Укр    Рус
Про компанію
Новини
Продукція
Виробництво
Дистрибуція
Доставка води
Для преси
Вакансії
Контакти

ПIДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ
НОВИН КОМПАНIЇ     
  Головна   Карта сайту   Зворотний зв'язок
 
 
 
 
 
 
 
 
 

НОВИНИ КОМПАНIЇ
19.07.2006
IDS Group підбила підсумки ринку бутильованих вод за перше півріччя 2006 року
Продажі лідера ринку - компанії IDS Group у першому півріччі 2006 року склали близько 147 млн. літрів (зросли на +15.6% у порівнянні з аналогічним періодом 2005 р.).
Докладнiше »

06.06.2006
Якість продукції Миргородського заводу мінеральних вод підтверджено міжнародною системою ХАССП
Вже вкотре Миргородський завод мінеральних вод, що входить до холдингу IDS Group, отримує визнання не лише державних, а й міжнародних органів на підтвердження ефективності виробництва та якості продукції.
Докладнiше »

16.02.2006
«Моршинська» виборола перемогу в регіональному етапі конкурсу «100 найкращих товарів України»
У Львові відбулося нагородження кращих підприємств області в рамках Всеукраїнського конкурсу якості товарів, робіт і послуг «100 найкращих товарів України». Серед переможців - виробник природної столової води «Моршинська» - Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», що входить до IDS Group.
Докладнiше »

ПРО КОМПАНIЮ

      IDS Group є лідером вітчизняного ринку мінеральних вод у всіх його категоріях. Сьогодні компанія контролює понад 20% ринку, та її частка практично втричі більша, ніж у найближчого конкурента. Холдинг IDS Group було створено наприкінці 2004 року внаслідок об'єднання найпотужніших українських виробників мінеральних вод та їх дистрибуторів: Миргородського заводу мінеральних вод, Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар», ЗАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи» («ІДС») і ВАТ «Нова». Об’єднана компанія виробляє і просуває на ринок збалансований портфель популярних мінеральних вод, що видобуваються в екологічно чистих курортних регіонах України («Миргородська», «Моршинська», «Старий Миргород», «Аляска», «Сорочинська»), а також імпортує із Грузії справжній «Боржомі».

Докладнiше »
 

 
   Розроблено Inline  
© ЗАТ «IДС » 2005-2006. Всi права захищенi.