This version of the page http://ps.org.ua/bambula-bee (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-23. The original page over time could change.
Перекреstock - музыкальная неформация
Перекре
stock
 
неформация

Навигация
Главная Исполнители BBS Чат

Проект «Разность»
Интересная музыка


Пользователь
Login:
Password:
Login
Register

Комментарии раздела
Rosa Marena
bzeek, 23 сен 14:14
Вiльний простip
AWR, 23 сен 12:07
Them Bones
rgergerger, 23 сен 05:13
Гитарюга
drive, 23 сен 02:55
Краденый Бульдозер
Gerogo Spacin, 22 сен 22:41

Последние треки
Lazarus
Hidding in the water (K Project)
JAZZLOBSTER
Escalator
JAZZLOBSTER
Чувство Икс
Lazarus
Best friend (Killing of ...)
СполохЪ


Партнеры
Интернет-магазин "ДИСК"


Исполните
ли

Bambula-Bee

г.Чоп
Инфо Музыка Гостевая
Новости группы
Ближайшая афиша
нет данных
Состав
Олексабас-гітара, вокал
Мішагітара
Тібібарабани

История создания
СЕ СЕ ПРО НАС

Десь у 1995 році, коли по Чопові (Чоп - се се місто, через якоє чилядь носила шовдарі, елетроприбори, а й гуми на пуцку на Мадяри, Чехи, Югословію, а утиль везла цуря, магнітофони “Lasonic“, а й металолом, який ся кликав «іномарками») літали бомбаки, які мавуть червені, а й білі гузиці («Джмелі»), чотири фатьови взяли гітари та й бубна, та почали бавити музичку і кликати себе Bumble-Bee (далі “Бамбули”). Убрвши балкон у клубі, де було кіно (ай бо кіно там уже давно нико не крутив) і наслухавшись Pearl Jam, Nirvana, Alice in Chains (тоді сесь гранж слухала й тютка Маря, так гі тепер н'ю-метал), почали хлопці (Лоці, Іштван Ичі, Владік-Йони) собі шось там мутити (репетировати). Доста добре у них ся получало бавити і много є людей котрі помнять тоті пісні. Ай бо дуже був настабільний состав сих бітанг. Май перше пушов гет Лоці і на його місто прийшов Загній. Пак група ся зувсім розвалила. Перша попитка реанімаціі була у складі Йони, його старший брат Андрій, та Іштван. Вони бавили таку собі файну мелодійну музичку, дали єден концерт і розвалились.
І ось прийшло літо 1998 року. Тут з'являється Льоха (далі Олекса), котрий зобрав Ичія та Іштвана зясь у клубі, ай бо типерька не на балконі, а у гримьорці і почав бавити з ними панк-рок. Бавили панк, бо другоє Олекса не умів (тай і типерь не дуже уміє) ні бавити, ні співати, ай бо мав дві вищі освіти (дуже сегінь ся учив), ходив у спортзал, та знав англійську мову і був дуже ненормально-сексуально-озабоченим дітваком. Доста скоро про Бамбулів заговорили зясь після їхньої серії «беспредєльних» концертів у Чопі та Ужгороді. Шо било на тих концертах радче не писати. Результатом сякої дєятельності став демо-альбом “RIOT” (усього 5 екземплярів-раритет). Усі пісні були на англійській мові, які всіх і все fuckали, і крім сьго слова мало ко шо розумів, хоч тексти були прикольні. Зрозумівши це Олекса почав писати на російській і українській мові. Типерь люди чули тексти про маструбацю, сперму та збоченців-дебілів і Бамбули стали ще більш популярні. Ай бо у 1999 році Ичі їде на Мадяри (на роботу) а Іштван у Київ (до дівки). Гаті гурту зясь тріщать. Та нич, до гурту приходять Міша (естет-любитель) та Тибі (шо не возьмее до рук на всьому знає бавити). Усіх хлопців об'єднувала любов до порно-фільмів і зась почалася робота. Олекса штамповав нові тексти, хлопці то-то обробляли музиков і так вуйшов другий демо-альбом “SEX & ЧЕРВЕНІ ПАРАДИЧКИ”. Туй уже були експеременти з русинськими піснями, котрі чиляді ся дуже полюбили. Вкуривши сю тєму Олекса міняє назву Bumble-Bee на Bambula-Bee, майку Sex Pistols на народні костюми, пише тексти лише русинською мовою, також експерементуючи з ціганськими, мадярськими та українськими народними піснями у 2003 виходить демо-альбом “ЦУРАШ-НАРОКАШ”, хітом якого стала пісня “Пуцка”. Сесесь альбом вже не панковий, а фрас го знає який, хоч деякі панковські тєми там є, ай бо основна ідея якого закарпатські пісні.
Теперешній склад гурту – Олекса (бас-гітара, вокал), Міша (гітара) Тібі (барабани) рупетирувуть так ой у тому клубі і дуже хотять поїхати дагде виступити за межі Закарпаття.

Олекса Вертушинський