This version of the page http://www.pg.com.ua/wellaton_cinderella.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-19. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин "Проктер енд Гембл" / Візьміть участь у новій акції від фарб для волосся Wellaton!



P&G Україна  
Basic info in English


Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті
 



Новини

Візьміть участь у новій акції від фарб для волосся Wellaton!

Wellaton надає Вам унікальний шанс стати учасником нової ТВ-програми "Ви поїдете на Бал?", яка виходитиме на каналі 1+1 з січня 2006 року .

Наші стилісти, модельєри та перукарі розроблять Ваш індивідуальний стиль для важливих подій Вашого життя. Ващ новий імідж та Ваше нове вбрання стануть нашим подарунком для Вас!

Абсолютно нова Ви - це наш головний подарунок!

Офіційні правила акції Ви зможете прочитати тут, або в газеті "Теленеделя" від 12.01.2006.

Умови акції "Ви поїдете на Бал?"

1. Право участі

В Акції "Ви поїдете на Бал?" (далі - "Акція") можуть брати участь будь-які громадяни України незалежно від того, чи проживають вони на територїї України, іноземці та особи без громадянства, що постійно проживають на території України, за виключенням співробітників Організатора, членів їх родин, а також інших осіб і членів їх родин, які беруть участь у підготовці чи проведенні Акції. Участь в Акції неповнолітніх, обмежено дієздатних та недієздатних осіб здійснюється в порядку, визначеному діючим законодавством України.

Продукція, що бере участь в Акції: упаковка фарби з логотипом Акції на упаковці (будь-який відтінок).

Для того, щоб взяти участь в Акції, необхідно:

  • придбати принаймні одне з найменувань продукції, що бере участь в Акції з логотипом Акції на упаковці. Всередині упаковки (пачки) знаходится картка з покриттям, що стирається (далі - "Скретч-картка"). На кожній скретч-картці міститься інформація про те, чи отримали Ви шанс на участь в Акції.
  • знайти скретч-картку. Зняти захисний шар.
  • в разі, якщо під захисним шаром Ви побачите телефонний номер горячої лінії - Ви отримали шанс на участь в Акції,;
  • зателефонуйте за номером горячої линії та дайте відповіді на запитання оператора про те, до якої події у Вашому житті Ви хочете зовні змінитися. Режисери програми "Ви поїдете на Бал?" самостійно, без жодного втручання з боку Організатора, відберуть 1000 найбільш цікавих на їхній погляд історій. Автори цих історій стануть учасницями(ками) відбіркових відеозйомок і гарантовано отримають заохочення - фен марки Braun, модель якого зазначена нижче. Організатор Акції не приймає особистої участі і не несе жодної відповідальності за процес аналізу, відбору та визначення режисерами програми найбільш цікавих історій.
  • за результатами відбіркових відеозйомок режисерами програми "Ви поїдете на Бал?" самостійно, без жодного втручання з боку Організатора, будуть відібрані учасниці(ки) програм ТВ "Ви поїдете на Бал?". Якщо Ви потрапили у ТВ програму, в якості заохочення Ви отримаєте консультації кращих стилістів, перукарів і визажистов та підібраний спеціально для Вашого образу одяг.

Учасником Акції вважається особа, що придбала хоча б одне з найменувань продукції, яка бере участь в Акції, з логотипом Акції на упаковці.

2. Заохочення

Учасники Акції мають можливість отримати такі заохочення:

  • 250 000 щіточок для нанесення фарби,
  • 1000 фенів марки Braun Swіng BC 1400 V2

Організатор Акції залишає за собою право включити в Акцію додаткові заохочення.

Заміна заохочень грошовим еквівалентом або одного заохочення іншим не допускається. Заохочення не підлягають обміну чи поверненню.

Передача права на заохочення іншій особі не допускається.

3. Територія і строк проведення Акції

Акція проводиться на всій території України.

Акція проводиться з 12 січня 2006 року до 31 березня 2006 року включно.

4. Порядок і строки отримання заохочень

Видача заохочень проводиться Організатором Акції до 31 березня 2006 р.

Заохочення у вигляді однієї щіточки для нанесення фарби учасники Акції одержують при купівлі хоча б одного з найменувань продукції, що Бере участь в Акції, з логотипом Акції на упаковці. Щіточка для нанесення фарби прикріплюється до упакувки з логотипом Акції.

Заохочення у виді фена марки Braun Swіng BC 1400 V2 будуть вручені відібраним режисерами програми "Ви поїдете на бал?" учасницям(кам) відбіркових відеозйомок після їх завершення. Вручення фена Braun Swіng BC 1400 V2 здійснюється членами знімальної групи програми.

