This version of the page http://www.livs.lviv.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-06-04. The original page over time could change.
***Львівський державний університет внутрішніх справ***
•13-03-2006
   19-20 травня 2006 року Львівський державний університет внутрішніх справ проводить науково-практичну конференцію на тему: "Проблеми забезпечення законності у сфері земельних та аграрних правовідносин".
• 25-01-2006
    7-8 квітня 2006 року у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбудеться міжнародна науково-практична конференція на тему "Кримінальний кодекс України 2001 року: проблеми застосування і перспективи удосконалення".
• 23-12-2005
    Львівський юридичний інститут Київського національного університету внутрішніх справ реорганізовано у Львівський державний університет внутрішніх справ
   
   
Львівський державний університет внутрішніх справ один із провідних вищих навчальних закладів освіти МВС України.
   У 2004 році колектив навчального закладу відзначив 65-річчя з дня свого заснування. За десятки років з нашого навчального закладу вийшло понад двадцять тисяч кваліфікованих правоохоронців, кращі з яких посідають відповідальні посади в Адміністрації Президента, в апараті Міністерства внутрішніх справ України, Служби Безпеки України,у центральному апараті Служби карного розшуку, обласних управліннях МВС України,у відомчих вищих навчальних закладах, чимало серед них видатних вчених, організаторів вітчизняної науки і освіти.
Основне завдання Львівського державного університету внутрішніх справ - забезпечення кваліфікованими юристами органів внутрішніх справ Західного регіону України, для яких інститут і здійснює комплексну підготовку спеціалістів, котрі скеровуються на роботу в підрозділи боротьби з економічною злочинністю, кримінальної міліції та слідства.
Навчальний процес забезпечують 17 кафедр.
Наукову та науково-педагогічну роботу в інституті проводять 17 докторів та 73 кандидати наук серед них 13 професорів, 35 доцентів, 5 заслужених юристів України, а також великий колектив досвідчених фахівців та молодих перспективних науковців. Результати своїх досліджень вони публікують у наукових виданнях, поповнюючи скарбницю української науки.
Львівський державний університет внутрішніх справ має значну матеріальну базу у м. Львові та с. Верещиця Яворівського району Львівської області (навчально-тренувальний центр "Верещиця", розташований на площі 23 га, де створена автономна інфраструктура, що повністю забезпечує організацію навчання і проживання курсантів та слухачів).
Умови навчання і виховання в інституті, створені з врахування сучасних вимог, сприяють формуванню кваліфікованих фахівців-юристів, офіцерів міліції, здатних забезпечити правовий захист громадян України.
Університет має видавничі права. Випускає науковий Вісник, що занесений ВАК України до переліку фахових видань з юридичних наук; є співзасновником Львівського правничого журналу "Життя і право"; проводить шефську роботу у Львівській правничій гімназії з поглибленим вивченням іноземних мов та є співзасновником Галицького правничого ліцею, який функціонує на базі університету.
В інституті діє Музей історії університету, який має звання "Народний музей"; випускається газета " Юрист".
Львівський державний університет внутрішніх справ- базовий вищий навчальний заклад МВС України у Західному регіоні держави. Університет ліцензований зі спеціальності "Правознавство" за IV рівнем акредитації, готує фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів "бакалавр", "спеціаліст", "магістр". Водночас науково-педагогічний склад університету успішно реалізує концепцію практичного навчання, яка передбачає взаємопов'язану систему формування вміння і навичок, необхідних майбутнім офіцерам міліції.
Відбувається підготовка фахівців за напрямами "Менеджмент" та "Психологія".
Студенти, які навчаються на платних засадах, мають можливість проходити військову підготовку, після закінчення якої їм присвоюється звання "лейтенант запасу".
Національна безпека України як цілісна система захисту інтересів особи, суспільства і держави об'єктивно вимагає поліпшення діяльності органів внутрішніх справ, кадрового забезпечення їх спеціалістами з юридичною та економічною освітою, які вміло та кваліфіковано здійснювали б підтримання громадського порядку, захист прав та свобод громадян. Саме на це спрямовує свою діяльність Львівський державний університет внутрішніх справ.
Якщо ТИ
хочеш стати правоохоронцем нової генерації
поступай
у Львівський державний університет внутрішніх справ
   

   
   
     
 
  
 
    ICQ#: 315145674    Designed by Department of means of training and information technologies of Lvov law institute of ministry of the interior of Ukrain
Copyright ©. При використанні матеріалів посилання на www.livs.lviv.ua є обов'язковим.