Кредит
Карти Тернополя:

www.misto.net/map
www.com.te.ua/map








Агенція нерухомості „Яворина” успішно працює на ринку нерухомості з 1992р.
Починаючи свою діяльність на ринку нерухомості, компанія з самого початку ставила для себе найвищу мету і завдяки наполегливості, притаманній справжнім професіоналам, зуміла зайняти і утримувати позицію лідера в галузі.
Сьогодні агенція нерухомості „Яворина” – це визнана й авторитетна компанія, що володіє стійкою репутацією надійного партнера, компанія, яка надає цілий комплекс послуг у сфері нерухомості. Зберігаючи досвід і традиції минулих років, втілювати і розвивати новий набір послуг, необхідний нашим клієнтам і партнерам – саме це є справжнє призначення і відповідальність лідера.
НОВИНИ:
НОВИНИ КОМПАНІЇ:
Привітання
 21 / 08 / 2006
Щиро вітаємо Віце-президента АФНУ, голову Тернопільського регіонального відділення з призначенням на високу посаду Заступника міського голови-керуючого справами Тернопільської міської Ради Венгриновича Юрія Олександровича! Впевнені, що великий досвід роботи в громадських організаціях України допоможе Юрію Олександровичу досягти нових висот на державній службі. Зичимо творчої наснаги та плідної праці на обраному шляху!
 
Рада АСНУ (Асоціація Спеціалістів по Нерухомості України) №1 (м. Київ)
 21 / 02 / 2006
Венгринович Юрій Олександрович директор ТОВ "Яворина", віце-президент АФН(р)У; відвідав засідання Ради АСНУ яке відбулось 10 лютого у м. Києві.
 
Запрацював сайт YAVORYNA.TE.UA
 01 / 12 / 2005
З сьогоднішнього дня в у всесвітній мережі з`явився новий ресурс присвячений нерухомості та всьому, що пов`язано з нею. Агенція нерухомості "Яворина" стала першою серед тернопільських агенцій, що відкрила своє представництво в інтернеті
 
Торгівельні, соціально-побутові, адміністративні об'єкти (8)
Діючий бізнес (1)
Виробничо-складські комплекси (5)
Оренда (0)
Земельні ділянки (3)
Інформація про базу даних квартир на первинному і вторинному ринку нерухомості, будинків, дач, земельних ділянок та ін.
Партнери:



Компанії-учасники
Української
Ріелторської Групи







Погода, валюта:

Про нас | Новини | Корисно | Послуги | Контакти АH "Яворина", м. Тернопіль, вул. Замкова, 7, E-mail: admin@yavoryna.te.ua
Tел/факс.: +38 (0352) 52 10 67, тел.: 25 07 65, 25 57 76
На головну Написати листа