|   русский
Головна сторiнка
ЧТЕI сьогоднi
Факультети
Кафедри
Бiблiотека
Центр iнформацiйних технологiй
   Проблемна лабораторiя
  дистанцiйного навчання
Науково-дослiдна робота
Навчальний процес
Вища школа України на шляху
          до Болонського процесу
Золота книга випускника
Новини
Центр розвитку кар'єри
Спорт
Абітурієнту
        Газета інституту
Сходинками до profi
Пошук по сайту
Карта сайту
Адреса:
      58002 м. Чернiвцi,
               Центральна площа, 7
      58000 м. Чернiвцi, вул. Головна, 91,
         тел.(0372) 51-11-58, 3-20-10
          Тел/факс 51-11-58
      e-mail: main@chtei.cv.ua
          


Наукове товариство молодих учених і студентів


        Студентське наукове товариство (СНТ) ЧТЕІ було створено 1 вересня 2003 року. В 2005-2006 навчальному році його було реорганізоване у Наукове товариство молодих учених і студентів (НТМУС).
        Членами НТМУС є студенти та молоді вчені всіх факультетів, а керівним органом – Рада НТМУС. Очолюють НТМУС асистенти кафедри Міжнародної економіки та економіки підприємства Наталія Бикова й Артем Козменко. Засідання Ради відбувається один раз на місяць, де обговорюються результати науково-дослідницької роботи студентів, питання щодо прийняття участі студентів у наукових конференціях та семінарах.
        У 2005-2006 н.р. з допомогою наукового товариства було проведено на базі інституту міжнародну науково-практичну студентську конференцію "Стан та проблеми функціонування студентських організацій у вищих навчальних закладах" (10-12 листопада 2005 р.) та ІІІ Всеукраїнську наукову конференцію студентів та аспірантів "Перспективи економічного розвитку України в контексті євроінтеграційних процесів" (23-24 березня 2006р.).
        На ІІІ Всеукраїнську конференцію було подано понад 405 тез доповідей та заявок з 24 міст України (36 вузів). У конференції взяло участь більше 200 учасників, з яких приблизно 80 прибуло з Києва, Донецька, Харкова, Вінниці, Тернополя, Бердянська, Луцька, Черкас, Одеси та інших міст України. На конференції працювало 10 секцій. За їх підсумками були визначені кращі секційні доповіді та призові місця.
        В цій конференції взяли участь 108 студентів нашого інституту, в тому числі 26 - зайняли призові місця у різних секціях і 5 - нагороджено за кращі секційні доповіді.

Вгору

Повернутися










WEB майстер