This version of the page http://www.yataukraine.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-07-28. The original page over time could change.
Головна YATA Ukraine

 

Сайт створено

за підтримки :

 

-Фонду сприяння демократії

Посольства США в Україні

 

-Центру інформації та документації НАТО в Україні

 

 

Молодіжний центр Атлантичної Ради України (МЦАРУ) – це громадська організація, яку створено в рамках молодіжної програми Атлантичної Ради України (АРУ), що заснована 1995 року і є асоційованим членом Асоціації Атлантичного Договору (АТА) – провідної неурядової спільноти НАТО, яка об’єднує національні організації 44 країн Євро-Атлантичного регіону.

Головна ціль МЦАРУ – це поширення інформації та пропаганда ідей інтеграції України до Європейських та Євро-Атлантичних структур співробітництва та безпеки серед української молоді.

Молодіжний центр АРУ є єдиним офіційним представником України в Молодіжній Асоціації Атлантичного Договору (YATA), який має право формувати українську молодіжну делегацію та представляти Україну на Молодіжних Атлантичних Самітах НАТО, що відбуваються паралельно до офіційних Самітів Альянсу.

Молодіжний центр АРУ є членом "Громадської Ліги Україна-НАТО”. Організація поділяє євроатлантичні цінності, підтримує курс на набуття Україною повноцінного членства в НАТО та має намір своєю діяльністю сприяти виконанню Плану дій Україна-НАТО.

МЦАРУ реалізує проекти за Євро-Атлантичною тематикою, зокрема, це семінари, круглі столи, акції та конкурси для учнівської і студентської молоді, що відбуваються за підтримки центру інформації та документації НАТО в Україні, посольств різних країн та інших зацікавлених установ і організацій.

Членами Молодіжного центру АРУ можуть стати громадяни України, що досягли 16 років та колективи підприємств, установ, організацій, які визнають Статут Молодіжного центру, розділяють основні завдання і приймають активну участь в його діяльності. Всі члени Молодіжного центру мають рівні права.

Органи управління Молодіжного центру:

• Загальні збори - вищий керівний орган Молодіжного центру.

• Правління Молодіжного центру - постійно діючий виконавчий орган. На засіданні Правління головує Голова Правління - Президент Молодіжного центру.

• Координаційно-наглядова рада – контролюючий орган, якій очолює Голова Ради.

Президент: Оксана Григор`єва

Генеральний Секретар: Сергій Череватий

Контактна адреса: пр. Перемоги, 37, буд. 2, оф. 21. 03056 м. Київ, Україна

тел./факс: (+380 44) 241-67-40

моб. (+380 50) 528-99-49,

(+380 50) 387-00-20

e-mail: office@yataukraine.org.ua, youth_centre@ukr.net

 

 

Дизан Студія MG "Portal" www.mg-portal.com