This version of the page http://2.kyivkhlib.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-06-10. The original page over time could change.
Хлiбокомбiнат №2 / Ласкаво просимо







Ласкаво просимо

Дочірнє підприємство «Хлібокомбінат №2» Акціонерного товариства "КИЇВХЛІБ" вітає Вас на сторінках нашого сайту!


    Вже майже 80 років наше підприємство годує киян та пригощає гостей столиці смачним хлібом, використовуючи у виробництві класичні способи приготування тіста та вікові вітчизняні традиції.

 Найбільшим попитом у наших споживачів користується хліб український домашній, випечений по традиційній технології на печах нового покоління та використовуючи воду з артезіанської свердловини глибиною 246 метрів, а смакові якості булочних та здобних виробів задовільнять попит найбільших гурманів. Великий асортимент вишукано оформлених тортів, тістечок, рулетів виготовлених із натуральної сировини згідно високих стандартів якості створить гарний настрій та буде прикрасою Вашого столу.

  Висока якість виробів хлібокомбінату №2 неодноразово відмічалася медалями та дипломами на Всеукраїнських  та міжнародних виставках.

  Ми любимо наших покупців та хочемо, щоб смачна та корисна продукція приносила в Ваш дім щастя та затишок.

Директор хлібокомбінату №2

Ігнатенко М.О.

 


 

Версiя для друку

Українська Русский English
Хліб Щекавицький
Шановні покупці!!! Запитуйте в магазинах міста хліб "Щекавицький"!
Торгівельні знижки!
На період з 04.12.2005 р. по 31.12.2006 р. включно встановлено систему торгівельних знижок на кондитерські вироби в залежності від загального обсягу отриманої «Покупцем» продукції у попередньому місяці.
Чи подобається вам наш новий сайт?
Чудовий сайт
Нічого
Поганий сайт
Свiй варiант
Голосувати