This version of the page http://fcarsenal.kiev.ua/dk-d.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-24. The original page over time could change.
27 листопада 2005. Динамо — Арсенал ГОЛОВНА  НОВИНИ: ПОЧАТОК

15 Чемпіонат України, 17 тур. Динамо 3:1 Арсенал

27 листопада 2005, 17:00. Київ, НСК "Олімпійський". 4300 глядачів. 5 градусів.
1:0 Клебер (16), 2:0 Юссуф (28), 2:1 Ковальчик (69), 3:1 Белькевич (90+1)

Динамо: 1-Шовковський, 3-Федоров, 4-Родольфо (26-Несмачний, 73), 27-Ващук, 8-Белькевич (К), 14-Ротань, 20-Гусєв, 30-Ель-Каддурі, 37-Юссуф (15-Рінкон, 46), 9-Клебер, 16-Шацьких (23-Верпаковскіс, 60)

55-Рибка, 10-Чернат, 25-Мілевський
ТРЕНЕР: Анатолій ДЕМ'ЯНЕНКО

Арсенал: 1-Бажан, 5-Першин, 33-Беньо, 25-Розгон, 2-Ганцарчик, 15-Ебанда (4-Бунєвчевич, 82), 14-Скоба, 21-Мізін (К) (7-Бабич, 53), 9-Іванов, 24-Уваров (6-Ковальчик, 46), 20-Окодува

43-Байрашевський, 8-Коновалов, 17-Пирич, 26-Анікєєв
ТРЕНЕР: Олександр ЗАВАРОВ

Жовті картки: Ебанда (6), Першин (59), Ель-Каддурі (79), Іванов (79)
СУДДІ: С.Шебек, Г.Біч, О.Шамич (усі — Київ)

Після перегляду першої половини гри у мене виникло питання: ”Чи наші невдачі звуться Бажан?” Не знаю. Але два м’ячі, як на мене, лежать на совісті голкіпера. Особливо для мене матч починався весело, особливо коли коментатор по ТБ почав плутати Іванова то з Ганцарчиком, то з Уваровим. А пізніше сказав, що Бунєвчевич грає з перших хвилин, або коли назвав Бажана Іваном. Особисто для мене київське дербі носить доволі великий характер. Пам’ятаю як я радів після минулорічних нічий нашої команди. Зараз же наша гра нічого собою не являє. Спочатку повинна бути гра, а потім вже і вболівальники прийдуть.



1-Бажан


25-Розгон


5-Першин


33-Беньо


2-Ганцарчик


15-Ебанда


14-Скоба


9-Іванов


21-Мізін


24-Уваров


20-Окодува
Перейдімо до складу. Місце в воротах зайняв Бажан, останнім часом він не виправдовує своє прізвисько Стіна. Захист залишився незмінним порівняно з минулим матчем. Центр Беньо та Першин. По флангах Ганцарчик та Розгон. Півзасники: зліва Уваров, справа Іванов. В центрі Ебанда та Скоба. Єдиний форвард Окодува, якому допомагав Мізін.

Першу десятихвилинку наші гравці провели напрочуд вдало. Гравши надійно, на підстраховці. Потім нашу команду як підмінили. Почались моменти „Динамо”. Родольфо пробивав з 25 метрів. Пізніше удар Ротаня з-під Ганцарчика, Бажан був на місці.

Один з ключових моментів матчу відбувся на 16 хвилині, коли Клебер наважився на удар з 25 метрів, прямісінько в праву шістку від Бажана. У мене з'явилось питання, чому Ігор стояв на місці?

Вищезазначений гол дав намір динамівцям пробивати з дальніх дистанцій, декілька раз небезпечно пробивав Родольфо. На 20 хвилині, після необачності Розгона та Беня, Шацьких вийшов віч-на-віч з Бажаном. Тільки-но Шацьких замахнувся бити, як одразу ж наш голкіпер впав на землю. На щастя для шанувальників „Арсеналу”, удар форварда був настільки невпевненим, що голкіпер зміг відбити його лежачи.

З кожною хвилиною наші футболісти грали все невпевніше. Все розпочалось із того, що на 25 хвилині Ебанда просто подарував м’яч „Динамо”. На 28 хвилині „Динамо” подвоїло рахунок. Чи пам’ятаєте матч „Арсенал” — „Металург”, коли нам забивали другий м’яч? Ну так от, у київському дербі Бажан почав просто-напросто „чудити”. Отож, Беньо віддає пас назад на голкіпера. Бажан, попри те, що біля Беня стояв суперник, віддає йому назад передачу. Результат: Беньо м’яч утрачає. Йде трьохходівка Клебер-Ротань-Юссуф. Останній, отримуючи смугастого у штрафному майданчику, доводить справу до логічного кінця.

Всі моменти, які створили каноніри за весь перший тайм — це був прохід Окодуви та два кутових, які нічим так і не закінчились. На 35 хвилині „Динамо” могло забити втретє, коли після кутового Розгон вибивав м’яч із сітки воріт.

Не знаю, що твориться з муніципальною командою, але як на мене, у гравців просто немає мотивації. Не хочуть грати і крапка.

