This version of the page http://svetlovodsk.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-01. The original page over time could change.
Светловодск
     
Логин:
Пароль:
 
Регистрация
Восстановление пароля
 
     
Рекламный блок

Сообщение от администратора

admin
Приветствуем Вас на обновленной версии нашего сайта!
Работа еще не закончена полностью, ведутся доработки.
Новые сервисы: гостевая книга, форум, фотогалерея. В связи с нехваткой времени фотогалерея пуста, но есть возможность добавления фото зарегистрированными пользователями. Если у вас есть хорошие фото Светловодска - регистрируйтесь, добавляйте свои фотографии.
Всем хорошего настроения!

На громадських слуханнях

Светловодск
На громадських слуханнях з тарифів на компослуги громада так не стала бік влади проти комунальників
Громадські слухання з тарифних питань у Світловодську, ініційовані міською владою і які було перенесено з 23 на 28 серпня через погодні умови, нарешті відбулися. Не можна сказати, що „зелений” театр Парку культури ім. Т.Г. Шевченка було заповнено ущент, та, все ж, означений форум викликав жваве зацікавлення значної кількості громадян...
Відкриваючи слухання міський голова Павло Солодов повідомив громаду про стан справ у житлово-комунальному секторі міста. А вони, за його словами, у доволі занедбаному стані, проблеми накопичувалися роками. Тому щось треба робити, аби наповнити конкретним змістом і, безумовно, фінансами, виконання міської Програми реформування ЖКГ на 2005-2010 роки.

Друга частина сьомої сесії Міськради не була позбавлена драматизму

Светловодск
Друга частина сьомої сесії Міськради не була позбавлена драматизму. Втім, як і її перша
Після 21-денної перерви у роботі VII сесії міськради V-го скликання, 36 тутешніх обранців на чолі з міським головою Павлом Солодовим зібрались у фойє Палацу культури аби провести другу частину її пленарного засідання.
Вже на початку виявилося, що не всіх міськдепів задовольняє порядок денний. Так, БЮТівець Віталій Юшко хотів би розглянути питання, що було узгоджене на профільних комісіях, щодо скасування рішення виконавчого комітету від 6 липня поточного року про призначення тимчасових перевізників на маршрутах загального користування. Таким чином, деякі депутати бажали встановити істину відносно перевізної компанії „Екіпаж”, яку, як вони вважають, було безпідставно усунено від роботи на маршрутах. На що голова відповів, що це питання буде внесено на розгляд наступної сесії. Та наполегливість пана Юшка взяла гору – депутати проголосували за включення означеного питання на розгляд саме цієї сесії.

День Незалежності з Нестором Махном — вільне, не заформалізоване свято

Светловодск
Можна з упевненістю сказати, що літературно-музичний андерґраундовий фестиваль „День Незалежності з Нестором Махном”, який проходив 24-25 серпня на батьківщині українського анархізму, в рідних місцях його легендарного адепта у Гуляй полі Запорізької області, виявився чи не єдиним святковим заходом на всій Україні, на який українські чинуші та політикани ще не встигли наложити свої засалені лапи. В цьому й була його ідентичність на тлі стандартного, а відтак, заформалізованого святкування цього найбільшого державного свята в межах України. З огляду на це ваш кореспондент не міг не „відрядитись” до безкрайніх таврійських степів і як мас-медійник, і як учасник музичного та літературного відділень фесту.

За одну ніч у Табурищі вкрали аж три "Москвича". Але й сищики — не промах

Светловодск
Ніч з 26 на 27 серпня у Світловодську була позначена „спалахом” крадіжок авт окремо взятої марки в окремо взятому мікрорайоні – три „москвича” було угнано тієї ночі у Табурищі. За словами одного із сищиків на місці пригоди – схоже на діяльність, так званого, організованого злочинного угрупування. Для правоохоронців це виклик, зазначив він. І вони його прийняли...

Павло Солодов: сто днів роботи на посаді міського голови

Светловодск
Шлях до посади міського голови у Павла Солодова видався складним і надто затягнутим судовими колізіями з кандидатами, які не могли змиритися з вибором громади.

З того часу минуло 100 днів – термін, коли вже можна озирнутися і проаналізувати свою роботу. Отже, Павло Солодов, Світловодський міський голова – коротко про основні напрямки роботи.

Не забуваймо про двоколірний символ Української нації!

Светловодск
У гаморі святкування Дня Незалежності України, не кожний згадає за ще одне свято, яке відбувається за день до 24 серпня – День Українського Прапору. Нашого древнього народного стягу. Саме древнього, бо помиляються московські „історики” та тутешні „знавці”, коли стверджують, що синьо-жовте знамено запозичене зі шведського „Tre krunoor”. Це їхній трикольор цар Пьотр І поцупив у голландців, лише змінивши місцями кольори, тай назву „Русь” (Росія) у нас стьобнув, щоб солідніше виглядати. А натомість українські вояки ще за прапрадідівщини з синьо-жовтим прапором супроти монголо-татар змагалися. Вони їх так і називали – „хох-хулу” (монгольською хох – синій, хулу – жовтий). От і виявляється, що утворене від цього похідне – „хохол” – не таке вже й образливе для українців...

Круглий стіл

Светловодск
До повного "кругу" "круглого" столу на "Світловодськпобуті" не вистачило "дрібнички" – когось від виконкому

З завершенням літа і наближенням, так званого, осіннє-зимового періоду, все більшої „розкрутки” набуває тема тарифів на послуги теплогенеруючої організації СП ТОВ „Світловодськпобут” – 4 гривні 98 копійок за квадратний метр опалювальної площі геть не тішить пересічних громадян.