Оподаткування Учасників Акції, що одержали заохочення, провадиться відповідно до чинного законодавства України. Організатор Акції або призначений ним виконавець провадить нарахування та сплату податку з доходів фізичних осіб Учасниками Акції, що отримали заохочення, та направляє інформацію про отримання заохочення, нарахування та сплату податку до відповідних податкових органів. В подальшому Організатор Акції не несе відповідальність стосовно зобов'язань Учасників Акції, що одержали заохочення, у відношенні сплати податку з доходів фізичних осіб.

Після 31 березня 2006 р. Учасники, які не здійснили запит заохочення, втрачають на нього право. Незапитані заохочення Організатор Акції використовує на власний розсуд.

У випадку, якщо Учасник, що одержав право на отримання заохочення, через певні обставини, що не залежать від Організатора Акції, не має можливості отримати заохочення, він не має права на отримання від Організатора Акції жодної компенсації.

Організатор Акції не бере на себе відповідальність у відношенні будь-яких суперечок стосовно прав на Скретч-картки, що надають право на отримання заохочень, або стосовно власне заохочень. Організатор Акції не вступає в жодні суперечки по відношенню до визнання будь-яких осіб Учасниками Акції та прав на отримання заохочень. Організатор Акції не бере на себе відповідальність за визначення прав сторін у жодних суперечках.

Організатор Акції не несе відповідальності у відношенні використання заохочень Учасниками Акції після їх одержання.

5. Порядок і спосіб інформування про умови Акції

Інформування щодо умов Акції здійснюється за допомогою публікації в газеті "Теленеделя" (№ 3 від 12 січня 2005 року), анонсування Акції на телебаченні, розміщення офіційних Умов Акції на Інтернет-сайті www.pg.com.ua, розміщення скороченої інформації стосовно механіки Акції на зворотньому боці Скретч картки. Додаткова інформація про Акцію надається за телефоном гарячої лінії 8-800-505-0000 * протягом усього терміну проведення Акції.

Зміна Умов Акції можлива у випадку їхнього затвердження Організатором Акції та опублікування в газеті "Теленеделя" та інтернет-сайті www.pg.com.ua.

6. Надання інформації

Для участі в Акції необхідно надати наступну особисту інформацію: П.І.Б., номер телефону, адресу під час дзвінка за номером гарячої лінії. Для одержання заохочення у вигляді фена марки Braun Swіng BC 1400 V2 необхідно надати копію першої сторінки паспорту, копію Довідки про присвоєння ідентифікаційного коду.

Збір вищезгаданої інформації дозволить Організаторові якнайшвидше передати заохочення Учасникам, що мають на них право, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості. Ці дані можуть бути змінені Учасниками в будь-який час протягом усього терміну дії Акції шляхом додаткового інформування Організатора Акції.

Організатор Акції гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації він буде дотримуватись усіх положень діючого законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, а також застосовувати всіх доцільних запобіжних заходів стосовно зібраної інформації, і надавати її лище тим, хто має на це достатні законні підстави.

Беручи участь в Акції, кожен Учасник цим самим підтверджує свою згоду на використання наданої інформації Організатором Акції з маркетинговою і/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою, включаючи право публікації його імені і фотографії в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, без обмеження по території і терміну такого використання, і таке використання не компенсується (не оплачується) Організатором Акції або третіми особами.

7. Інші положення

Організатором акції є Товариство з обмеженою відповідальністю "Проктер енд Гембл Україна". Місцезнаходження Організатора: Україна, 04070, м. Київ, вул. Ігорівська/Набережно-Хрещатицька, 13/5, банківські реквізити: р/р 2600 8 200008 006 у Сітібанк Україна, МФО 300584, Код ЄГРПОУ 19341005. Місце проведення Акції - територія України. Терміни проведення Акції зазначені вище.

У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Умов, і/або питань, не врегульованих цими Умовами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог діючого законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.

Результати Акції є остаточними і не підлягають перегляду.

Надіслані Учасниками Акції Скретч-картки переходять у власність Організатора Акції і не повертаються Учасникам Акції.

* Всі дзвінки по Україні на номер гарячої лінії з стаціонарних телефонів є безкоштовними. Дзвінки з мобільних телефонів оплачуються за тарифами відповідного оператора.

Нагору  |  До списку всіх новин


© The Procter & Gamble Co.     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту