ГОЛОВНЕ МЕНЮ






КАЛЕЙДОСКОП НОВИН





28.09.2006 15:39:00
ХАРКІВСЬКИЙ ТРАКТОРНИЙ ЗАВОД І КОМПАНІЯ "ФАТОН" (КИТАЙ) НАЛАГОДЖУЮТЬ СПІВПРАЦЮ

28.09.2006 14:20:00
АКТИВНА СПІВПРАЦЯ ІЗ ЗАРУБІЖНИМИ ПАРТНЕРАМИ ПРИСКОРЮЄ ВИХІД КІРОВОГРАДСЬКОГО ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЧЕРВОНА ЗІРКА" НА ЄВРОПЕЙСЬКИЙ РІВЕНЬ

28.09.2006 13:45:00
ПІДГОТОВЛЕНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ В РЕСПУБЛІЦІ БІЛОРУСЬ

27.09.2006 16:43:00
МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ З АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ ТРАНСКОРДОННОГО СПІВРОБІТНИЦТВА В БАСЕЙНІ ЧОРНОГО МОРЯ РОЗПОЧНЕ ЗАВТРА СВОЮ РОБОТУ В ОДЕСІ

27.09.2006 11:13:00
МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ ІЗ САМОВІДНОВНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА РОЗПОЧАЛАСЯ НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ

27.09.2006 10:11:00
УПЕРШЕ В УКРАЇНІ У ХАРКОВІ РОЗПОЧАТО ВИПУСК ШАХТНИХ МАШИН ДЛЯ ПОДРІБНЕННЯ ВУГІЛЛЯ

26.09.2006 13:08:00
У МИКОЛАЄВІ ПРОХОДИТЬ ІНІЦІЙОВАНИЙ УКРІНФОРМОМ "КРУГЛИЙ СТІЛ" НА ТЕМУ: "СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ВЛАДИ ТА БІЗНЕСУ"

26.09.2006 10:57:00
13-ИЙ МІЖНАРОДНИЙ ТУРИСТИЧНИЙ САЛОН "УКРАЇНА'2006" ЗБЕРЕ ПОНАД 70 КОМПАНІЙ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ З 41 КРАЇНИ СВІТУ

26.09.2006 10:53:00
ЗА УЧАСТЮ УКРАЇНСЬКО-АМЕРИКАНСЬКОЇ КОМПАНІЇ BONUS TECHNOLOGY СТВОРЕНИЙ ПРОВІДНИЙ СВІТОВИЙ РОЗРОБНИК ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - КОМПАНІЯ GLOBALLOGIC

ПІДПРИЄМСТВА ЗВ'ЯЗКУ

КОМПАНІЯ "ІНФОКОМ"

Компанія "Інфоком" заснована у 1991 році двома телекомунікаційними компаніями - оператором зв'язку України ВАТ " Укртелеком" та німецькою компанією "Controlware". З того часу компанія "Інфоком" є лідером ринку телекомунікаційних послуг України і надає широкий комплекс послуг у галузі телекомунікацій для корпоративних та індивідуальних клієнтів по всій Україні, з найкращим співвідношенням ціни та якості.

Послуги передачі даних:

СП "Інфоком" є оператором національної мультисервісної мережі передачі даних УкрПак, призначеної для створення корпоративних мереж, каналів передачі даних та забезпечення доступу до всесвітньої мережі Інтернет. СП "Інфоком" забезпечує проектування, побудову та технічну підтримку мережі УкрПак. Суттєвою вимогою часу стає надання замовнику ефективних комплексних рішень, гарантованих параметрів зв'язку, забезпечення оперативного технічного обслуговування всіх ланок проекту.

