  Слюняві тварі або Чистку монітора замовляли?
goth_anima_mundi
28
4
goth_anima_mundi
29/09/2006
  гра: разом вигадуємо казку =)
goth_anima_mundi
1432
164
Кукла
29/09/2006
Тем 531 | Повідомлень 15430 | Переглядів 196556 | Відповідей 14744 | Користувачів 468
[ Зайти на форум ]   [ Пошук ]
 
     

THE CRüXSHADOWS зайняли перше місце у чарті
 
Розмістив: Ander на 20/09/2006 (8 Прочитано)
(Коментувати? | Усього: 0)
 
 
Цього тижня The Crüxshadows з новим сінглом "Sophia" зайняли 7 місце в чарті "Billboard hot 100 singles sales" та й відразу перше місце в чарті "Billboard dance singles sales".
 
   
10-та річниця для альбому гурту Placebo з однойменною назвою
 
Розмістив: Ander на 12/09/2006 (41 Прочитано)
(докладніше... | 1233 байтів ще | 1 Коментарій | Усього: 0)
 
 

EMI випустала спеціальну редакцію альбому гурту Placebo - "Placebo" 18 вересня. Спочатку виданий у 1996, "Placebo" став одним з конструктивних альбомів 90-х. Ремастерена варсія містить попередньо невидане демо "Paycheck" плюс тільки фанклубне демо "Flesh Mechanic". На доданок ця розширена версія включає дві довгих бісайда та прихований трек "H K Farewell". Бонусне DVD містить всі промо-відео з альбому плюс попередньо недоступні живі та телевізійні виступи.

 
   
Mind:State дебютує з клубним DJ EP
 
Розмістив: Ander на 12/09/2006 (26 Прочитано)
(докладніше... | 1005 байтів ще | Коментувати? | Усього: 0)
 
 

Зі Швеції прийшов проект однієї людини під назвою Mind:State. Після чисельних появ на збірках та реміксних робот Пер Холмстрем (Per Holmstr?m) зараз закінчив DJ EPCD із назвою "bbbc2x". EP, яке вийде 6 жовтня на лейблі Alfa Matrix (і зараз вже в препродажі), буде першим прев'ю для наступного альбому, що буде мати приблизну назву "Decayed, Rebuilt".4 мелодичні трека були перероблені такими танцювальними гуртами як Cut.Rate.Box, State Of The Union, Implant та Aural Vampire.

 
   
Лейбл гурту Alien Sex Fiend святкую 10-ту ріницю зі збіркою Alien Sex Fiend
 
Розмістив: Ander на 12/09/2006 (26 Прочитано)
(докладніше... | 1158 байтів ще | Коментувати? | Усього: 0)
 
 

"Para-Abnoemal" - це назва збірки, що присвячена 10-ої річниці записуючуго лейблу гурту Alien Sex Fiend під назвою "13th Moon". Диск містить разом альтернативні мікси, живі версії та демо матеріал за увесь період, коли гурт випускався на цьому лейблі . "Para-Abnoemal" також включає 5 треків на CD вперше, чотири з яких - це невиданы мікси, екслюзивні для цього релізу. Матеріал був відмастерений з оригінальних записів та включає більше 70 хвилин музики.

 
   
The Best of for Type O Negative
 
Розмістив: Ander на 12/09/2006 (20 Прочитано)
(Коментувати? | Усього: 0)
 
 

Наступного тижня на лейблі Roadrunner вийде збірка найліпших пісень гурту Type O Negative, названа просто "The Best Of Type O Negative"...

Збірка буде містити наступні треки:
01. Unsuccessfully Coping With The Natural Beauty Of Infidelity
02. Christian Woman,
03. Black No 1,
04. Too Late/Frozen,
05. Love You To Death,
06. My Girlfriend's Girlfriend,
07. Cinnamon Girl,
08. Everyone I Love Is Dead,
09. Everything Dies,
10. Highway Star,
11. I Don't Wanna Be Me,
12. Life Is Killing Me.

 
   
16.09.2006 Фестиваль "Діти Ночі: Чорна Рада III"
 
Розмістив: Ander на 09/09/2006 (42 Прочитано)
(докладніше... | 6643 байтів ще | Коментувати? | Усього: 0)
 
 

Міжнародний фестиваль "Діти Ночі: Чорна Рада III" (2006) у Києві, дата: 16.09.2006, місце: клуб "Bingo".

Організатор: www.gothic.com.ua

"Діти Ночі: Чорна Рада" – найстаріший на території колишнього СРСР фестиваль ґотичної, темно-романтичної та електронно-індустріальної музики, який проведено вперше 1999 року у Києві Українським Ґотичним Порталом www.gothic.com.ua). Фестиваль "Діти Ночі: Чорна Рада" проходить щорічно восени, за традицією – у вересні в місті Києві. На сьогоднішній день "Діти Ночі: Чорна Рада" – це не просто український аналог міжнародних мульти-форматних ґотичних фестивалів Wave Gotik Treffen, Mera Luna та Castle Party, але й найбільша подібна подія в Україні та СНД.

