This version of the page http://www.nora-print.com/index.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-25. The original page over time could change.
Видавництво "Нора-Друк"

остання редакція 21.09.06   

Телефонуйте: (044) 206-11-57, т/ф 206-11-82. Менеджер з книготоргівлі: (044) 206-11-83.







 
 

 
 

 
 

  

 купуй книги тут
 

Вітаємо у видавництві НОРА-ДРУК ®!
магазини системи «КНИГАРНЯ ВИДАВЦІВ» – українська книжка за мінімальною ціною!
Гусятин (Тернопільська обл.), універмаг "Україна"

«Книгарні видавців» у новому приміщенні в кнайп-клубі «Купідон» (Київ, вул. Пушкінська, 1-3/5, на розі з Прорізною)

Уривок з НОВОГО гумористичний роману ІРЕН РОЗДОБУДЬКО «ОЛЕНІУМ» читайте зараз! (Планується до виходу в часописі «Київська Русь» № 7 за 2006 р.)

Новини

Плани: видання дайджесту сучасної української прози

07 жовтня. 20.00. м. Одеса. Клуб "Вихід" (вул. Буніна, 24). "Літературний проект за участю Ірен Роздобудько та Лариси Денисенко". Підтримка: "Книжковий Супермаркет" на Буніна, 33.

23 вересня. Воздвиженський ярмарок. м. Прилуки. Акція "Письменники за прилавком" за участю Андрія Кокотюхи та Олеся Ульяненка.

Відбулося:

14-17 вересня. 13 ФОРУМ ВИДАВЦІВ. Львів, Палац мистецтв. (звіт)

24-25 серпня.  ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ З МАХНОМ. Музично-літературний андеґраундовий фестиваль. (Запорізька область, м. Гуляйполе) Серед учасників були Ірен РОЗДОБУДЬКО та Лариси ДЕНИСЕНКО. (звіт)

16-20 серпня пройшов  «Сорочинський ярмарок» на якому вперше за всю історію існування була організована продаж книжок сучасної української літератури. 

3 серпня вийшла з друку нова книга Мануели Ґретковської «Європейка» – довгоочікуване продовження бестселеру «Полька». (розширена анотація)

20 липня відбулася драйв-акція "Сім або виховання українських літераторів в 
умовах, цілком придатних до життя" з приводу повернення групи українських літераторів 

(Ірен Роздобудько, Марини Гримич, Галини Пагутяк, Олександра Бойченка, Сергія Васильєва, Олега Сидора-Гібелінди та Василя Габора) з професійної поїздки до Сполучених Штатів на запрошення Держдепартаменту США. (фото)

8–9 липня в рамках фестивалю «Країна Мрій» проходив ярмарок виробів народних майстрів та українських книжок під час якого "видавці перевдягнені в українців" (за влучним висловом братів Капранових :) пропонували книжкові новинки.  фото.

29 червня – 1 липня в Одесі пройшла книжкова виставка-ярмарок «Зелена хвиля». 

20 червня в УНІАН відбулася прес-конференція «Видавці представлять переможців літературного конкурсу романів, кіносценаріїв і п`єс ”Коронація слова”». В ній прийняли участь переможці цьогорічного конкурсу в усіх номінаціях, координатор конкурсу ”Коронація слова” поет Тарас Федюк, голова журі в номінації "Романи" академік Микола Жулинський, письменниця Ірен Роздобудько, видавець, член журі Елеонора Сімонова. далі...

всі звіти...

 


Укра⌡нська Банерна Мережа

АКТУАЛЬНО! Нові книги

НОВі КНИЖКОВі СЕРІї

«ПК (Популярні книжки)»,  «День Європи»

 «Лауреати конкурсу "Коронація слова"»!

СУПЕР НОВИНКА

Ґретковська Мануела. Європейка. Пер. з польської Софії Андрухович. – К.: Нора-Друк, 2006. – 320 с. Серія: День Європи. Тверда палітурка.

Незвичайний щоденник сучасної закоханої матері – авторки бестселера «Полька». Особи публічної і водночас абсолютно приватної, котра через кілька років життя у Європі повертається до Польщі якраз у той момент, коли Польща повертається до Європи. Авторка провадить життя аутсайдерки в селі під Варшавою, звідкіля влучно коментує парадокси сучасності, перекла­даю­чи особистий досвід на універсальний. Її винятковий талант до спостережень та почуття гумору призводять до того, що світ перетворюється на ланцюг чудес, котрі ми звикли називати буденністю.

СУПЕР НОВИНКА

Денисенко Лариса. Танці в масках.  – К.: Нора-Друк, 2006. – 212 с. Серія: ПК (Популярні книжки). М'яка палітурка.