Інтернет:

СП "Інфоком" включений до списку операторів, що мають право надавати доступ до глобальних мереж державним організаціям. СП "Інфоком" у Києві та всіх регіонах України через свої філії або партнерів надає наступні послуги Інтернет: виділені лінії (порти) Інтернет (з фіксованою оплатою та оплатою по трафіку); виділений доступ до Інтернет по FR (у складі інтегрованої послуги); Dial-up Інтернет за контрактом - погодинний доступ, домашній пакет, домашній анлімітед, нічний пакет, бізнес-пакет; Dial-up Інтернет-картки анлімітед; Dial-up Інтернет-картки Стимул+; E-mail - пакет електронної пошти для Інтернет.

Надання послуг доступу до світових та українських ресурсів Інтернет, а також супутніх послуг. Споживачам можуть надаватись як комутовані, так і виділені лінії доступу. Виділені лінії Інтернет забезпечують цілодобовий необмежений доступ до національних та міжнародних ресурсів Інтернет. Високошвидкісні зовнішні наземні та супутникові канали, підключення до точки обміном трафіку та наявність власної національної мережі по Україні забезпечують високу якість послуг Інтернет клієнтам "Інфоком". Система "Infocom On-Line" забезпечує розподілення супутникового ресурсу по крупних містах України.

Виділений порт Інтернет можна легко перетворити в порт інтегрованих послуг, отримуючи додатково, наприклад, ІР-телефонію, банківські послуги або віртуальні з'єднання. Це дасть змогу суттєво знизити витрати, а також полегшить отримання комплексу послуг "з одних рук". Гнучка тарифна політика дозволяє максимально задовольнити інтереси клієнтів. Цінова політика залежить від регіону, але також можливий корпоративний контракт з єдиними цінами та правилами обслуговування.

Споживачами послуг виділеного доступу до Інтернет є державні організації та установи, корпоративні замовники, які отримують Інтернет у складі послуг корпоративної мережі, офіси та представництва, що потребують якісний та надійний Інтернет, технічне обслуговування.

Комутований доступ до Інтернет забезпечується наявністю в усіх областях серійних номерів доступу, сучасним модемним обладнанням, роумінгом по Україні для мобільних користувачів. Наявність різних тарифних планів, можливість працювати по контракту або шляхом придбання передплачених карток дозволяє різним категоріям споживачів знайти оптимальний варіант.

Дата-центр:

"ІНФОКОМ ДАТА-ЦЕНТР" відповідає міжнародним телекомунікаційним стандартам, має надійні канали зв'язку. Його інфраструктура дозволяє надавати клієнтам інформаційні послуги з максимальною якістю, найвищим рівнем збереження даних і захистом від несанкціонованого доступу.

Дата-центр надає клієнтам наступні можливості:

хостинг та розробка web-сайтів - розміщення, відновлення, керування сайтами і цілодобова підтримка. Дата-центр має сучасні засоби побудови великих web-сайтів з використанням продуктивних систем керування базами даних;

хостинг корпоративних систем - надання маштабованих ресурсів для підтримки корпоративних інформаційних систем Intranet і Extranet-маштабу і забезпечення високої продуктивності для всіх користувачів, незалежно від їхнього територіального місцезнаходження;

хостинг апаратних серверів (Collocation) - розміщення і підключення до високошвидкісних каналів передачі даних апаратних Інтернет-серверів замовника, безперервне електроживлення, клімат-контроль;

оренда програмного забезпечення (ASP - Application Service Providing) - Дата-центр надає можливість оренди програмного забезпечення, встановленого на його технічній платформі і всі необхідні елементи інфраструктури. Забезпечує обслуговування і доступ клієнтів до програмних продуктів через Інтернет або виділені мережі;

Переваги Дата-центру: швидка передача даних і доступ до різноманітної інформації; надійне збереження і захист інформації і додатків; могутні засоби обробки даних і апаратні рішення від Intel, Cisco Systems, Supermicro; ефективне керування ресурсами клієнтів.

IP-телефонія:

ІР-телефонія - це надання послуг голосового зв'язку засобами мереж передачі даних. Технологія ІР-телефонії дозволяє нам надавати послуги як абонентам традиційної телефонії, так і створювати зручні та економічні рішення для побудови корпоративних телефонних мереж.