 
   
Новий сінгл Sophia від The Cruxshadows
 
Розмістив: Ander на 09/09/2006 (29 Прочитано)
(Коментувати? | Усього: 0)
 
 
"Sophia" - це новий сінгл від The Cruxshadows, який виходить наступного тижня 11 вересня через Dancing Ferret. 5-ти трековий диск містить 3 версії нової пісні а також дві нові екслюзивні бісайди "Titan" та "Adrift" та надає нам можливість відчути, чого чекати від нового альбому гурту. Також наступного тижня буде перевидано CD "The Mystery Of The Whisper" в делюксовій двохдисковій версіїi. Другий диск - це EP з обмеженим випуском "Until The Voices Fade", який був недоступний більше 7 років. Також CD включає розширений CD-буклет з новими фото та інформацією.
 
   
Новий кавер та трибют від Leaether Strip
 
Розмістив: Ander на 07/09/2006 (30 Прочитано)
(Коментувати? | Усього: 0)
 
 
Для свого нового міні-альбому "Faetish" Клаус Ларсен (Claus Larsen) aka Leaether Strip почав працювати над різними каверами та триб'ютними піснями. Наприклад, це каверна версія пісні Марка Алмонда (Marc Almond) "Tears Run Rings". Лаксен також включив триб'ютну пісню до Fad Gadget з треком "Frank Tovey Taught Me Things". "Faetish" також буде доступний в обмеженому картоному боксі на 2 CD (тільки 2000 копій у світі) включаючи 5 трек з EP "Haelloween" . На цьому EP Ларсен представляє кавер-версію для мелодії Джона Карпентера (John Carpenter) для Halloween'а з додатковим дісторшованим вокалом Клауса Ларсена. В додаток до нього йде декілька спеціальних фетишних речей. Також ви маєте змогу взяти участь в оформленні альбому, для цього тільки вишліть картинки з вашими улюбленими "фетишами" до mailto:faetish@alfa-matrix.com до 15 вересня.
 
   
Synthetic Vision закриваються
 
Розмістив: Ander на 05/09/2006 (33 Прочитано)
(Коментувати? | Усього: 0)
 
 
Ірландський synth pop журнал Synthetic Vision зупиняє свою активність з випуском 18 номера. Це фінальний та розширений до 40-ка сторінок журнал, виданий на 9-ту річницю. Як каже Денні Кінг: "безперервна відсутність інтересу у відносинах і комерційній та іншій допомозі призвело до того, що я не тільки покидаю журнал як редактор, але й закриваю ‘Synthetic Vision’, оскільки відчуваю, що більше не припустимо від мого імені продовжувати витрачати час, роботу та гроші в публікації, котрі неперервно та в основному ігноруються у більшості аспектів. Synthetic Vision випустило 18 випусків за 9-річний період.
 
   
Компиляція щодо 5-ої річниці лейблу Alfa Matrix
 
Розмістив: Ander на 05/09/2006 (38 Прочитано)
(Коментувати? | Усього: 0)
 
 
Бельгійській лейбл Alfa Matrix випустив спеціальну дводискову збірку "Alfa Matrix - Re:connected [2.0]", щоб відсвяткувати свою 5-ту річницю. 30 гуртів лейблу надали невидані пісні або рідкісні мікси та версії для цього случаю. Unter Null наприклад надала перший новий трек "Prophecy", котрий був записаний після її теперенього альбому, анонсовавшого 2 нових EP : "Absolution" та "Sacrament". Ayria зі свого боку надала пісню "The gun song", зпродюсовану разом з Len Lemeire, відомий за випуск Anne Clark, Unter Null, Implant та інших. Також з'явилися з новими піснями Sero.Overdose, Seize, Inure, PNE, Diskonnekted, Dunkelwerk, Headscan, Implant, Monolith, Neikka RPM, Glis, Agonised By Love, Tamtrum, Aiboforcen, OVNI, Mentallo & The Fixer та Nebula-H. Спеціальна пісня "Happy birthday" була передана Claus Larsen, а нові гурти лейблу, що тільки підписали контракт із лейблом, також надали свій матеріал: I:scintilla, Technoir, Zombie Girl, Stray ( новий проектa Erica Dunham'а з Unter Null) та Mind:State. Повний трекліст та аудіо-прев'ю можна знайти на сайті лейблу. Front 242 зі свого боку надав живі записи.
 
   

     
 
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 ]
 
     

Copyright2006 - Black Hole Gothic Project - www.gothic.in.ua
Опитування
Ваше ставлення до болю?

Обожнюю фізичний біль!
Люблю душевний біль.
Обожнюю і душевний, і фізичний біль!
Не люблю болю...
Ненавиджу душевний біль!
Просто живу з ним...
Я його створюю.
Біль? А що це?



Результати
Інші опитування

Відповідей 85
Хостінг
Гурти




Світлини





Фото Галерея