Центр пропаганди інформує


Рейдові перевірки (врожай)

Враховуючи літній пожежонебезпечний період, працівники ГУ МНС України в Рівненській області приділяють особливу увагу збереженню урожаю зернових від можливих пожеж.

В підготовчий період та з початку жнив фахівцями державного пожежного нагляду ГУ МНС області було здійснено 22 рейдові перевірки під час яких ретельно обстежено протипожежний стан понад 100 об’єктів сільського господарювання. Не лишено поза увагою жодного району області. Складено 161 протокол про адміністративні порушення, запропоновано для усунення 6 тис. 709 недоліків, з яких на сьогоднішній день виконано 5 тис. 565. Наразі завдяки запобіжній профілактичній роботі жнива на Рівненщині проходять без втрат від загорань.

Чергова серпнева перевірка була проведена в Сарненському та Рокитнівському районах. На жаль заходи визначені інспекторами місцевих відділів МНС в попередніх приписах не виконані належним чином. Вибірковою перевіркою зерноскладів СГПП ”Злагода” с.Березово та ”Молода Україна” с.Блажево встановлено, що ці об’єкти не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння, не проведена вогнезахисна обробка дерев’яних конструкцій горищ, не здійснено ремонт пристроїв блискавкозахисту, електросвітильники не обладнані плафонами закритого виконання, не проведено заміри опору ізоляції електромереж. До працівників даних підприємств прийняті чергові адміністративні заходи та встановлені терміни щодо усунення недоліків. Будемо надіятись, що спільними зусиллями урожай 2006 року буде збережено.

З повагою, Богдан Мамчур Начальника центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області

  ЦП інформує  
  Акція "Герой року"  
  Програма уряду  
  Головна сторінка  
  Контакти  
-----------------
  Керівництво  
  Про Управління  
  Обласні підрозділи  
  Районні підрозділи  
  Історична довідка  
  Навчальні заклади  
  Телефонний довідник  
  Статистика  
  Оперативні дані  





Розробка та підтримка
= ЦТС та IТ м.Рівне =