This version of the page http://www.vizor.lutsk.ua/press1.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-14. The original page over time could change.
- - В I З О Р - -
 





 













 




Що провайдер нам запропонує...

Газета "Споживач" №11 (23) 25 березня 2004 р. 7 стор. "F1: комп'ютерна сторінка". Статтю підготував журналіст Андрій Сляднєв.

Ось і настав час, коли пристрасті, викликані першим досвідом проходження гри Unreal Tournament, трохи вщухли, і захотілося чогось більшого, а саме - підключитися до всесвітньої "павутини" - інтернету. Тим більше, що модем вже є (далекоглядні менеджери в комп'ютерній фірмі "поклопотали" про майбутнє і встановили в комп'ютер материнську плату з вбудованим модемом). А якщо його ще немає - читайте статтю в № 9 від 4 грудня 2003 року і мерщій купуйте - всесвітня мережа чекає на вас.

Хто ж у Луцьку на сьогоднішній день пропонує послуги підключення до інтернету? Які умови підключення пропонує кожна компанія? Чи дорого обходиться робота в мережі? На ці та інші запитання ми постараємося відповісти у цій статті.

Для використовування в домашніх умовах найбільший інтерес викликає підключення до інтернету за допомогою звичайного телефонного зв'язку, або як його ще називають - "dial-up access" (комутований доступ). Саме на цей (найнародніший) вид підключення звернемо свою увагу.

Отже, на сьогоднішній день у місті Луцьку є 6 компаній, що надають послуги доступу в інтернет, або науковою мовою - інтернет-провайдерів. Озброївшись блокнотом і диктофоном, я "пішов у народ", тобто по провайдерах.

Почати вирішив з найвіддаленішого - підприємства "Візор", що знаходиться за адресою: вул. Потебні, 50.

Розповідає менеджер з реклами підприємства "Візор" Яблонська Алла:
- Для того, щоб користуватися інтернетом від "Візора" - достатньо мати комп'ютер з модемом, телефон та бажання. При наданні послуг підключення за комутованим з'єднанням можливі такі види роботи: за угодою та за картками. Картки є найпростішим видом доступу. Їх можна рекомендувати тим, у кого виникає необхідність працювати періодично і немає бажання укладати угоду. Картки можна придбати або в офісі, або в магазині "Екран". Робота з карткою дуже проста - під захисним шаром знаходяться логін (умовне ім'я) та пароль (комбінація різних символів). Після запуску програми створення нового з'єднання послідовно вводяться телефон, логін та пароль. І все - ви в мережі.

Для укладання угоди необхідно з паспортом прийти до офісу, обрати один із видів підключення (погодинна оплата або один із пакетів). Підключення (отримання логіну та паролю) - безкоштовне. При підключенні безкоштовно надається поштова скринька.

З 1 квітня 2004 року ми запропонуємо такі ціни:
При погодинній оплаті:
Перший внесок за 10 годин - 27.6 грн.
Погодинна оплата: з 8.00 до 21.00 год. - 2.76 грн./год.
У вихідні та святкові дні цілодобово та з 21.00 до 8.00 год. у робочі - 1.61 грн./год.

При необмеженому доступі:
Інтернет вихідного дня - 42 грн./місяць.
Нічний інтернет (з 0.00 до 8.00 год.) - 30 грн./місяць.
Вечірній інтернет (з 19.00 до 24.00 год. + вихідні) - 66 грн./місяць.
Цілодобовий інтернет - 186 грн./місяць.
Бізнес необмежений (з 8.00 до 19.00 год.) - 132 грн./місяць.
Бізнес-ліміт (2 год. на добу) - 54 грн./місяць.
Домашній інтернет (з 19.00 до 9.00 год. + вихідні) - 4.8 грн./доба.

Ціни вказано з урахуванням ПДВ.

Також необхідно пам'ятати, що до всіх вказаних цін необхідно додавати плату за користування міським зв'язком - 1 грн. 80 коп. за годину.

Наша компанія надає послугу тестового підключення (для тих, хто хоче впевнитись, що швидкість роботи в мережі влаштовує) - протягом 30 хвилин відкривається доступ до всієї мережі. Щоб скористатись цією послугою, достатньо зателефонувати за телефоном 6-15-39.

Підприємство для кожного клієнта веде статистику: скільки часу проведено у мережі, скільки залишилося коштів, та інше. Щоб дізнатись про це, необхідно зайти на сайт фірми за адресою: www.vizor.lutsk.ua у розділ "Статистика".

У кінці кожного місяця клієнту надсилається електронний лист, в якому повідомляється, скільки грошей залишилося на рахунку. При використанні всіх коштів протягом місяця приходить повідомлення про нульовий баланс. Після цього необхідно у найближчому відділенні будь-якого банку перевести певну суму на рахунок нашої компанії - і можна знову працювати у мережі...



 Свiт "Вiзор" | Новини | Нашi цiни | FTP-сервери | Контакти



Волинська інформаційна мережа






© 1999-2005 Вiзор
Розробка i дизайн - веб-студiя "Терен"


На головну сторiнку Зворотнiй зв'язок
 

  • ErrorSafe
  • DriveCleaner
  • SysProtect
  • SystemDoctor
  •