Часто буває, що чуже життя здається нам набагато яскравішим і цікавішим, ніж власне. Тому вчителька корейської мови, корінна мешканка Сеулу Мей Кім й почала стежити за загадковою європейкою, таємницю якої вирішила дізнатися будь-якою ціною. Мей Кім навіть не здогадувалася, що ця загадкова європейка українка Неллі, яка давно здалася на волю обставин і втратила своє справжнє Я. Чи знайде відповіді на свої запитання Мей? Чи знайде себе Неллі? Що чекатиме їх в цікавому, неоднорідному місті Сеулі? І головне питання: чи прийме вогнище їхні маски? Адже напис на традиційній корейській масці каже: «І починався святий танець, де в кожної маски була своя роль. Потім маски спалювали, і люди вірили, що всі нещастя зникли разом із димом».

НОВИНКА

Алмашин Володимир. Dont stop. Вболiвальники – фанати – хулiгани. Iсторiя руху прихильникiв ФК «Динамо» Київ у спогадах очевидцiв. – К.: Нора-друк, 2006. – 104 с. М'яка палітурка.

Автор пропонує погляд «із середини» на один з неформальних рухів футбольних вболівальників з моменту його фактичного становлення і до наших днів. Ця праця – документальне свідчення однієї з граней нашого багатогранного життя. Не більше. І не менше.

НОВИНКА

 Роздобудько Ірен. Зів'ялі квіти викидають.  – К.: Нора-Друк, 2006. – 200 с. Серія: ПК (Популярні книжки). М'яка палітурка.

Зів'ялі квіти, які зберігаються в душі у вигляді жалю за минулим або нездійсненним, треба викидати. Про це історія двох актрис, колишніх зірок радянського кіно, і однієї молодої жінки, яка доглядає за ними в притулку для самотніх акторів.  Сентиментальна історія з глибоким підтекстом, притаманним творчості Ірен Роздобудько.

НОВИНКА

Джангіров Дмитро. Іміджмейкер із Москви. – К.: Нора-Друк, 2006. – 272 с. Тверда палітурка.

Герої цього роману не мають конкретних прототипів, і саме тому вони схожі на багатьох персонажів вітчизняної політичної «тусовки». Абсолютно всі події – вигадані, але це не заважає вважати роман посібником з піару та політтехнологій для потенційних клієнтів заїжджих та вітчизняних іміджмейкерів…

НОВИНКА Кокотюха Андрій. Шукачі скарбів. – К.: Нора-Друк, 2005. – 336 с. Серія: Лауреати конкурсу "Коронація слова". Тверда палітурка.

Нова книга Андрія Кокотюхи, як завжди, захоплює з першої сторінки і тримає в напруженні до останньої. Написана у кращих традиціях класичних авантюрно-пригодницьких романів, оповідь переносить читача то в сучасний Київ, то в Західний Сибір, то на початок минулого століття, то в перші повоєнні роки. Фінал, як завжди, передбачити неможливо.

 

Ґретковська Мануела. Полька. Пер. з польської Олександра Красюка. – К.: Нора-Друк, 2005. – 310 с. Серія: День Європи. Тверда палітурка. У цій книзі Мануела Ґретковська руйнує всі можливі стереотипи поведінки добропорядної матусі. У властивій авторці провокативній манері вона описує дев'ять місяців боротьби фізіології з психологією. Напрочуд інтимний щоденник вагітної жінки, в якому поєднуються враження від подорожування Європою і особистий досвід очікування дитини. І все це талановито і захоплююче.

 

Денисенко Лариса. Корпорація ідіотів. – К.: Нора-Друк, 2005. – 276 с. Серія: День Європи. Тверда палітурка. Молодий шибеник, який втрачає совість та віру  в людство, випадково потрапляє на державну службу, де опиняється в колі людей, яких можна назвати ким завгодно, але не справжніми державниками. Байдикування, хизування, гра
по чужих нотах. Це смішно, сумно, але не безнадійно, принаймні хочеться в це вірити.
"Корпорація ідіотів" – це можливість для пересічного громадянина потрапити за куліси життя державних мужів та процесів прийняття РІШЕНЬ. Сучасна проза в дусі Зощенка та Гоголя.

 

Роздобудько Ірен. Він: Ранковий прибиральник. Вона: Шості двері.  – К.: Нора-Друк, 2005. – 310 с. Серія: День Європи. Тверда палітурка.

Ірен Роздобудько народилася в Донецьку. За фахом журналіст. Автор трилерів «Мерці», «Ескорт у смерть» та психологічної драми «Ґудзик». Переможець літературного конкурсу Коронація слова. Нині – головний редактор журналу «Караван історій. Україна».

