This version of the page http://fpsu.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-08-09. The original page over time could change.
Федерація професійних спілок України - Головна












- 27 липня 2006 року у Прес-центрі Федерації профспілок України відбувся брифінг         - ВИМОГИ Федерації профспілок України до Кабінету Міністрів України        - У Києві на майдані Незалежності пройшла Всеукраїнська профспілкова акція протесту       






ГоловнаНовиниПро ФПУВсеукраїнські галузеві профспілкиТериторіальні об'єднання організацій профспілокЗАТ "Укрпрофоздоровниця"ЗАТ "Укрпрофтур"Профспілкове навчанняНапрями діяльностіМіжнародні профспілкові організаціїНа допомогу членським організаціямПрофспілкова пресаЗМІ про профспілкиЕлектронна бібліотекаФотогалереяОпитуванняЗворотній зв'язокМультимедіаМапа сайтуРозсилкаАрхів



ПЕРЕДПЛАТА НА НОВИНИ





Наше опитування



Чи готові Ви особисто підтримати акції протесту профспілок проти підвищення цін на газ, електроенергію, телефонний зв' язок тощо?

Ні
Так
Візьму участь у мітингу, маніфестації за місцем проживання
Візьму участь в акціях у м. Києві, якщо профспілки організуюють виїзд



Дивитись результати









Останні новини


08.08.2006, 13:50  |  Загальні новини

7 серпня 2006 року відбулася зустріч Голови ФПУ Олександра Юркіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні паном Райнгардом Шеферсом.

        Пан Райнгард Шеферс, який тільки 14 липня приступив до виконання своїх обов’язків, виявив велику зацікавленість в процесах, що відбуваються в профспілковому русі України... Голова ФПУ проінформував пана Посла про роль та місце профспілок в Україні на сучасному етапі, зокрема про трудовий конфлікт профспілок з Урядом України, роботу над новим Трудовим кодексом, події в профспілковому житті України, які мали місце останнім часом. Сторони також обмінялися  думками щодо майбутнього профспілок в Україні та Німеччині.






04.08.2006, 16:00  |  Загальні новини

3 серпня 2006 року в м.Києві відбувся семінар "Стратегія та механізми взаємодії Державної інспекції праці з Національною тристоронньою соціально-економічною радою при Президентові України у забезпеченні дотримання законодавства про працю"



         У роботі семінару прийняли участь заступник Голови ФПУ Осовий Г.В., голова Профспілки працівників державних установ України Нікітіна Т.В., керівник управління правової роботи апарату ФПУ Коваленко В.М.



[ докладніше ]



04.08.2006, 15:09  |  Загальні новини

2 серпня 2006 року виповнилося 10 років з часу створення державної інспекції праці Міністерства праці України.



           З цієї нагоди у приміщенні Міністерства праці та соціальної політики України відбулося розширене засідання Колегії Держнаглядпраці за участю Міністра праці та соціальної політики України з обговоренням питання порядку денного «Про підсумки діяльності державної інспекції праці та визначення напрямків ї завдань її роботи на майбутній період».


[ докладніше ]



03.08.2006, 13:02  |  Загальні новини

Стан врахування Кабінетом Міністрів України та Верховною Радою України пропозицій Федерації профспілок України до Основних напрями бюджетної політики на 2007 рік



          27 липня ц. р. значно пізніше законодавчо встановленого терміну Верховна Рада України прийняла Постанову «Про основні напрями бюджетної політики на 2007 рік», Пропозиції Верховної Ради України до цього документу, а також Доручення Верховної Ради України Кабінету Міністрів України.



[ докладніше ]



02.08.2006, 17:38  |  Новини членських організацій

До відома членських організацій



         Наприкінці липня фахівці ФПУ прийняли участь у засіданні громадської експертної ради Міністерства економіки України. Членами Ради було підтримано проект Закону України “Про управління об’єктами державної власності” та проект Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації”.


[ докладніше ]



02.08.2006, 10:12  |  Новини членських організацій

"Кримпрофінформ повідомляє".



       В Симферополе состоялось заседание Крымского республиканского совета социального партнерства, на котором было рассмотрено предложение Федерации независимых профсоюзов Крыма внести изменение в Региональное соглашение заключенное на 2006-2007 годы между правительством автономии, организациями работодателей и профсоюзами, в части установления нового минимума заработной платы.



[ докладніше ]



01.08.2006, 11:31  |  Загальні новини

Виконання Генеральної Угоди на 2004-2005рр. – погляд профспілок.



          Робоча комісія профспілок з контролю за виконанням Генеральної угоди на 2004-2005 роки на засіданні 31 липня 2006 року розглянула і в основному схвалила інформацію профспілкової сторони щодо виконання Генеральної угоди на 2004-2005 роки станом на 1 липня 2006 року (додається).


[ докладніше ]




Анонс



До уваги!

            10 серпня 2006 року Федерація профспілок України проводить засідання круглого столу: «Оплата праці працівників бюджетної сфери: шляхи реалізації норм законодавства та механізмів колективно-договірного регулювання». 
          


[ докладніше ]

 


Фотогалерея




Фоторепортаж зустрічі Голови ФПУ Олександра Юркіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Райнгардом Шеферсом ( )

 


ЗМІ про профспілки

08.08.2006, 17:28

ЩОДЕННИЙ МОНІТОРИНГ ІНТЕРНЕТ-ВИДАНЬ 08/08/2006

(word)

[ докладніше ]

 



 
© ФПУ, 2006


Передрук матеріалів за умови посилання на www.fpsu.org.ua
Телефон для довідок:
т. +38 (044) 278-06-08
E-mail: fpsu@fpsu.org.ua