This version of the page http://www.agroresurs.com.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-30. The original page over time could change.
ЗАТ "Агроресурс" : : Підприємство
    Дилери | Тендер
Система управління якістю підприємства сертифікована на відповідність міжнародному стандарту ISO 9001:2000
Наша адреса:
33001, Україна
м.Рівне, вул.Нижньодворецька 35
тел: +38 (0362) 26-65-02
факс: +38 (0362) 26-39-13
  підприємство

ЗАТ «Агроресурс» створено в серпні 1997 року з метою задоволення суспільних потреб у продукції та послугах товариства, соціальних та економічних інтересів засновників та трудового колективу.

Перші чотири роки товариство займалося торгівлею опалювальною технікою і супутніми товарами.

Напрацьований досвід, аналіз галузі виробництва опалювальної техніки привели до висновку про можливість організації власного виробництва котлів.

Прийняте рішення потягло за собою і необхідність вирішення чотирьох основних проблем: вибору конструкції опалювальної техніки та виробничої площі, придбання виробничих потужностей та підбір кадрів. Протягом півроку були вирішені всі вище перераховані завдання. І в квітні 2002 року була вироблена перша продукція ЗАТ «Агроресурс».

Висока якість котлів «Данко» та «Рівнетерм», гарний дизайн, а головне економічність та ефективність в експлуатації довели: на українському ринку котлів з’явився новий потужний виробник, продукція якого заслуговує на повагу.

На даний момент підприємством випускається 124 види опалювальних агрегатів потужністю від 2,5 до 100 кВт.

Котли виробляються як одноконтурні та з функцією водопідігріву, так і двоконтурні, зі сталевим та чавунним теплообмінниками. Опалювальні прилади комплектуються автоматикою безпеки та регулювання «Каре» (Польща), Honeywell (Нідерланди), SIT (Італія) з п’єзоелектричним запалюванням.

Географія поширення котлів виробництва ЗАТ «Агроресурс» охоплює всю територію України, а також деякі регіони близького зарубіжжя, що свідчить про конкурентоспроможність продукції.

Висока оцінка споживачів була визначальною в оцінці праці колективу і на державному рівні. В листопаді 2002 року Міжнародний відкритий академічний рейтинг популярності та якості “Золота Фортуна” відзначив ЗАТ “Агроресурс” срібною медаллю в номінації “за високі трудові показники та виготовлення високоякісної продукції”. 2003 рік приніс нові здобутки: в травні Асамблея ділових кіл України нагородила товариство “Дипломом лауреата загальнонаціонального конкурсу “Вища проба” за конкурентоспроможність та високий технологічний рівень продукції, а генеральному директору, Редьку В.М., присвоєно звання “Ділова людина України”; окрім того ЗАТ “Агроресурс” став Переможцем Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України-2003” за відмінну якість котлів "Данко", Лауреатом Міжнародного конкурсу «Золоті торгові марки». В 2005 році ЗАТ "Агроресурс" став Переможцем Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України-2004” за відмінну якість котлів "Рівнетерм", а також внесений в Недержавний реєстр надійності партнерів.


Миру та тепла Вашому дому!
 наші нагороди
Лауреат Загальнонаціонального конкурсу "Вища проба"
Переможець Всеукраїнського конкурсу якості додати "100 Кращих товарів України 2003" за випуск котлів "Данко".
Лауреат Міжнародного конкурсу "Золоті торгові марки"
Переможець першого етапу всеукраїнського конкурсу-виставки "Кращий вітчизняний товар року"
Переможець Всеукраїнського конкурсу якості "100 Кращих товарів України 2004" за випуск котлів "Рівнетерм".
ЗАТ «Агроресурс» включено до Недержавного реєстру українських підприємців, фінансовий стан яких свідчить про їх надійність як партнерів у підприємницькій діяльності України та за її межами
    Підприємство | Продукція | Супутні товари | Сервіс | ЦіниДилери | Тендер