This version of the page http://www.effort.com.ua/services/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-29. The original page over time could change.
Агентство економічної безпеки "ЕФОРТ" » Послуги та тарифи
 
    

 Послуги та тарифи



 Фізична охорона об’єктів
 Охорона фізичних осіб
 Супровід вантажів
 Інформаційні послуги
 Технічне обслуговування
 Оперативна частина
 Пульт централізованої охорони


Фізична охорона об’єктів

Охоронники агентства, завжди, під час служби носять уніформу встановленого зразка. Вони оснащені необхідними засобами захисту та зв'язку. У разі потреби охорона може здійснюватися за допомогою службових, спеціально навчених собак.

Охорона фізичних осіб

Забезпечення спеціально підготовленими співробітниками агентства, які здатні автономно виконувати завдання безпеки клієнтів, у т.ч. в екстремальних ситуаціях.

Супровід вантажів

Цей вид обслуговування здійснюють відібрані, спеціально підготовлені співробітники, які мають практичний стаж роботи в агентстві не менше двох років.

Інформаційні послуги

Письмові та усні консультації, тлумачення юридичних питань і діючого законодавства. Проведення розслідувань, пошукових заходів та інших правових дій, скерованих на захист законних прав і свобод юридичних і фізичних осіб.

Технічне обслуговування

Встановлення і обслуговування відео - контрольних систем захисту.

Оперативна частина

Цілодобовий захист законних прав клієнтів, членів їхніх родин від протиправних посягань, у т.ч. на їх майно за місцем праці, проживання і т.ін.

Пульт централізованої охорони



Copyright © 2003-2004
Агентство економічної безпеки "ЕФОРТ"

Дизайн та програмування УАРНет

Адреса:
79015, Україна, м. Львів
вул. Тургенєва, 72
корпус № 42, 2-й поверх, каб. № 1,3

Телефони:
380 (32) 297-06-23
297-71-78