Медичний реабілітаційний центр
"Миргород" МВС України

Медичний реабілітаційний центр “Миргород” МВС України (далі МРЦ), розташований в зеленій долині р. Хорол за 100 км. від обласного центру Полтави. Ще здавен за межами нашої країни відомо ім’я славнозвісного міста Миргород. Зараз його називають “перлиною” українських курортів, а миргородську мінеральну воду, яку можна зустріти на полицях магазинів майже усіх країн світу, по праву називають “Королевою мінеральних вод України”. В самому серці України, в екологічно чистій зоні, на мальовничому березі тихої і прозорої річки Хорол, потопаючи в зелені беріз та сосен розташувався МРЦ “Миргород” МВС України. М’який, помірний, без різких коливань температури клімат вигідно відрізняє Миргород від інших курортів країни.

Рельєф місцевості рівнинний, що дозволяє здійснювати тривалі прогулянки особам похилого віку.

МРЦ функціонує цілорічно на 202 місця. Любителі відпочивати сім’ями, або з друзями розташовуються в приємних і зручних номерах з усіма зручностями, а той хто хоче  ідпочити від галасу та шуму великих міст, вибирає одномісні номери, але можна поселитись в двокімнатних номерах підвищеної комфортності. В центрі створені всі умови для успішного лікування та обстеження. Сучасна апаратура, великий досвід лікарів, доброзичливість та люб’язність персоналу допоможуть Вам не залишати жодного шансу Вашим хворобам.

В центрі є їдальня з добре організованим дієтичним харчуванням, клуб з кінозалом. На території МРЦ устатковані спортивні площадки, літня танцювальна площадка, човнярні станції, більярдна.

Головне багатство миргородської здравниці – хлоридно-натрієві і гідрокарбонатно-натрієві води, які використовуються для питного лікування і ванн.

За своїм хімічним складом та лікувальними властивостями вода близька до мінеральної води відомих курортів Саден, Баден-Баден, Аахен.

МРЦ має хорошу лікувально-діагностичну базу. Є бювет мінеральної води, водолікування, де відпускаються мінеральні, ароматичні, хвойні, шалфейні та інші ванни; лікувальні душі; фізіотерапевтичне відділення; кабінети: УЗД, голкорефлексотерапії, парафіноозокеритолікування, функціональної діагностики, психотерапії, фітотерапії, масажу, стоматологічний кабінет, клініко-діагностична і біохімічна лабораторія та інші.

Ну, а якщо Ви полюбляєте невеличкі подорожі, оглядати культурні, історичні цінності, то Миргород для Вас – знахідка. Пощастить тому, хто попаде у Великі Сорочинці у серпні , коли тут шумить великий Сорочинський ярмарок.

Все це робить приємним, корисним для здоров’я та незабутнім відпочинок у МРЦ “Миргород” МВС України.

Завітайте у Миргород!

Ф О Т О А Л Ь Б О М
(12 файлів формату jpg - 78,243 байтів)
 
показання та протипоказання для лікування
 
на головну сторінку