This version of the page http://www.vizor.lutsk.ua/iptv.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-14. The original page over time could change.
- - В I З О Р - -
 





 













 




Про IPTV: майбутнє починається сьогодні...


Протягом XX-го сторіччя технології зв'язку постійно змінювалися. Спершу телефонний зв'язок був провідним, а телебачення - ефірним. Пізніше на заміну прийшли безпровідні сотові мережі та кабельне телебачення.

На початку XXI-го сторіччя від звя'зку знову чекають кардинальних змін, цього разу на основі технології комутації пакетів. ІР-телефонія вже давно використовується як економічна альтернатива зв'язку на великих відстанях.
Тепер черга ІР-телебачення перевтілитись з лабораторної іграшки для інженерів-ентузіастів в перспективний напрямок розвитку індустрії розваг.

Девіз сьогодення - "Все через ІР"

Ми пропонуємо абонентам мережі СвітLAN сервіс "Візор-TV", побудований на технології передачі зображення по ІР-мережі. Віднині для перегляду улюблених телепрограм на Вашому комп'ютері, Вам не потрібно купувати спеціальне обладнання (TV-карти, супутникові антени і т.п.).
Достатньо просто під'єднатися до мережі СвітLAN, провести відповідне налаштування - і Ви отримаєте новий сервіс "Візор-TV", один із перших на Україні зданий в експлуатацію.

Кваліфіковані спеціалісти підприємства "Візор" впровадили його в життя для Вас, наших користувачів.
"Візор-TV" буде постійно розвиватися та вдосконалюватися. Ми надаємо Вам ІР-телебачення як інтегровану послугу, а не як альтернативу кабельному чи супутниковому телебаченню і вважаємо це стратегічно важливим.

Хотілося б відзначити, що лише рік тому про подібні "дива" велися тільки розмови, а зараз підприємство "Візор" надає послугу ІР-телебачення в повному обсязі.
Ми бажаємо, щоб все більше жителів міста Луцька отримували сучасні, недорогі мультимедійні послуги та якісний Інтернет. Ми впроваджуємо в нашій країні сервіси на рівні європейських, а, можливо, і на крок попереду Європи. Чим ми гірші?

Незабаром ми зможемо забезпечити під'єднання до мережі в усіх основних районах міста (33-ій та 40-ий квартали, район ДПЗ та вокзалу, центр міста).
Чекаємо Ваших замовлень на під'єднання.

Заповнені і відіслані Вами замовлення проходять обробку та аналіз і згідно цього формується наряд на роботи. Час виконання робіт попередньо узгоджується за вказаними Вами телефонами.
Ми раді, що сервіс "Візор-TV" знайшов своїх активних користувачів.
На нас рівняеться країна, місто, ми є законодавцями моди телекомунікацій.



 Свiт "Вiзор" | Новини | Нашi цiни | FTP-сервери | Контакти



Волинська інформаційна мережа






© 1999-2005 Вiзор
Розробка i дизайн - веб-студiя "Терен"


На головну сторiнку Зворотнiй зв'язок
 

  • ErrorSafe
  • DriveCleaner
  • SysProtect
  • SystemDoctor
  •