This version of the page http://blog.management.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-06. The original page over time could change.
Менеджмент @ БЛОГ

05/09: Пам’ятка керівникові

Тема: Загальна
Написано: danyliuk
Додати коментар
Дивилися: 24
На сайті Элитариум.ру опубліковано статтю, де відомий конструктор літаків С.В.Ілюшин дає не більше не менше, а 26 пунктів так званої „Пам’ятки керівникові”. Сподіваюсь, нашим читачам цікаво було б ознайомитися з цим переліком, тим більше, що корисність деяких порад, на мою думку, має бути викарбувана на камені, а суперечливість та неоднозначність інших заслуговує окремого обговорення.

» Читати далі

04/09: Способи проявити себе (Частина 2)

Тема: Загальна
Написано: Jarofed
Додати коментар
Дивилися: 46
Як і було обіцяно, продовжуємо говорити про власний розвиток та розкриття. Нижче наведено ще п’ять способів проявити себе, з блогу Rajesh Setty.

» Читати далі

01/09: Чому нам так важко змінюватися?

Тема: Загальна
Написано: Jarofed
5 Коментарі
Дивилися: 60
Старий, як світ, вислів: „Хто не хоче – шукає причини, хто хоче – шукає можливості!” якнайкраще ілюструє те, про що бояться зізнатися собі натхненники змін. Вони, самі того не підозрюючи, часто сповідують принцип: „легше сказати, ніж зробити” і взагалі відмовляються від будь-яких активних дій на виконання поставлених перед собою завдань. Чому ж так важко досягнути мети і зробити перший (а потім другий і третій) кроки до забезпечення змін? Адже, якщо ми не вміємо міняти себе, то як можна говорити про зміни у бізнесі? І про яке управління змінами взагалі може йтися?

» Читати далі

31/08: Вчимося проявляти себе

Тема: Загальна
Написано: Jarofed
2 Коментарі
Дивилися: 89
Кожен намагається проявити себе так, як вміє. І це прагнення легко зрозуміти – унікальна людина отримує унікальні можливості. А якщо зважити на те, що кожен має свої особливості – то стає зрозумілим - шлях „нагору” відкритий для всіх. Проте, довести свою особливість іноді буває дуже складно. Багато хто зневірюється, вважаючи це неможливим. Але завжди слід пам’ятати – успіх посміхається наполегливим...

» Читати далі

30/08: Консультанти та управлінці – "іконічні" посади нашого часу

Тема: Загальна
Написано: Jarofed
Додати коментар
Дивилися: 67
Консультанти та управлінці, подібно до перукарів та зірок естради (знаменитостей) – це своєрідні „іконічні” посади XXI-го століття. Так стверджує The Work Foundation. Саме через ці чотири професії можна побачити модель сучасного робочого життя. Ці чотири ролі були вибрані не випадково. Для цього було досліджено тенденції, які впливають на професії сучасного світу, а потім відібрано тих людей, які персоніфікують їх.

» Читати далі

29/08: Чверть працівників переконані, що вони кращі за своїх керівників

Тема: {моя} Робота
Написано: Jarofed
Додати коментар
Дивилися: 73
Хто б сумнівався? Всі ми дуже добре розбираємося у тих справах, які нам ніколи не доводилося виконувати. А значить переплюнути шефа – це ми легко і з радістю...

» Читати далі

28/08: Межа між професійним та особистим життям розмивається?

Тема: Загальна
Написано: danyliuk
Додати коментар
Дивилися: 79
Експерти міжнародної аудиторсько-консалтингової компанії Deloitte обіцяють, що у найближчому майбутньому зникне межа між професійним та особистим життям,. Причина - розвиток нових інформаційних технологій. Цей процес вже дуже помітний. На думку експертів, уже через кілька десятків років багато хто забудуть, що таке офіс.

» Читати далі

23/08: Пишіть зараз, а дихати будете потім

Тема: Загальна
Написано: danyliuk
2 Коментарі
Дивилися: 82
Я все думаю-міркую: чому в нашому блозі регулярно реєструються нові учасники, однак виконати таку цілком здавалося б передбачувану дію як написати новий постинг - це майже нонсенс? Адже для чогось реєструються, чимось керуються... При цьому абсолютно ніяких додаткових преференцій зареєстрованим користувачам не надається.

» Читати далі

22/08: Найбільш прибуткові професії в Україні

Тема: {моя} Робота
Написано: Jarofed
1 Коментар
Дивилися: 218
Вчора, 21 серпня, на сайті korrespondent.net було опубліковано статтю про найбільш прибуткові професії в Україні. Висновки навряд чи видадуться дивними – найбільш високооплачуваними професіями є посади фінансових директорів, фінансових менеджерів і головних інженерів великих промислових підприємств. Цікаво, куди із цього списку поділися генеральні директори? Невже їхні зарплати не належать до найвищих?

» Читати далі

21/08: Українська блогосфера. Де ж ти, рідненька?

Тема: Інтернет
Написано: danyliuk
6 Коментарі
Дивилися: 99
У серпневому номері журналу „Домашний ПК” опубліковано невеличку статтю Максона Пуговського „Украинская блогосфера”.

Прочитавши ії я зайвий раз упевнився, що такого поняття як „українська блогосфера” не існує. Є якісь окремі більш-менш популярні блоги, які живуть переважно власним життям. Але казати про тенденцію навіть елементарної цікавості до цієї теми в Україні, на мою думку, поки що зарано (сподіваюсь, що поки що...)

» Читати далі

CТОРІНКИ: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
<    Вересень 2006    >
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930