This version of the page http://www.chicken.kiev.ua/gurman.phtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-16. The original page over time could change.
Chicken.Kiev - поиск и заказ столиков в ресторанах Киева

 
   «Рестораны Киева»
Интернет-журнал События Покритикуем Умереть молодым Совет и этикет Мировая кухня Тосты Профи

    Заказать столик
    Заказать банкет

    Chicken.Kiev рекомендует
    Бизнес-ланчи
    Детские меню
    Скидки в ресторанах
    Рейтинг ресторанов
    Книга отзывов

    Гурман-клуб
    Рестораны Украины
    Контакты
 
   Конкурс «Золотой колпак»
   Страницы ресторанов Киева:

 
    436 заведений Киева
 
   Поиск ресторанов:

  Расположение:
 

  Кухня:
 

  Стоимость на человека:
 

  Кредитные карты:
 

  заказ столика в он-лайн
  меню в он-лайн
  скидка от Chicken.Kiev
  Chicken.Kiev рекомендует
  с летней площадкой

   Великолепная семерка

  1. О`Панас
  2. Планета Суши
  3. IL Patio
  4. IL Патио-Венеция
  5. T.G.I. Friday`s
  6. Царское Село
  7. С.С.С.Р.

   Chicken.Kiev рекомендует!
Бар-ресторан «Ришелье»
Район: Красноармейская ул.
Кухня: Европейская, Итальянская, Французская
Цена: от $50 и выше на человека
скидка 5%
 
Подробно...
 
 

Chicken.Kiev >> Гурман-клуб

 

«Гурман-клуб»

журналу "The Ukrainian"


“Нобель” справді … нобелівський

Ще не дуже давно ресторан “Нобель” був відомий не стільки своєю кухнею, як оригінальними маркетинговими акціями (колись вони навіть прив'язали корову до ліхтарного стовпа на Червоноармійській вулиці).

Далі...


“Токіо” - на вершині

“Токіо” - перший ресторан, який вдруге підтвердив свій п‘ятизірковий статус. “Гурман-клуб” повернувся сюди через два роки, і яка це була прекрасна вечеря! Треба додати, що “Токіо” не тільки підтвердив свій статус, але й заробив на бал більше, чим довів стабільну якість і злагодженість у роботі свого закладу. Свідчать про це й думки членів клубу.

Далі...


"Імперії" - імперську якість!

Один з перших засідань "Гурман-клубу" проводили більш ніж два роки назад в ресторані "Імперія" готелю "Прим'єр Палац" і тоді вони отримали досить погану оцінку - тесту ресторан не склав.

Далі...


"Король драконів" живе у Києві

В усьому світі, та й у Києві вже також, китайські ресторани символізують місця, де можна смачно, проте недорого поїсти, хоч смак та інградієнти цієї їжі і відрізняютьс від місцевих норм. Однак, китайський ресторан може бути і "кращим з кращих", таким що пропонує ексклюзивні страви, так би мовити "haute couture" китайської кухні.

Далі...


Дизайн ресторану: що за цим стоїть

Як і ким створюються яскраві дизайнерські проекти, скільки коштує втілення мрії в інтер'єрі обговорити такі теми вирішив Інтернет-проект Chicken.Kiev і зібрав друге засідання прес-клубу "Ресторанний критик". Місце зустрічі - перше в Україні Fashion-TV Cafe "Марокана".

Далі...


Не зовсім "Мішлен", та все ж...*

Вже понад два роки "Гурман клуб" відвідує найкращі ресторани Києва й оцінює їхні страви. Ті ресторани, що за результатами анкет членів клубу дістають оцінку не нижче 4 по 5-бальній системі, стають "ресторанами, схваленими "Гурман-клубом". Таких сьогодні вже 13, їхні логотипи наводимо нижче. А для тих, чия оцінка 4,7 та вище, в січні 2003-го було введено новий статус - 5-зірковий ресторан "Гурман-клубу" . Це звання першим отримав ресторан "Марше".

Далі...


"Пєна"

Ви знаєте, що означає слово "ф'южен"? Словник дає такий переклад: "інтеграція, об'єднання, злиття, зрощення". А що таке "ф'южен" у кулінарії? Це коли гармонічно поєднуються кухні різних культур, зазвичай Сходу та Заходу, береться найкраще з обох і створюється гібрид - "ф'южен".

Далі...


Вперше в Україні - “Ресторанний критик”

Виховати ресторанного критика - таку мету поставив перед собою Інтернет-проект Chicken.Kiev. І створив прес-клуб “Ресторанний критик”. Тобто клуб, на якому провідні журналісти та експерти ділових, профільних і масових видань українського медіа-простору спілкуватимуться з фахівцями та ньюсмейкерами ресторанного бізнесу. Засідання проводитимуться щокварталу.

Далі...


Танцюючий “Гурман”

“Мамбо” з’явився на ресторанній карті Києва рік тому й одразу ж заявив про себе свіжою яскравою рекламою, цікавими вечірками та оригінальним меню.

Засідання 24 липня члени клубу запам’ятають надовго, оскільки воно було одним з найвеселіших та найцікавіших за його історію. Знайомство з рестораном навіть почалося незвично. Справа в тому, що перш ніж запросити кудись своїх членів, “Гурман” проводить тестування на так званій “пробній вечері”, де й вирішується, чи відповідає кулінарний заклад рівню клубу.

Далі...


Ніч “боса нова”

Cтиль “боса нова” (або як ще його називають - бразильський джаз) виник не так давно, але завдяки своїй мелодійності та чіткому ритму швидко здобув прихильників у всьому світі. Найвідоміший виконавець “боса нови” Жіао Жільберто ознайомив з цим стилем джазиста Антоніо Карлоса Жобіма, який почав виконувати пісні в стилі “боса нова” англійською мовою. Це підняло популярність бразильського джазу в англомовних країнах. Прикладом пісні в стилі “боса нова” є всесвітньо відома пісня “Besa me mucho” Консуело Веласкеса.

Далі...


СТАТУТ

Головною ціллю Гурман клубу журналу "The Ukrainian" (надалі - "Гурман клуб") є покращити якість трапезування та обслуговування в кращих ресторанах міста Києва.

"Гурман клуб" створюється також для того, щоб ознайомити членів "Гурман клубу" з кулінарним мистецтвом та винними картами кращих ресторанів міста Києва, сумісність різноманітних вин з тими чи іншими стравами, а також історію кухні та виноробства різних країн.

Далі...


Ми завжди раді новим членам! Просимо повідомити свої координати, якщо ви
бажаєте отримувати запрошення.

Tel. 044-228-00-02. Fax. 044-228-75-77
E-mail: TUCClub@pickard.kiev.ua


 
 
   Рассылка Chicken.Kiev
  Новости
  ресторанной жизни Киева  

ОНЛАЙН-ЗАКАЗ
Закажите столик через Chicken.Kiev и получите
скидку 5-10%
в лучших ресторанах Киева
ЗАРЕГИСТРИРУЙТЕСЬ
чтобы получить дисконтную карту Chicken.Kiev

Тост дня

Русская женщина! Кланяйтесь ей!
Славьте, мужчины, пойте, мужчины!
Все она вынесет, многое сможет,
Щедрое сердце утешит, поможет.
Белая лебедь на глади воды -
Русская женщина! Нет ей цены!

Другие тосты...
«Котлета по-киевски»

Котлета по-киевски - вещь вкусная, и приготовить ее - проще простого.

Рецепты котлеты по-киевски...



 
  © 2000-2006 Chicken.Kiev Chicken Kiev (Eng.) - котлета по-Киевски, Oxford Dictionary