ІР-телефонія з доступом через мережі загального користування є економічною та якісною альтернативою для закордонних дзвінків. Можливість сплачувати послуги за допомогою передплачених карток або за контрактом дає змогу користуватись послугою як приватним особам, так і підприємствам. При великій кількості дзвінків для офісів та представництв пропонується спрощений доступ до послуги ІР-телефонії через виділений канал Інтернет. В цьому випадку досягається зручність користування, швидке з'єднання та економія за рахунок вигідних тарифів та отримання двох послуг (Інтернет та ІР-телефонії) в одному пакеті.

Побудова корпоративних телефонних мереж на базі мереж передачі даних дозволяє отримати зручний та якісний телефонний зв'язок між всіма відділеннями корпорації чи організації при мінімумі витрат. Великим достоїнством корпоративних рішень ІР-телефонії є їх масштабованість та проста й швидка зміна конфігурацій. Останні досягнення в галузі ІР-телефонії дають змогу забезпечувати високу якість телефонного зв'язку, зручний номерний план, додаткові зручності (такі, як конференцзв'язок) та конфіденційність при суттєвій економії коштів на створення та експлуатацію корпоративної телефонної мережі.

СП "Інфоком" надає наступний спектр послуг ІР-телефонії: ІР-телефонія за передплаченими картками, ІР-телефонія за PIN-кодом (контракт), ІР-телефонія через виділений канал (Інтернет "Інфоком", FR, Інтернет інших провайдерів), передача голосу (voice-IP) для корпоративних мереж, надання кінцевого обладнання ІР-телефонії замовнику,

Для тих організацій, що потребують в своїй роботі оперативних та ефективних засобів спілкування, "Інфоком" пропонує відеоконференцзв'зок на базі каналів УкрПак. Спеціалісти СП "Інфоком" підготують проектне рішення, реалізують його, забезпечать експлуатацію та технічну підтримку.

Послуги для банків:

Послуги доступу до ресурсів фінансових та інших організацій - це комплексні рішення для надання замовнику готового продукту. Ці рішення передбачають рекомендовані параметри телекомунікаційних послуг, апаратне забезпечення, параметри якості тощо. Для отримання такої послуги замовником йому не обов'язково мати ІТ-спеціаліста, всі роботи по інсталяції та підтримці послуги можуть бути надані компанією "Інфоком". Такі рішення дозволяють замовнику, не витрачаючись на власних ІТ-спеціалістів, скористатись стандартними послугами, що необхідні основному бізнесу замовника. В основному, це послуги для банків та фінансових установ, але є також послуги для інших організацій, наприклад, туристичних агентств.

Послуги, доступні на всіх вузлах УкрПак:

Телекомунікаційний доступ до ресурсів Western Union, Europay, ЦРП НБУ тощо, з використанням технології Х.25/Х.28 та IP. Банківські організації продовжують використовувати високонадійний та захищений протокол сімейства Х.25 у своїх стандартних рішеннях. Доступ до вказаних ресурсів сьогодні став необхідним пакетом для всіх банків. Зрозуміла тарифна політика, доступність, висока надійність послуг є основними перевагами таких рішень. Додаткова зручність та економічність досягається за рахунок отримання цих послуг у пакеті інтегрованих послуг від "Інфоком" - телекомунікаційний доступ по одному каналу.

Телекомунікаційний доступ до SWIFTNet через Infonet VPN. Світова спільнота СВІФТ в 2003 - 2004 роках перейшла на нову технологію роботи з банками, коли весь комплекс послуги надається по сучасному IP VPN каналу згідно з єдиним стандартом як на рішення, так і на телекомунікації та їх обслуговування. СП "Інфоком" спільно зі своїм партнером Infonet першим в Україні включив банки в світову мережу SWIFTNet за новим стандартом, успішно вклавшись в жорсткі часові рамки міграції. Ця багатофункціональна послуга потребує сучасних рішень, оперативного технічного обслуговування, що під силу тільки потужним операторам.