Він і вона... Різні і роз’єднані – відстанями, часом, життєвими колізіями. Вони можуть ніколи не знайти одне одного, якщо, звісно, не шукатимуть. Але герої цих двох романів живуть у пошуку – свого “я” в цьому божевільному світі, відповідей на “вічні” питання, любові. А тому – обов’язково зустрінуться...

 

Лавринович Марек. Погода для всіх. Пер. з польської Андрія Бондара. – К.: Нора-Друк, 2005. – 232 с. Серія: День Європи. Тверда палітурка. Марек Лавринович (1950) – відомий польський письменник, автор радіоспектаклів, сатиричних оповідань та казок для дітей. Твори письменника неодноразово відзначалися національними преміями.

На початку книга може видатися сентиментальною історією. Потім починаєш розуміти, що це — в’їдлива сатира. А перегортаючи останню сторінку, усвідомлюєш, що це відображення того абсурдного світу, в якому всі ми живемо. 

Карпинос Ирина. Cinema, Парнас и джаз. – К.: Нора-Друк, 2005. – 310 с. Тверда палітурка.

Ирина Карпинос родилась в Киеве. Закончила Литературный институт в Москве. Автор нескольких сборников стихов и альбомов песен. Артистка, журналистка, сценаристка. Повесть "Cinema, Парнас и джаз" - о наших днях, об авантюрных приключениях съемочной группы. "13 эпизодов из жизни дилетантки" - повесть о превратностях любви. О неслучайных замыслах Всевышнего сценариста и его случайных опечатках... Эссе и рассказы, вошедшие в книгу, - о судьбах Александра Блока, Ивана Бунина, Александра Вертинского, Михаила Булгакова, Иосифа Бродского, Леонида Филатова, Владимира Высоцкого и других великих ушедших.

Рог Елена. Счастье мое луковое. – К.: Нора-Друк, 2005. – 336 с. Тверда палітурка.

Это сборник повестей, рассказов и эссе о жизни современного человека. Жанр книги можно отнести к душевной прозе. Во главу угла поставлен человек. И неважно кто он, важно какой. Любовь или бизнес – все через поиски себя. Новое время через призму человеческих ценностей.

Соколян Марина. Балада для Кривої Варги. – К.: Нора-Друк, 2005. – 160 с. Серія: Лауреати конкурсу "Коронація слова".  Тверда палітурка. Пасіонарність – це виклик, талант – це провокація. Байдуже – в мистецтві, науці чи особистому житті. Ті, хто опиняється поряд з пасіонарієм, захоплюються, обожнюють, заздрять, ненавидять… Талант нестерпний, він вимагає поклоніння або знищення. Тому генії гинуть від рук заздрісників, а іноді – від рук прихильників.

Шевченко Олександр. Аутсайдери. – К.: Нора-Друк, 2005. – 160 с. Серія: Лауреати конкурсу "Коронація слова". Тверда палітурка.

Чи легко бути аутсайдером? Постійно думати, що весь світ проти тебе? А коли в житті настає чергова чорна смуга, чи траплялося вам запитувати себе: “Невже може бути ще гірше?” Інколи краще не шукати відповіді. Бо вона може бути ствердною.

Очкур Наталка. Учора і завжди. – К.: Нора-Друк, 2005. – 364 с. Серія: Лауреати конкурсу "Коронація слова". Тверда палітурка.

Молода киянка Рогніда Святко отримує у спадок заміський будинок і переселяється до села з ідилічною назвою “Щасливе”. Однак у цій мальовничій місцині, такому собі сільському раю вирують серйозні пристрасті, ллється кров, кояться вбивства... Гинуть дівчата, подруги Рогніди, і цілком очевидно, що наступною жертвою може стати вона сама. То ж найголовніше для неї тепер – вижити. Перемогти у боротьбі з ворогом, імені якого вона не знає. Захистити себе, свою любов і віднайдене відчуття рідного дому від прихованої, але такої реальної та близької, від смертельної небезпеки

Кокотюха Андрій. Повзе змія. – К.: Нора-Друк, 2005. – 432 с. Серія: Лауреати конкурсу "Коронація слова". Тверда палітурка.

Якщо вам присвячують вірші, це не завжди означає освідчення в коханні. Молода журналістка Олена з жахом чекає кожного наступного вірша: адже їх пише жорстокий серійний убивця Баглай. Його засуджено на довічне ув’язнення, але він утік із тюрми, аби помститися Олені. Міліція безсила. Багатий коханець не хоче вирішувати її проблем. А убивця наближається тихо й безшумно – так підкрадається до здобичі отруйна змія. Врятувати Олену може лише одна людина – колишній міліцейський опер Макс, який уже одного разу ловив Баглая і тепер хоче спіймати його знову...

