This version of the page http://www.perehid.kiev.ua/as10.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-26. The original page over time could change.
:: Арійський стандарт - частина десята ::
  

© 1999-2000. "Перехід-IV"   ISBN 966-634-001-1
Реєстраційне свідоцтво КВ №3972 від 26.01.2000

 “АРІЙСЬКИЙ СТАНДАРТ”

Ігор КАГАНЕЦЬ
Головний редактор журналу “Перехід-IV”

АРІЙСЬКИЙ СТАНДАРТ
Українська ідея епохи Великого Переходу 

(продовження)

1. ПРИНЦИП РАСОУТВОРЕННЯ

2. ПСИХОЛОГІЯ ВЕЛИКИХ РАС

3. РАСА-I: НЕОАНТРОПИ

4. РАСА-II: ЄВРОПЕОЇДИ-БОРЕАЛИ

5. РАСА-III: АРІЇ

6. СУМЕРИ: ДІАСПОРА, ЯКА НЕ ПОВЕРНУЛАСЬ

7. ДРУГА АРІЙСЬКА ХВИЛЯ

8. АРІЙСЬКА ІДЕЯ

9. ЛОКОМОТИВ ЕВОЛЮЦІЇ

.. нова раса дозволить людству подолати глобальну кризу і вийти на вищий рівень — у нову екологічну нішу. Отже, НОВІ АРІЙЦІ — ЦЕ РАСА-4. У її негайному формуванні зацікавлений весь світ, всі раси, всі народи. Якості, виплекані новою расою, будуть рознесені по всьому світу і засіяні в тіло й душу глобального людського організму. 
Але це чергове Велике змішування відбудеться пізніше. Сьогодні є актуальним інший процес. Його ключове слово — ЧИСТОТА, що на бореальній (праукраїнській) мові звучить як “РАСА”. 


 

Про журнал

Новини

Анонс останнього числа

Попередні числа

ПЕРЕХІД-форум

Як отримати журнал

Корисні лінки

Народний оглядач

Школа кшатрiя

Контакти

 Журнал "Перехід-IV" видається в рамках проекту “Золота Стежка” за участю Українського клубу, Центру з інформаційних проблем територій Національної Академії Наук України, Державного міжнародного аеропорту “Бориспіль”, інтернет-студії “Гармонія” і Корпорації “Колос”.

© 2000. Перехід-IV. Всі права застережено.
При частковому або повному використанню матеріалів посилання на "Перехід-IV" з одночасною публікацією адреси журналу в мережі Інтернет - http://www.perehid.kiev.ua
обов'язкове.

Версія для друку

Попередня серія

Наступна серія

 

 Частина десята: АНТРОПОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ РАСИ-IV

 
Як ми вже говорили, для творення нової раси потрібні:
1) расотворче ядро з відповідним людським матеріалом;
2) расотворчий казан з геоенергетикою, здатною спричинити фізіологічні мутації;
3) контакт з високотехнологічною периферією, що також перебуває у системній кризі;
4) невелика домішка “свіжої крові” іззовні; 
5) системна криза і жорсткий добір.


10.1. Расотворче ядро

Якими мають бути інтегральні ознаки спільноти, здатної продовжити еволюційний процес, започаткований неоантропами і продовжений бореалами та арійцями Північного Надчорномор’я? Вони відомі: 

1) брахікефальність, 
2) високий зріст, 
3) світла шкіра. 

Оскільки після літосферного зміщення Гіперборея опинилася в помірній зоні, то арійці здійснили адаптацію до помірного клімату і яскравого Сонця. В результаті випрацювався наступний захисний механізм: в дитинстві арійці переважно є русявими і світлоокими, але з роками темнішають. Крім того, жінки є світлішими за чоловіків, оскільки напрямок еволюційних змін задається чоловіками, а стабільність підтримується жінками. Тому наступна ознака:

4) русяві діти; темноволосі дорослі; жінки, світліші за чоловіків.

Для забезпечення стійкості процесу расоутворення (зокрема, генетичної різноманітності) цей народ має бути достатньо чисельним. Окрім того, він не повинен бути “расово стерильним” (як Японія) — невеликі расові домішки є корисними. Тому наступна ознака:

5) чисельне населення з достатньою генетичною різноманітністю.

Принциповим моментом еволюції людини є розвиток мови і мовлення, передусім найбільш розвинутої його форми — пісенності. Субстрат нової раси повинен мати найбільш чисту мову і найбільш розвинену пісенну культуру. Отже, остання ознака:

6) незабруднена мова і розвинена пісенність.

