This version of the page http://www.intourist.com.ua/city_ukr.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-20. The original page over time could change.
Готель Інтурист Запоріжжя :: Місто
 
 eng  de  ru  ukr
Готель Номери Ресторани Конференції Послуги Співробітництво Місто  
НОВИНИ

далі
ПОДАРУНОК МОЛОДЯТАМ
ЗАБРОНЮВАТИ НОМЕР
Ви можете забронювати номер на потрібну для Вас дату на сторінці нашого сайту «Бронювання».
ТЕЛЕФОННА КНИГА
Для зручності наших клієнтів був створений телефонний довідник готелю.
далі »
КНИГА ГОСТЕЙ
Залиште Ваші побажання у книзі гостей. Ми оперативно відповімо на будь-яке Ваше запитання.

залишити запис



Місто

Запоріжжя сьогодні - це не тільки історична, природна перлина України, але й один із головних центрів розвитку індустріального, технологічного та інтелектуального потенціалу України, це колиска запорізького козацтва - острів Хортиця!

Ближче познайомитися з нашим краєм Вам допоможе готельний комплекс “Інтурист-Запоріжжя”, відомий не тільки в Україні, але і далеко за її межами.

Якщо Ви плануєте відрядження , організацію чи проведення семінарів, конференцій, презентацій, або інші заходи, в проведенні яких ми маємо досвід, приїжджайте до нас.

 

Запоріжжя - це велике, красиве та історично значиме місто в центрі південної України, що розкинулось на мальовничих берегах Дніпра, за колись нездоланними порогами.

Це батьківщина запорізького козацтва, величезний вплив та слава якого стала гордістю сучасної України.

 

Дніпровська ГЕС

Дніпровська ГЕС, будівництво якої стало революцією в промисловості, в 1930-і роки була найпотужнішою гідроелектростанцією в Європі.

 

Хортиця

Це Хортиця - найбільший острів на Дніпрі, відомий багатою природою та багаточисленними археологічними знахідками часів скифів та печенігів до часів козаків, які на початку 16-го сторіччя заснували козацьку республіку з центром на острові й назвали її Запоріжжям. Острів Хортиця і нині зберігає відголоси героїчного козацького минулого, а в краєзнавчому музеї зберігаються рідкісні скіфські та печенезькі артефакти.

 

Область

Область займає одне з провідних місць в економіці республіки і є, певним чином, її біоенергетичним серцем. Територія області дорівнює 27,2 тис. кв. км. На півдні вона омивається водами Азовського моря (берегова лінія 300км.). Через її територію протікає Дніпро - третя за довжиною ріка в Європі. Населення області складає понад 2 млн. В області багато мальовничих куточків та розкішних прибережних пейзажів. Острів Хортиця, багатий пам’ятниками історії, є водночас унікальним поєднанням флори та фауни, він по праву вважається перлиною Дніпра. Потенційні можливості нашого краю, що простягається від центру України на півночі до берегів Азовського моря на півдні, практично безмежні та можуть зацікавити всякого, хто бажає вкласти свої знання, кошти та отримати достойну віддачу.

 

В Запорізькій області розвинені практично всі види промисловості – від добувної до переробної. В промисловому виробництві лідером є високотехнологічне машинобудування. Запоріжжя має солідну металургійну базу.

Область має значний сільськогосподарський потенціал, її угіддя займають більш ніж 2000 тис. га. Багаті грунти та сприятливі кліматичні умови дозволяють вирощувати плодово-ягідні культури. Добре розвинене тваринництво.

Морськими воротами в Запорізьку область є відомий в усьму світі порт Північного Приазов'я - Бердянський. Запорізький аеропорт має статус міжнародного.

 

Ми Вам допоможемо

Практичну допомогу у вирішенні багатьох питань Вам люб’язно надасть персонал Туристичного комплексу “Інтурист-Запоріжжя”, який пропонує розміщення в готелі “три зірки”, послуги автотранспорту, ресторанів, барів, кваліфікованих гідов-перекладачів, туроператорів.

Додаткова інформація

Відстань від Запоріжжя до:

Києва - 600 км,
Дніпропетровська – 80 км,
Одеси – 600 км,
Ялти – 450 км,
Харкова – 300 км.

Ласкаво просимо на землю козацької республіки, де Ви зможете переконатися в великих можливостях нашого краю!

Готель | Номери | Ресторани | Конференції | Послуги | Співробітництво | Місто | Забронювати номер | Книга гостей | Вакансії
Наші партнери
 
Україна, м. Запоріжжя
пр. Леніна, 135
(зупинка пл. Фестивальна)
тел: +38 061 223-0-500, 223-0-564
факс: +38 061 223-0-575
Copyright 2005 © Интурист
Designed by Media Soft
Банзай Времена года Черчілль