This version of the page http://www.business-rada.kmu.org.ua/main.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-25. The original page over time could change.
Рада пiдприємцiв України
по-русски     

Сьогодні 25 ВЕРЕСНЯ 2006 p.  

Рада підприємців України при Кабінеті Міністрів України: Звіт за грудень 2005 - червень 2006

    – робота в урядових комітетах
    – розгляд нормативно-правових актів, які надходять на походження
    – робочі групи
    – публічні заходи




       
       

      www.business-rada.kmu.org.ua

       Послання від бізнесу до державної влади

      18 травня на Громадських зборах лідерів об’єднань підприємців під головуванням Прем’єр-міністра України Юрія Єханурова затверджено Послання від бізнесу до державної влади України. Це Послання містить перелік основних напрямів, вирішення яких національний бізнес вимагає від новообраної Верховної Ради та майбутнього Уряду.

       
       Останні новини

      Проект Державного бюджету України на 2007 рік
      15.09.2006

      На сайті Міністерства фінансів оприлюднено проект Державного бюджету України на 2007 рік, який 14 вересня було представлено широкій громадськості та представникам засобів масової інформації. Передбачається, що 15 вересня проект Дербюджету буде внесено на розгляд Верховної Ради.

       

      Ризики та сигнали Держбюджету-2007
      13.09.2006

      Тринадцятого вересня на засіданні Кабінету Міністрів України було представлено проект державного бюджету на 2007 рік. Проект передбачає, зокрема, такі показники: доходи зведеного бюджету – 114%; державного – 113 %; місцевих – 130%. Щодо останньої цифри, то, за словами голови Ради підприємців Ксенії Ляпіної, очікувати підвищення надходження в місцеві бюджети на 30% відносно плану на 2006-й є дуже ризикованим, оскільки вони вже і цього року не справляються. Тож незрозуміло, за рахунок яких джерел очікувати такого підвищення, тим більше, що в законопроекті зростання ВВП закладено значно меншим

      Докладніше 

       

      Державні відзнаки
      01.09.2006

      До професійного свята Дня підприємця Почесною грамотою Кабінету Міністрів нагороджено членів Ради підприємців: БЛИЗНЮКА Андрія Сергійовича – директора Національної асоціації розвитку торгівлі та сервісу; КРИВОНОСА Андрія Олексійовича – голову директорату Асоціації роботодавців у галузі франчайзингу; ЛИХОВИДА Олега Едуардовича – президента асоціації консультаційних та експертних фірм "Укрконсалтинг"; ХОМЕНКО Валентину Олексіївну – генерального директора асоціації виробників тютюнових виробів "Укртютюн". Святкове нагородження відбудеться під час урочистого зібрання з нагоди Дня підприємця 2 вересня у приміщенні Національної філармонії України.

       

      Відзнаки до професійного свята
      01.09.2006

      З нагоди професійного свята – Дня підприємця – Рада підприємців нагородила почесними грамотами бізнес-асоціації, об’єднання підприємців, компанії та підприємців за активну участь у роботі Ради, небайдужу громадянську позицію та вагомий внесок у покращання правових засад ведення підприємницької  діяльності.

       

      Докладніше 

       

      Шляхи вдосконалення дозвільної системи
      16.08.2006

      З метою обговорення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо спрощення процедури видачі документів дозвільного характеру органами місцевого самоврядування 15 серпня Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва спільно з Міністерством юстиції України та за підтримки Проекту БІЗПРО провів загальнонаціональний круглий стіл.

      Докладніше 

       

      Всi новини 

       

       

       

       Прес-клуб

      "Неправильно дірку в бюджеті закривати за рахунок зменшення соціальних гарантій і збільшення навантаження регуляторного на малий і середній бізнес"

      ТРК "Ера", Ранковий іспит,
      ефір 15 вересня 2006 року

       

      Докладніше 

      «Совет предпринимателей готовит профильные предложения каждому министру»

      газета "День",
      №147, 2 вересня 2006 року

      Докладніше 

      "Впечатление такое, что топчемся на месте. Реального плана перемен Госпотребстандарта мы так и не увидели"

      Газета "Частный предприниматель",
      25 липня 2007 року

      Докладніше 

       Економіка
       Право
       

      © 2000-2004. Рада підприємців України
      Дизайн і програмування IT-Consulting