Телекомунікаційний доступ до Сервіс-бюро SWIFT ПРОФІКС. Як альтернатива безпосередньому включенню до SWIFTNet "Інфоком" пропонує банкам підключення до серверу СВІФТ Сервіс бюро у Києві. Таке підключення особливо вигідне при використанні у складі інтегрованої послуги "Інфоком".

Телекомунікаційний доступ банкоматів до процесингових центрів UPC, УкрКарт, Ексімбанк (підключення по міді, GPRS та ін). Поширення мереж банкоматів поставило перед банками завдання професійної побудови та підтримки мережі підключення банкоматів з оперативним відновленням зв'язку, безперебійним доступом до процесингового центру, можливістю підключення в різних регіонах України. Для розв'язання таких завдань "Інфоком" пропонує послугу підключення банкоматів з фіксованою оплатою незалежно від місцезнаходження в Україні. Така послуга дає змогу банкам надавати населенню послуги банкоматів, не збільшуючи своїх витрат на персонал по обслуговуванню власної телекомунікаційної мережі.

Телекомунікаційний цілодобовий доступ до REUTERS. Оперативне отримання інформації від агентства REUTERS забезпечується спеціальним телекомунікаційним рішенням, стандартизованим самим агентством. Послуга доступу по PVC у складі інтегрованої послуги дозволяє замовнику отримати якісний та надійний сервіс, суттєво зменшивши власні витрати.

Міжнародні послуги. Розвиваючи мережу УкрПак по Україні, СП "Інфоком" також надає своїм клієнтам широкий спектр міжнародних послуг передачі даних. Корпоративна мережа може включати зв'язки з філіями або партнерами в Росії, країнах СНД, Європи, всього світу. З іншого боку, філії та представництва міжнародних зарубіжних компаній через "Інфоком" підключаються до своїх корпоративних мереж, що забезпечує для них можливість працювати з дотриманням високих внутрішніх стандартів. Такі рішення розробляє "Інфоком" спільно зі своїми партнерами, міжнародними операторами Equant та Infonet. Взаємодія мереж базується на міжнародних стандартах Міжнародного Телекомунікаційного Союзу (ITU - International Telecommunication Union) і забезпечує високу якість сервісу на всіх ділянках каналу.

"Інфоком" є оператором національної мультисервісної мережі передачі даних УкрПак. В 1991 році Інфоком почав розбудову першої в Україні національної мережі передачі даних "УкрПак". На сьогодні "Інфоком" має розвинену інфраструктуру на території України і надає повний обсяг сучасних телекомунікаційних послуг на базі мережі УкрПак. Мережа УкрПак має понад 500 вузлів пакетної комутації, розташованих в обласних центрах, великих містах України та районних центрах. За більш ніж 12 років розвитку вона перетворилась на сучасну структуру з інтеграцією високоякісних телекомунікаційних послуг на всій території країни. Завдяки наявності "шлюзів" між мережею УкрПак і міжнародними мережами клієнти компанії "Інфоком" мають справді необмежені можливості зв'язку як в національному, так і в міжнародному масштабах.

Генеральний директор - Поліщук Василь Григорович

Адреса: Україна, 01025, Київ, вул. Володимирська, 8
Тел. Тел. : +380(44) 230-52-15
Факс.: +380(44) 230-52-06

E-mail: infocom@infocom.ua


МИ ПРОПОНУЄМО

ІНФОРМАЦІЙНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ















Курси валют
100 USD   505.00 грн
100 EUR   640.54 грн
Інші курси валют ...













НАШІ КООРДИНАТИ:
Тел.: 244-97-05, 244-97-06, 244-90-68
E-mail: uivir@ukrinform.com,
ronsu@ukrinform.com
*   *   *
© 2003-2005 Ukrinform. Всі права застережені.
Використання матеріалів тільки з дозволу Укрінформу.