Варто зазначити, що він не тішить і сам „Світловодськпобут”...Тому, з ініціативи телевізійників ТРК „Веселка”, минулої п’ятниці було зорганізовано „круглий” стіл за участю заступника гендиректора СП ТОВ „Світловодськпобут” Романа Петрова, головних економіста і інженера цього підприємства Наталії Іванушко і Олександра Сича відповідно, представників громадськості та тутешніх журналістів...Мали би бути – а їх повідомили заздалегідь – і представники виконкому, які переймаються за посадою міською комуналкою. Їх – не було...

Представники депутатського корпусу міста закликають мера виправитись

Светловодск
Остання VII сесія міської ради виявилась доволі резонансною і, не скільки вагомістю, прийнятих на ній рішень, скільки покажчиком глибини розбіжностей поміж більшістю депутатського корпусу міста і виконавчою владою на чолі з міським головою Павлом Солодовим. Останній, відразу по завершенню сесії, провів пресову конференцію для міських ЗМІ, на якій, апелюючи до громади, піддав критиці рішення сесії, а деяким депутатським комісіям закинув звинувачення у некомпетентності.

Реакція депутатів, переважно - представників фракції ПР, а також БЮТ і СПУ, - не забарилася. Вони-то і зібралися у кабінеті секретаря МР Геннадія Френкеля заради відновлення „паритету” на висвітлення свого бачення перебігу сесії та її результатів і для оцінки діяльності міського голови і його команди.

Типовий, не типовий трагічний випадок

---
З недавніх пір у Світловодську набула поширення одна чутка, початок, якої нагадував завше мелодраму, а фінал – кривавий бойовик з елементами трилеру... Річ у тім, говорили „знавці”, що в тутешньому морзі вже тиждень перебуває труп 16-річної дівчини. Вона, явно, не з цих місць, бо ніхто по неї не звертався. А, якби і звернувся – упізнати молоду людину виявилось би доволі складно з причини спотворення обличчя... На запитання, що ж то воно сталося – давалася така відповідь: один дрібний 40-річний бізнесмен, який проживав разом з дружиною в на останньому поверсі дев’ятиповерхівки на вулиці Приморській завів собі для любовної насолоди 16-річну не місцеву дівчину. Знімав для неї квартиру, у якій, також, конспіративно з нею зустрічався. А коли його дружина поїхала у відрядження – свою пасію запросив до себе. Та їхній романтичній зустрічі перешкодила дружина, яка достроково повернулася додому. Обуренню обманутої жінки не було меж – вона почала жорстоко бити юну фаворитку свого чоловіка. А той, натомість, аби виправитись і продемонструвати подружню вірність, почав допомагати своїй коханій. Коли подружня пара переконалася, що життя полишило дівчину, виникло питання: що робити з трупом? Спочатку хотіли спустити його сміттєпроводом – не пролазить. Тоді вони просто тупо скинули його з 9-го поверху. А там – хто його розбере – звідки він узявся...
Вернуться назад « [1] 2 3 ... 22 23 24 » Следующая страница
Рекламный блок
Меню сайта
Главная
Светловодск
Украина
Справка
Top-20

Потік туристів зі Світловодська до Європи нечувано зріс

Курець – також людина й громадянин

Бентежать тарифи простих громадян

Очередная сессия состоялась. Обещанной «революции» не произошло…

Ліфтова "епопея" триває

Не занапастити душу дитини

Світловодський водоканал готовий вдатися до крайнощів - страйкувати

До уваги громади міста!

Переваги ґендерної рівності

Згоріло авто. Постраждала тополя

Місто співало, місто вигравало, день народження свій зустрічало...

Сміттєзвалище

Павло Солодов: сто днів роботи на посаді міського голови

Представники депутатського корпусу міста закликають мера виправитись

Сообщение от администратора

в Светловодском интернете праздник!

На терезах - гаряча вода та... життя

Сообщение от администратора сайта

Владимир Волков: «Честно говоря, я не ожидал…»

За одну ніч у Табурищі вкрали аж три "Москвича". Але й сищики — не промах

Почтовая служба
Логин:
Пароль:
Домен:
Регистрация | Забыли пароль?
Погода в Светловодске

Прогноз на неделю
Есть повод! :)
Сегодня
День знаний.

В ближайщее время:
02.09.2006
День предпринимателя.

08.09.2006
День физической культуры и спорта. День украинского кино.

09.09.2006
День работников нефтяной, газовой и нефтеперерабатывающей промышленности. День танкиста.

15.09.2006
День фармацевта. День изобретателя и рационализатора.

16.09.2006
День работников леса.

Полный список праздников
Добавить событие
Архив новостей

Август 2006 (19)

Июль 2006 (14)

Июнь 2006 (17)

Май 2006 (32)

Апрель 2006 (34)

Март 2006 (39)

Февраль 2006 (29)

Январь 2006 (23)

Декабрь 2005 (21)

Ноябрь 2005 (8)

Статистика


 
Copyright © 2005-2006 Интернет-издание "Светловодск". Все права защищены.
О проекте | Сотрудничество | Наши баннеры | Реклама на сайте | Каталог сайтов |Обмен ссылками | Наши проекты | Партнеры | Обратная связь
Главный редактор Интернет-издания "Светловодск" - Татьяна Дроздова, администратор и автор проекта - Богдан Дроздов.
Информация, размещаемая на страницах сайта предоставлена печатными изданиями г.Светловодска, собрана в сети Internet, либо добавлена зарегистрированными посетителями.
Любое копирование и републикация материалов сайта возможна только при наличии обратной ссылки на http://svetlovodsk.com.ua, либо же одного из рекламных баннеров проекта.
Ответственность за содержание информации несет автор, за содержание рекламы - рекламодатель. Администрация сайта не всегда согласна с мнением авторов.
Хостинг предоставлен PrivatHost. Система сайта - Data Life Engine.