Якщо конкретно говорити про народ, здатний виступити в ролі расотворчого ядра, то у своїй масі він має відповідати описаним вище якостям. Тобто, це має бути багаточисельний народ з чистою мовою і високою пісенною культурою, переважна більшість якого є брахікефальною, високою, світлошкірою, русявою у дитинстві і темноволосою у зрілому віці. 


10.2. Расотворчий казан 

Раси формуються на відносно ізольованих територіях. Тому в ролі расотворчого ядра може виступити лише народ, який має свою державу і реально контролює свої кордони. Головна мета такої ізоляції — стимулювати схрещування всередині своєї спільноти і обмежувати схрещування з іншими спільнотами. 

Але ізольована територія лише тоді стає расотворчим казаном, коли володіє відповідною геоенергетикою (див. статтю “2015 рік” у попередньому числі журналу).


10.3. Високотехнологічна периферія

Передусім, йдеться про діаспору, яка, перебуваючи на індоєвропейській периферії, може принести в расотворчий казан передові технології. Нагадаємо, що передова технологічна культура виникає внаслідок спрямування життєвої енергії периферійних народів переважно на технологічну сферу (за рахунок духовної і соціальної сфери).


10.4. Свіжа кров

Найбільш цінною для покращення породи є взаємодія з генетично близькою породою, але дещо видозміненою завдяки проживанню на інших територіях з іншою енергетикою, іншим харчуванням, іншою культурою, іншим способом життя. Це аксіома, відома расологам і селекціонерам.


10.5. Еволюційна криза

Всі попередні раси формувалися як реакція-відповідь на системну кризу. Тому спільнота, яка може виступити в ролі расотворчого ядра, повинна перебувати в ситуації жорстокої системної кризи, коли цілком серйозно ставиться питання “жити чи вмерти”. Лише перебуваючи у такому критичному, пограничному стані, спільнота здатна прийти в рух і прагнути до суттєвих змін, оскільки існуючий стан для неї є нестерпним.

Продовження >>>

Версія для друку (15 Кб)


Інформація до теми:

Юрій ЗБІТНЄВ: "СВІТОВЕ УКРАЇНСТВО МАЄ ПЕРЕТВОРИТИСЯ  НА ГЛОБАЛЬНИЙ ОРГАНІЗМ"

 

Пропонуємо коротке інтерв’ю “Народного оглядача” з видавцем журналу, президентом Українського клубу Юрієм Збітнєвим.

...Наведення ладу в Україні можливе лише в результаті спільної дії всього світового українства. Локальні політичні партії, рухи чи блоки вже не здатні подолати розпад України й ініціювати народження нової української нації — сильної і здорової. В цьому переконує невдача всіх дотеперішніх спроб створити таку державу, яка б служила українському народу, а не паразитувала на його тілі. Так що життя саме штовхає нас до нестандартних рішень.


Повний ілюстрований варіант "Арійського стандарту" щойно вийшов у четвертому (2-2000) числі нашого журналу. Його можна або придбати у книгарнях Києва або замовити через нашу редакцію (див. розділ "Як отримати журнал").

Мешканцям України для отримання журналу достатньо переказати 12 грн. поштовим переказом на адресу:
04108, Київ-108, а/с 23,
Каганець Олені Миколаївні.

Довідки за телефоном (044) 460-30-21


Шановні друзі! 

Запрошуємо Вас висловити свої міркування, зауваження і пропозиції щодо питань, які досліджуються в "Арійському стандарті", адже Ваша участь та інтелектуальна творчість - це невід'ємна складова жанру веб-серіалу. Давайте для цього використаємо технологію "ПЕРЕХІД-форум". Крім того, Ви можете поставити запитання безпосередньо автору дослідження:

Ваш коментар до прочитаного:

Ваше iм'я:

Ваша електронна адреса:*


На прохання перших учасників "Арійського стандарту" нові серії виходитимуть щочетверга, щоб була можливість у робочі дні роздрукувати текст і спокійно прочитати його у вихідні. 

    

Українська банерна мережа

 

|  Головна сторінка   |  Новини   |  Анонс   |  Попередні числа   |  Форум  |
|  Серіал   |  Як отримати журнал   |  Лінки   |  Народний оглядач   |  Контакти  |

 © Перехід-IV, 1999-2000
 © Український клуб, 2000
 © Видавництво "Мандрівець", 2000
 © Інтернет-студія "Гармонія", 2000