В другому таймі Заваров зробив деякі переміни. Замість Уварова на поле вийшов Ковальчик. А на перших хвилинах другого тайму замість Мізіна вийшов Бабич. На 46 хвилині небезпечно пробивав Клебер, але більше помилок Бажан не припускався, хоча через три хвилини, ловлячи м’яч, Ігор відпустив його, ще б трохи і Клебер довів справу до логічного завершення, але Ганцарчик вибив м’яч з лінії воріт.

„Арсенал” почав трохи активніше діяти в нападі, але всі ці дії закінчувались на підступах до штрафного майданчика.

Але на 68 хвилині матчу Ковальчику таки вдалось створити диво. А диво, це коли єдиний удар у ствір воріт виявляється точним. З тридцяти метрів Мацєй наважився на удар, який залетів точно в дев’ятку воріт Шовковського.

З того моменту на поле повернулась інтрига. Обидві київські команди оживились і почали діяти більш різноманітно. Каноніри „навіть наважились” на удар у ствір воріт. Окодува пробивав метрів з 20, але на воротах найкращий голкіпер України Олександр Шовковський.

Всі надії муніципалів розвіялись на останній хвилині другого тайму, коли Валентин Белькевич з дальньої дистанції „заколотив” м’яча в сітку „Арсеналу". Бажан знову-таки був не готовий. Відчуваю, прихід нових голкіперів у команду неминучий.

З думкою про краще!
Ром@

Післяматчева прес-конференція

Олександр Заваров: Звичайно, ми провалили перший тайм. Провалили в суто моральному плані. І по-друге — самі собі привезли два м'ячі, а проти такої команди, як київське "Динамо", з форою в два м'ячі важкувато грати... По другому тайму — були перестановки, з заміною, здається, я вгадав — вийшли два нападники, і гра пішла зовсім по-іншому. Стали більше загрожувати воротам. Я не скажу, як після гри з "Чорноморцем", що вдячний хлопцям за повну самовіддачу. Перший тайм мене цілком розчарував. Готувалися ми довго, розмов було багато — наче "Арсенал" має робити якісь "тєлодвіженія" для "Динамо" — це виключено. І ви бачили, що ми грали на тому рівні, на якому сьогодні можемо грати. Прогрес, напевно, буде. Але якщо ми не посилимось, будуть проблеми. Треба посилитися якісними, швидкими гравцями. У першому таймі було відчутно, що немає "іскорки" в очах у гравців, яка має бути. Тим паче, граючи проти київського "Динамо" — зайва мотивація тут не потрібна. Перший тайм показав, що не всі нормально поставилися до цієї гри... Календар у нас важкий: "Чорноморець" на 3 місці, "Динамо" на 1-му, "Волинь" на 4-му, а "Дніпро" теж у порядку. Хоча можна домагатися результату проти кожного суперника.

— Груба гра ваших футболістів, велика кількість підкатів ззаду — це "важка спадщина старого режиму" чи ваша настанова грати жорсткіше?

— Футбол це контактна гра, й без зіткнень не обійтися. Але я ніколи не наставляю гравців, щоб грали ззаду, ламали суперників... Коли я був гравцем, я теж ніколи не грав брутально. Так вийшло, це футбол. Навряд чи хтось хотів навмисно зіграти грубо.

— Після цього туру ваша команда на передостанньому місці. Якщо так триватиме далі, чи не буде запізно підсилюватись?

— Ну якщо ми не посилимось, тоді точно не варто буде думати про вищу лігу. Як би не склався кінець цього сезону — до грудня — все одно треба посилюватися й боротися до кінця. Навряд чи хтось пробачить місту, і гравцям, і тренерам, якщо команда вилетить у першу лігу. Тому треба здійснити максимальні зусилля, як фінансові, так і всі інші. Треба, щоб команда була у вищій лізі й демонструвала гідну гру. Гадаю, керівники це розуміють... А в мене таке відчуття, що багато моїх футболістів "наїлися футболом". Хоча я сам грав до 38 років і досі голодний на футбол.

Анатолій Дем'яненко: У першому таймі ми цілком контролювали гру, забили два м'ячі. І ще моменти мали. У другому таймі, напевно, хлопці підсвідомо заспокоїлись і дозволили "Арсеналу" створити свої моменти. Я другим таймом незадоволений. Будемо аналізувати гру.

— Прокоментуйте, будь ласка, заміни.

— Юссуф попросив заміну, він погано почувається. Це була змушена заміна. А він у нас ключовий гравець півзахисту, і це вплинуло на якість гри. Маріса ми випустили замість Максима, щоб він "потерзав" їх трохи. А Родольфо попросив заміну, довелося перекроювати — Каддурі став грати з Ковальчиком, а Несмачний зліва.

— Сьогодні не було Сергія Реброва...

— Якщо ви помітили, навіть у заявці його не було. В нього мікротравма. Сподіваюся, до наступної гри він одужає й буде грати.

— Якщо "Дніпро" виграє сьогодні в "Шахтаря", ваш відрив збільшиться до 4 очок. Як ви тоді будете грати?

— Ми не дивимося, хто там позаду нас. Ми посіли перший рядок і не збираємося його віддавати. У кожній грі прагнемо максимального результату.

Donkey
ГОЛОВНА   НОВИНИ: ПОЧАТОК