This version of the page http://www.msl.com.ua/partner3.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-21. The original page over time could change.
МСЛ-оператор державних лотерей

Головна сторінка / Наші партнери / Для рекламодавців

























ДЛЯ РЕКЛАМОДАВЦІВ




Вітчизняна історія державних лотерей - це історія становлення і розвитку "Молодьспортлото". МСЛ - найстарший український оператор державних лотерей і сьогодні залишається лідером лотерейної справи в Україні.

На сьогоднішній день МСЛ проводить 30 лотерей. Це весь спектр розваг для шукачів лотерейної удачі - миттєві, числові, Інго та Інтернет лотереї.

Перш ніж перейти до питання про розміщення реклами на продукції МСЛ, треба зупинитися на декількох важливих моментах.

  1. "Лотерея" - це досить специфічний продукт, специфічний, з погляду на задоволення потреб населення. Лотерея - не послуга, не товар широкого вжитку, лотерея - це, скоріше, явище емоційне . Незважаючи на можливість значних матеріальних виграшів, лотерея для гравця - це, насамперед , задоволення від гри, від змагання з фортуною, бажання перемоги.

  2. Гравці - особлива категорія споживачів. І зовсім неоднорідна. Серед них є захоплені самим процесом гри, є бажаючі одержати негайний результат, а також прихильники прогнозування результату і контролю над ситуацією. Різні не тільки інтереси гравців. Дуже різноманітні вікові і соціальні показники цієї категорії споживача. Різні і чекання гравців. Але МСЛ, завдяки своєму унікальному по різноманітності асортименту, задовольняє будь-який попит. Тому нашим споживачем є все населення України, починаючи з 15 років.
Специфіка лотерейного бізнесу ще й у тім , що життєвий цикл однієї лотереї недовгий . Оскільки ми працюємо з людськими емоціями, а емоції постійно потрібно підтримувати, лотерейний продукт потрібно постійно обновляти. А це означає, що висновок на ринок нової або оновленоїї лотереї систематично підтримується рекламними кампаніями.

При розробці рекламної кампанії запуску нової лотереї зовсім недостатньо просто знати середньостатистичні соціальні характеристики цільової аудиторії. Для правильного позиціювання дуже важливо чітко описати "психологічний портрет" споживача конкретного лотерейного продукту і визначити канали надходження інформації.

Такими каналами надходження рекламного повідомлення є лотерейні білети, телевізійні розіграші лотерей, поліграфічні продукти, що розмішуються в місцях масового зосередження споживачів, і газета самої азартної частини населення "Азарт від МСЛ".

Оскільки, іміджева реклама не використовується для просування лотерейних продуктів, наші інформаційні канали дозволяють доносити до споживача інформацію про переваги самого продукту і відправляти його до конкретних джерел.

Ми маємо приклад плідного і взаємовигідного співробітництва нашої лотереї "Лото-Забава" із шоколадом "Корона". Спільна акція, проведена протягом 2,5 місяців, дозволила не тільки залучити нових гравців у лотерею, але і досягти високих показників у реалізації шоколаду. І на сьогоднішній день постійний та незмінний партнер програми фірма побутової техніки САТУРН.

Показним є той факт, що лотерея "ХТО ТАМ", проіснувавши у телевізійному просторі менше ніж півтора року, знайшла надійних партнерів. Це такі компаніі, як Старокиївський банк, автомобільна компанія "Автокредит", оператори мобільного зв'язку, салони одягу, група телекомунікаційних компаній ДАТАГРУП.

Таким чином, наші рекламні носії знаходять свого споживача і рекламні повідомлення досягають своєї мети . Думаю, що будь-який рекламодавець, чітко визначивши свого споживача, і об'єднавши свої зусилля з нами, міг би тільки виграти в плані досягнення своєї мети.

Пишіть нам на marketing@msl.kiev.ua




Наші партнери

Запрошуємо до співробітництва

Як стати партнером наших програм

Для рекламодавців


ДЕ ПРИДБАТИ БІЛЕТИ

Дізнайтесь про це завантаживши повний перелік наших місць продажу






ПРО КОМПАНІЮ   |   ІСТОРІЯ   |   ЛОТЕРЕЇ   |   НАШІ ПАРТНЕРИ   |   НОВИНИ   |   ДЕ ПРИДБАТИ БІЛЕТИ   |   КОНТАКТИ   |   ВАКАНСІЇ   |   ПИТАННЯ-ВІДПОВІДЬ