 

Лапікури Валерій і Наталя. Поїзд, що зник. – К.: Нора-Друк, 2004. – 348 с. Серія: “Інспектор і кава” (київський детектив в стилі “ретро”). Лапікури Валерій і Наталя. Вилов бандюг по-науковому. – К.: Нора-Друк, 2005. – 352 с. Серія: “Інспектор і кава” (київський детектив в стилі “ретро”). Палітурка.

Лапикуры Валерий и Наталя Исчезнувший поезд. – К.: Нора-Друк, 2004. – 323 с. – Серия: Инспектор и кофе (киевский детектив в стиле “ретро”).

Инспектор Киевского уголовного розыска Алексей Сирота – не вымышленный персонаж. Офицер с почти такой же фамилией, давний друг авторов, действительно работал в столичной милиции в 70-е годы теперь уже прошлого столетия. Это были времена, когда при всех гримасах социалистического строя милиция, во всяком случае, лучшая ее часть, честно исполняла свой служебный долг по защите простого человека от посягательств преступного мира. И не вина Алексея Сироты и его коллег, что нынче слово “мент” из полушутливого превратилось в бранное.

Крещановский Николай Потерянные. Книга первая. Безвизовый транзит. – К.: Нора-Друк, 2004. – 364 с.

Крещановский Николай Потерянные. Книга вторая. Тайна узбекской принцессы. – К.: Нора-Друк, 2004. – 308 с.

Роман основан на подлинных фактах из истории разведывательно-диверсионных операций Главного разведывательного управления Советской Армии, проводившихся в восьмидесятые годы ушедшего века.

Вместе с героями книг вы совершите опасные рейды в джунгли Никарагуа и болота Гондураса, побываете на лазурных побережьях Египта и Ливии. Через горные кряжи Гиндукуша проберетесь в Пакистан, пересечете удивительные по красоте саванны Анголы и безлюдную пустыню Намиб. Во время израильско-ливанской войны окажетесь в сражающемся Бейруте. Глазами воинов-интернационалистов увидите “необъявленную войну” в Афганистане.

Приключения главного героя романа происходят на фоне “любовного треугольника” с извечной драмой человеческих отношений.

 

Бантишев О. Ф., Селюк А. В. Пастка для еліти. – К.: Нора-Друк, 2004. 290 с. (Серія Бібліотека журналу “В мире спецслужб”)

Автори книги, яку ви тримаєте в руках, мали можливiсть детально ознайомитися з кримінальними справами, сфальсифiкованими за часів сталінських репресій. Ви зустрiнете добре знайомi вам iмена Павла Губенка (Остап Вишня), Максима Рильського, Юрiя Коцюбинського, а також імена iнших талановитих синiв України, які вже нiчого не кажуть пересiчному сучасному читачу, бо роки вони замовчувалися так, наче люди, якi жили, творили, смiялися, кохали, народжували дiтей, мрiяли про майбутнє, а потiм вмерли в муках, – взагалi не iснували.

Ці матеріали публікуються вперше, тому не виключена можливість, що хтось знайде у них відомості про давно зниклих безвісти родичів чи знайомих.

  Листик Джо Сексуальный переворот в Оушн-Сити. – К.: Нора-Друк, 2004. – 332 с. – Серия: Забавное чтиво.

Киношники непременно снимут по этой книге отличную авантюрную комедию. В романе есть все: динамичный сюжет, обаятельные герои, любовь, злодейство, невообразимая людская глупость и, конечно, хэппи-энд.

Хотя действие книги разворачивается в далекой Калифорнии, нашего читателя не оставят равнодушным удивительные приключения бывших советских граждан.

 

  Книги, що готуються до видання  

Видавничі та поліграфічні послуги

Каталог виданих книг

В нашому видавництві Ви можете замовити:
видання матеріалів конференцій, симпозіумів, семінарів;
видання книги коштом автора;
додрукарську підготовку (редакцію, коректуру, дизайн, верстку);
друк авторефератів та методичних рекомендацій;
оперативна поліграфія: візитки, бланки різного типу та призначення, конверти з Вашими реквізитами, рекламні буклети.
Всі видані книги можете знайти у
хронологічний каталог
тематичний каталог

 До уваги авторів:

анотації книг бажано надсилати разом з авторською довідкою електонною поштою на адресу knv@ifl.com.ua

 

Send mail to nora-druk@hotmail.com with questions or comments about this web site.
Copyright © 2002 Видавництво "Нора-прінт"