This version of the page http://www.perehid.kiev.ua/start.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-21. The original page over time could change.
:: Запрошення до Великого Переходу! ::

                   Ви наш відвідувач

  
  
 

  

Управління станом підписки на наші новини

E-mail:

Дiя: 

 

Реклама

Рейтинг

Партнери

 

 НОВИНИ ПЕРЕХОДУ-IV 

 

Прискорений пошук на нашому сайті:

   

Режим пошуку: "І" "АБО"

 

 III ВСЕСВІТНІЙ ФОРУМ УКРАЇНЦІВ

 

Шановні друзі!

Як ви гадаєте, що у цьому світі є найгіршим? Давні мудреці вважали, що найгірше — це добре робити те, чого взагалі не слід робити. Наприклад, будувати дім без проекту. Справді, якщо не має бачення майбутньої конструкції, то це буде не будівництво, а метушня і марнування ресурсів. 

А якщо без проекту будувати державу? На жаль, Україна ще не бачить свого майбутнього, і доки не з’явиться таке бачення, доти на цій святій землі не відбудеться нічого справді великого і прекрасного. 

Для створення Українського проекту передусім потрібно дати відповідь на два запитання: “Яким буде світ XXI століття?” та “Яким чином фізична, інтелектуальна і духовна природа української людини може реалізуватися в цьому новому світі?”. Відповідь на них повинна дати Політологічна секція III Всесвітнього Форуму українців. Її робота не може бути зведеною до планових робочих засідань 19-20 серпня цього року в Києві. Для досягнення поставлених цілей потрібно активувати інтелектуальний процес у значно більших часових і просторових масштабах. З цією метою:

  1. Активна робота Політологічної секції розпочинається вже у кінці травня і триватиме до наступного Всесвітнього Форуму українців. 

  2. Для залучення до роботи українських дослідників зі всього світу з 19 червня ц. р. починає працювати спеціалізований веб-сервер “Аратта” www.aratta.org.ua.

  3. Для активізації творчої активності з 1 червня ц.р. в рамках Політологічної секції ми розпочинаємо Всесвітній політологічний конкурс “Перспективні моделі української держави і технології їх реалізації” . Підведення підсумків конкурсу і нагородження переможців відбудеться у Києві 20 серпня на вечірньому засідання Політологічної секції Форуму.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі у конкурсі!

З повагою
Юрій Збітнєв,
голова конкурсної комісії,
член оргкомітету Політологічної секції Форуму,
президент Українського клубу

 Умови проведення конкурсу >>>>

КОНЦЕПЦІЯ ПОЛІТОЛОГІЧНОЇ СЕКЦІЇ

 

“УКРАЇНСЬКИЙ ПРОЕКТ”: 

СОЦІАЛЬНО-ПОЛІТИЧНІ МОДЕЛІ ВСЕСВІТНЬОЇ УКРАЇНСЬКОЇ СПІЛЬНОТИ, ЕФЕКТИВНОЇ У ГЛОБАЛІЗОВАНОМУ СВІТІ XXI СТОЛІТТЯ

 Ознайомитись >>>>

 

АРІЙСЬКА МЕТАЦИВІЛІЗАЦІЯ

 

Ігор КАГАНЕЦЬ
Головний редактор журналу “Перехід-IV”

 

Свобода там, де є вибір. Хто не може наважитись на самостійний вибір — ризикує стати рабом, бо вибір за нього зроблять інші. Лише один раз поступившись правом вибирати, надзвичайно важко його собі повернути, щоб знову стати вільним.

Десять років Україна перебуває в болоті невизначеності, десять років відбувається імітація розвитку, прогресу, реформ. За інерцією нам пропонують вибір між Сходом і Заходом, не усвідомлюючи, що це шлях назад, в минуле, тобто в нікуди. І зовнішньо блискучий західний лібералізм, і пихатий азіатський деспотизм — це вже цивілізаційна мертвечина, “поваплений труп”. Вибір між ними, який все настирніше нав’язується Україні, — це вибір між Содомом і Гоморою...

 Отримати статтю для друку >>>>

 

  СТРАТЕГІЯ УКРАЇНИ

 

Ігор КАГАНЕЦЬ
Головний редактор журналу “Перехід-IV”

 

Сакраментальне питання "Скажіть, яку державу будувати, і я буду будувати" досі лишилось без відповіді. Доводиться визнати, що теперішні спроби реформування України відбуваються майже в цілковитій темряві. Такий стан триватиме доти, доки не збагнемо, що ефективний розвиток системи "Україна" неможливий без врахування процесів у надсистемі. А ситуація в надсистемі, тобто у світі, далеко не ординарна. Більшість серйозних дослідників вважає, що людство переживає чергову кризу і вже протягом одного покоління стане зрозуміло, чим вона закінчиться - знищенням цивілізації чи її трансформацією у нову якість.

  Програмна стаття "Стратегія України"   >>>>


Конкурс

“Всесвітнє українство і українська держава у XXI столітті: моделі і сценарії розвитку”

Умови конкурсу >>>>

 
  

Народний оглядач

 
 

Анонс

N 1 (6) 2001 рік

АРІЙСЬКА МЕТАЦИВІЛІЗАЦІЯ

НОВА СТРУКТУРА УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ

РАСИ, ІНТЕЛЕКТ, СПАДКОВІСТЬ

РОЗПАД ІМПЕРІЙ: РОСІЯ І США

АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА ПРИРОДНОЇ БЕЗПЕКИ

Переглянути зміст >>>>

 
  

Питання...

 
 

Послуги

Пропонуємо реєстрацію  поштових адрес (e-mail) вигляду 

<ім'я>@perehid.org.ua
<ім'я>@perehid.kiev.ua
<ім'я>@vip-club.kiev.ua

з організацією індивідуальної поштової скриньки POP3 -
10 у.о./рік
або з перенаправленням всієї пошти на вказану Вами адресу (віртуальний e-mail) -
5 у.о. разово

hostmaster@perehid.org.ua 

Для прихильників часопису "Перехід-IV", студія "ГАРМОНІЯ" пропонує знижки на послуги WEB-дизайну - 10%

 
 

Реклама

 

 

Школа кшатрія